Da vidimo oce li slagati ? Rekli su da ce biti u toku ovoga mjeseca.Po obicaju bice to 30.06
Dje su vam se skrili ti HD filmovi,a tehnichari?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Da vidimo oce li slagati ? Rekli su da ce biti u toku ovoga mjeseca.Po obicaju bice to 30.06
neka nego se ja bojim za cijenu. bit ce tu od 3-6 e, mada ruku na srce za dobar naslov i kvalitet slike i ne treba biti zao ali ne dajem nadu nesto tome. O ovome ipak kad dodje vrijeme da se ne nagadja, ipak cijene su one sto sve koci kod nas u cg i bitno je al hajd.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
..nema ni u CG adsl flat (ili su izbacili fair usage policy???)
I tamo je FUP
Ko ima zelju za HD filmovima, jeftinije je uvesti adsl 3mbit paket i skidati ih s interneta, nego iznajmljivati.
Ko vec koristi t-com adsl, nije blesav da iznajmljuje HD filmove, kad se iste boljeg kvaliteta skinuti s neta.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Ko ne voli da ceka. Ako bude interesantnih naslova nemoj se sekirat ko ce gledat.Drugo HD filmovi s neta uglavnom nemaju titla. Ja se engleskim sluzim ka` crnogorskim pa mi je ipak milije s titlom.(navika je cudo)
Kako ne. Kazes, uf kako bi sad odgledao neki film i onda ga stavis na skidanje i dok se skine vise te nije volja nista. Ovako fino odma pustis bez da se maknes iz fotelje, skidas film, trazis titlove, rezes da bi gledao na tv itd.
Ja sam blesav i vazda cu iznajmit kad mi se gleda.
Release Yourself
A tek osjecaj da si to legalno nabavio, bez piraterije i tender oglasa![]()
Kuvaju se, valjda... nisam u toku![]()
a tek legalno preuzimanje RTL-a, Nove i ostalih... Zivjela legalizacija![]()
(nečitko)
Sve mi je iz vaseg saopstenja jasno tako da sto se tice prigovora, vec sam u proslom postu rekao da mi uopste ne smeta poskupljenje kada imamo u ponudi HD!!! Inace bi jos bila bolja varijanta da se uvede i HD paket sa 5-7 kanala.
A od moga prijedloga zasad nista? Jeli to tehnicki moguce napraviti?
Last edited by Poseydon; 19-06-09 at 08:06.
Cu nema titla? Sto je s tobom????
Skines HD rip i .srt titl s http://www.divx-titlovi.com/
Samo skidanje i proba titla traje 20 sekundi, a neces skidati 10 filmova na dan, nego 1-2 hd ripa... Da ja cekam da mi ubace novi film u videoteku, a mogu imati bluray rip istog dana kad izadje bilo dje u svijetu...
I meni je engleski ko crnogorski, ali ne koristim titlove, jer je i to jedan od nacina usavrsavanja profesije.
Po prvi put se ne slazem s tobomMalo ljudi ima HD TV, a jos manji broj ce biti spreman da placa filmove. Sa FLAT 3 paketom, mogu skinuti mjesecno 20-30 HD ripova i ustedjeti 30 E bar... Po meni je moja racunica cista. Izadje bluray rip, skinem ga, skinem titl i uzivam a pare u dzepu, a + svi znamo da ce taj izbor filmova biti slabasan.
A mislis da ces naci bas taj film u HD videoteci???
Sanse su ti, uz mnogo srece, 0.1% da ces naci BAS TAJ FILM!
Ne budi naivan... Kad izadje bluray rip nekog filma novog, na netu ce se pojaviti i film i titl u dva dana, a pozdravi se sa tim sto ces ga naci u videoteci, a plus ustedis pare![]()
bi, ako u svojoj filmoteci imam preko 250 HD filmova, od kojih neke gledam i po 3-4 puta mjesecnoi + mogu da ih gledam bez titla i + imam WD TV player
Recimo Signs, sa Mel Gibsonom sam gledao preko 100 puta, War of The Worlds preko 50, a stare filmove poput Divljih Guski i Mosta na Rijeci Kuai - preko 100 puta takodje
Da ne pricam o novom Starsky i Hutch - u sa Ben Stillerom i ostalim ludorijama. Bourne Identity sa Richard Chamberlainom i novoj trilogiji koju sam gledao preko 30 puta, pa onda Matrixu... Veliki sam ja filmofil za tu malu videoteku
![]()
Last edited by =]Vlado[=; 22-06-09 at 11:05.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks