Quote Originally Posted by Poseydon View Post
Nije isto, kod nas komletna Extra Tv ponuda, FLAT6 i FLAT razgovori u T-com mrezi(comfor paket) bi bila 83 Eura kod njih dobijes za skoro 60% brzi net 10Mbps, komletnu IPTV ponudu i Flat razgovore za 45EURa. Plus imaju sve FOX kanale i Viasat
A bilo bi i kod nas tako da imaju ozbiljniju konkurenciju kao što je to slučaj u MK. Ovi naši , pri tom mislim na sve provajdere umjesto da se takmiče međusobom, testiraju nam živce i probaju dokle mogu da nas hebu a da se mi ne bunimo. Da nije m-tel ponudio onaj jadni flat vjerovatno bi kao i oni još uvijek imali ograničen protok. ( mk u adsl ponudi još nemaju flat paket zato što se sva konkurencija kači na njih ) - Kakvi smo možda bolje i ne zaslužujemo, da nam za 3 mjeseca podignu još za 5 € opet ćemo sraćkati po forumima ali ih niko neće odhebati. - Kad se pojavio ISDN naručio sam ga među prvima, pušačina, pojavio se ADSL ja opet među prvima, i naravski, opet pušačina, da sam uzeo i extra tv kad je startovao bio bih pušač-šampion koga je t-com tri puta olešio. I zamisli , ovaj put sam "uštedeo" 99 € zato što im nisam platio nešto što je i dalje njihovo. Ma ajde !