8:3 cg - sad
5:2 ......
8:3 cg - sad
Last edited by Vukasin Micunovic; 20-06-09 at 20:18.
laganica...
super je bilo ,odlična igra naših, lagano su odradili ameriku, samo da sjutra ne budu umorni ipak toliko mečeva, nije lako ovako vrhunski odraditi.... Srbija se samo izglupirala u prvoj četvrtini, igrali su očajno
hinic se vidio nije...sukno dao 3 gola,al eto da pravimo paralelu sa janovicem koji dao isto 3 gola-ne mogu se poredit...@dida je bio vise nego subjektivan...cak kad je sukno izasao napolje-pa brate on nema 70 kila...svaki ulazak s njim na 2 metra ja ne znam kako on moze to da odbrani bez iskljucenja...prije bi u ekipi zelio da vidim andriju prlaina nego njega...
A STO CINE CRNOGORCI OD JUCE COEK BI Reka DA SU OPASNI
Hrvatska Srbiju dere svaki put na isto, jedino moguce - iskustvo. Nisu stedjeli hrvati ni shake (kad je Obradovic iskljucen zbog udaranja Gocica), ni da potegnu...pokazali su da vise zele ovu pobjedu, a makar se to nije ocekivalo.
Sukno zabijao sa igracem vise, Antonijevic iz peteraca...
U kolikim problemima je Srbija bila govori i cinjenica da su Prlainovic i Filipovic imali po dvije licne jos u 1/4! 2. licna Prlainovica, koju je kao bek dobio na 2m nije postojala (covjek je visoko podigao ruke) i to je bila jedina greska sudija na cijelom mecu.
Srbi sa igracem vise katastrofalni, hrvati su cijelo vrijeme pokrivali sve igrace sem Gocica ili Radjena (zavisno koji bi bio u vodi) na vanjskoj poziciji. Gocic je jednom pogodio, u ostalim situacijama nisu imali hrabrosti ni da sutiraju...
Bila je ovo sve samo ne utakmica rivala koje ne zanima rezultat. Udaranja je bilo na obje strane, iako su prednjacili hrvati. Medjutim, tu se nema sto zamjerit, ako te neko bije i jos te dobija onda to znaci da si u k.urcu.
Udovicic je izgubio utakmicu kao sto je svaki put gubi od hrvatskog tima.
Mada, podbacio je u fazi napada onaj najbolji - Vanja Udovicic, mada ni centri nisu puno toga prikazali.
P r i m o r a c
jbg smjena generacija ne moze se ocekivat ne znam sta odjednom...mada konacno bi trebala bit smjena i na kormilu reprezentacije...po meni je skroz nezanimljiva tekma bila...
Mi stvarno dobri protiv amera, 3:0 u 1/4 niko nije ocekivao. Poslje toga je sve bilo lakse, pogotovo sto su Gojkovic (2x) i Radovic (1x) iz nicega sa distance pogadjali. Scepo je bio sjajan, a njihov golman los.
Tesko je bilo koga 2x dobit, ne mislim da ce nam bit' lako dobit ih sutra, ali smo bolji i jedino nas slab dan moze sprijecit.
N.Janovic i Zlokovic u fenomenalnoj formi... Danas su, u odbrani, bekovi odradili sjajan posao, pogotovo Jokic.
Mladjan je takodje krenuo.
P r i m o r a c
Hmm za sutra prognoziraju neko nevrijeme. Zanima me što će organizator preduzet ako do toga dođe
ps. koji su ovo jadnici. Baš mi ih je žao http://www.dubrovacki.hr/clanak/8410...7af06dd2bf88fe
ajde dopizdio s tim komentarima...
Kakve vi nebuloze odje pricate pa to nije normalno....bas ce security da nadgleda ko zvizdi ahhahahahaahhahaha o boze
Hrvati, mi smo dobri dečki a Srbi su loši...
Oni su vam zviždali na himnu, oni su vas vrijeđali, oni su bili nevaspitani.
Mi Crnogorci smo vam aplaudirali i navijali za vas i molim vas izvinite ako ste se neprijatno sjećali zbog Njih.
Izvinite , molim vas!
Libertas
...evo još jednom izvinite i ne ljutite se MOLIM VAS...to su Srbi bili a ne mi...
Molim vas oprostite nam što su bili tako bezosjećajni...
Libertas
Izgleda da je ovaj moj post urodio plodom.
Još jednom nijesmo vam mi zviždali nego navijači Srbije, mi smo vam aplaudirali...
Još jednom izvinite ako je po neko i od naših bio nepristojan.
Opraštajte u njegovo ime.
Libertas
20. jun 2009. | Izvor: B92, Beta Udovičić: Poraz zbog neiskustva
Selektor vaterpolista Srbije Dejan Udovičić rekao je da je neiskustvo odlučilo u polufinalu Svetske lige.
Reprezentacija Srbije izgubila je u polufinalu u Podgorici od Hrvatske sa 7:5, i tako izgubila šansu da brani trofej osvojen prošle godine u Đenovi. "Želeli smo pobedu. Ne mogu da se otmem utisku da smo rivalu poklonili nekoliko golova. Sa druge strane, igrač više je bio slab, kao da smo izgoreli u želji da što pre postignemo gol protiv iskusnijeg rivala", rekao je selektor Srbije Dejan Udovičić.
Selektor Hrvatske Ratko Rudić složio se da su utakmicu odličili "laki" golovi koje je postigla njegova ekipa.
"Pribojavali smo se Srbije koja ima tim za respekt. Ipak, sve je išlo po nekim našim željama, dobili smo i priliku da lako postignemo dva gola. To je rešilo pitanje pobednika, jer je utakmica duel bio apsoultno ravnopravan", rekao je Rudić.
Kapiten Srbije Vanja Udovičić rekao je da je njegova ekipa promašila previše šuteva.
"Nije sramota izgubiti od svetskog prvaka, pogotovo u meču u kojem smo sve vreme držali priključak. Nažalost, napad nije radio, počevši od mene. Puno smo promašivali i to nas je koštalo. Sa druge strane, videli smo gde smo i šta treba da radimo", kazao je on.
Duško Pijetlović izjavio je da je reprezentacija Srbije napravila previše grešaka u odbrani.
"Mislim da smo im poklonili utakmicu. Nisu ništa posebno igrali, ali su naše greške u odbrani, kada smo primili jeftine golove, odlučili. Ni napad sa igračem više nije isao i poraz je bio neizbežan", zaključio je Pijetlović.
Reprezentacija Srbije će u nedelju u reprizi prošlogodišnjeg finala u utakmici za treće mesto igrati protiv selekcije SAD koja je u drugom polufinalu izgubila od Crne Gore sa 10:6.
hhahahah sinisa puka)
Sinisam MASINA![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ma zajebava se, mislim...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Naravno da se šalim.
Svi ste brate stegnuti, opustite se...bar malo.
Što će te činjeti kada budete stariji.
Malo mi je bilo smiješno potenciranje nekih likova kako su zločesti Srbi bili nepristojni ,da slučajno ,,kockasti" ne bi napali nas poštene Crnogorce...
Niko to nije tražio od nas ali se mi sami javljamo.
Kao da osjećamo potrebu da se stalno izvinjavamo i ispričavamo...
Inače Hrvati su odrali Srbe i bili mnogo bolji...
Sjutra očekujem težu utakmicu jer ne vjerujem da možemo u tako kratkom vremenu dva puta lako da porazimo svetske prvake...
Nema logike!
Libertas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks