View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 58 of 941 FirstFirst ... 84854555657585960616268108158558 ... LastLast
Results 1,426 to 1,450 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Da,jednom se desilo da su cekali nekoliko desetina dana na platu.
    ne lupaj kad ne znas!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    zasto te pitam da je suprotno?samo me zanima da li bi te i onda tukla nepravda...odma da ti kazem da me politika nervira i da mi je zao sto se mjesa u sve...pogotovo u vaterpolo...vasa nesreca je sto su celnici kotora uz sdp a ovi iz jadrana uz dps pa vise dobijaju...
    takodje me nervira sto ispada da je jadran vazda bio "drzavni projekat" kad licno znam da vazda nije bilo para...tacno se sjecam kad sefik dodje u klub da pita za platu i ovi mu kazu-nema denise,bice valjda ovih dana,a on rutinski kaze-dobro nadjite drugog golmana,necu vise da mi kasni plata da mi roditelji salju pare...a pedja jokic i drugari su mogli da cekaju i vise desetina dana...
    u novi je dps sve blizi vlasti zbog nekih drugih razloga,a ne zbog jadrana...jer ne zive ljudi od jadrana...
    ps.dje se pravi taj bazen u novi?
    Brkas... Nikad nisam rekao da je Uprava Primorca iz SDP-a, vec je glavni finansijer blizak SDP-u. To nije isto. On nije clan nijedne stranke.
    Vasi su, s druge strane, glavni ljudi DPS-a u novi.
    I itekako jadran utice na rast DPS-a. Kao sto je taj rejting SDP-a porastao u Kotor nakon sto su spasili Primorac. Ja ih ne volim, al' tako je...

Da ste vi prvaci Evrope a da se finansira u Primorac to ne bi bilo u redu. Ali, to je naprosto nemoguce.

Al' nasi i kad nemaju ne kukaju (kao Boro Mracevic, koji je to radio dok je imao najveci budzet od svih CG klubova, u svim sportovima), cak i ovih dana zivi se ne cuju.

I sto ce bit'? Primorac ce propast i svi ce nas u vaterpolo svijetu poistovijetit' sa Becejom, zaboravljajuci da je Becej tada imao 1 svog igraca u timu, dok smo mi imali 70% ekipe i citav strucni stab iz Kotora. Istovremeno, najveci kotorski vaterpolisti i reprezentativci CG u to vrijeme (braca Janovic, Danilovic) nisu bili u klubu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni bi iskreno bilo zao da propadne primorac...na stranu rivalitet i sve to,al mi ne bi bio gust da vi propadnete...isto ko sto nekim ljudima sa nase strane to nije bio gust u odredjenoj istoriji vaseg kluba...ti znas sta je u pitanju,ne sumnjam...al eto pitaj medju bestije koliko znaju o svemu tome,o istoriji kluba "za koji zive"...bojim se da bi se razocarao vecinom odgovora...
    ja bi bio srecan,mozda malo manje nego ti,da se ovaj bazen u pg izgradio u ko...pa da izgrade i nama jedan(ako ga vec grade-ja ne znam)pa da imamo bazene kakvi nam dolikuju...
    ne znam da je jadran donio rast glasaca dps,neke druge stvari tu uticu,jer nemaju ljudi neke koristi od jadrana...barem vecina njih...
    isto tako mislim da ovi sto su se vratili u jadran ne primaju toliko koliko se prica,mislim da su pristali na manje plate...
    a to sto mandic nije u sdp nego blizu njemu,mislim da je to isto...al to su neke druge teme...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Da li stvarno mislis da rejting novskog DPS-a nece skocit' gradnjom otvorenog bazena i titulom prvaka Evrope, kao i cinjenicom da su u tom poduhvatu iskoristeni upravo novski potencijali (dakle igraci iz novog)
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma pustite dps, da vidimo sta cemo mi sjutra protiv afrikanaca, umiju li plivat oni ili sa misicima privaju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odgvoricu ti na p.m i obrisat proslu poruku da ne krenemo u politiku!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

iskreno mislim da ce im rejting podic ako nastave da ucjenjuju ljude da ce izgubit posao,kao i kupovina licnih karata za male pare...tako i dobijaju glasove...jer vecinu briga za jadran i kako ce on igrat...a svi znaju da slave i glume velike vaterpolo znalce...
    Pusti to, odgovori na direktno pitanje koje sam ti postavio. Svudje, pa i u novi, imas makar 30% glasaca koji ili ne izadju ili u zadnjem momentu se odluce za nekog.
    Oprostite na off, ali ovo je itekako vazno kad je finansiranje jadrana u pitanju. Ovo je sustina.
    A ovo zadnje...I u Kotor su sad svi Bestije, svi vole klub isl. Od toga se ne moze pobjec'.

Edit: ma mozes i odje. Nisam se slucajno do'vatio politike, jer mislim da ona ima veze sa investiranjem u jadran.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iskreno mislim da nece osjetno podic rejting tako...oce mozda,al to nece donijeti prevagu...ljudi ne zive od jadrana,tek kad im das kesh ili im zaprijetis da ce ostat bez plate onda ce da glasaju...mali broj ljudi u zadnjem trenutku donesu odluku...svako ima svoj stav...ili si za opoziciju ili nisi...
    ko je prava bestija a ko nije,postavi im pitanja vezano za onaj dio istorije koji ti spomenuh,odgovor ce ti se sam javit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne bi da iznosim kako politicki stoje stvari u hn...al da je veliki trn u oku postojecoj garnituri,to jeste...masa ljudi ni ne zna odakle sad pare jadranu...
    edit:donekle si mozda i u pravu...to su pokusaji da se prikaze da se konacno ulaze nesto u novi,poslije visegodisnjeg zapostavljanja zbog konstantnih rezultata izbora...ljudi pizde masu,sto sve pare odose u pg...
    Last edited by karacha; 15-06-09 at 19:32.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

iskreno mislim da nece osjetno podic rejting tako...oce mozda,al to nece donijeti prevagu...ljudi ne zive od jadrana,tek kad im das kesh ili im zaprijetis da ce ostat bez plate onda ce da glasaju...mali broj ljudi u zadnjem trenutku donesu odluku...svako ima svoj stav...ili si za opoziciju ili nisi...
    ko je prava bestija a ko nije,postavi im pitanja vezano za onaj dio istorije koji ti spomenuh,odgovor ce ti se sam javit...
    Nema potrebe da bilo koga bilo sto pitam, jer to znam. Ali, to nije tema...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa onda ti odgovorih na sva pitanja meni je vjeruj zao sto se politika mjesa...jbg sto je tu je...mada nisam ni ja politicki analiticar pa da ti precizno odgovorim...moje misljenje sam iznio...

Thanks Thanks Given 
    135
    Thanks Thanks Received 
    720
    Thanked in
    333 Posts

Cattaro mozesh li mi reci koji je najstari crnogorski vatrepolo klub?
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

najbolje su nego sto

CRNOGORSKE AJKULE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Drug Tito View Post
    Jadran, najstari vatrepolo klub u Crnoj Gori, nema svoj zatvoreni bazen kao Primorac. Jadran iznajmljuje bazen od instituta Dr Simo Miloshevic godinama unazad. Mislim da je fer da se drzavnom prvaku objezbjedi normalan bazen
    Primorac takodje nema svoj zatvoreni bazen, Niksa Bucin je u vlasnistvu opstine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Drug Tito View Post
    Cattaro mozesh li mi reci koji je najstari crnogorski vatrepolo klub?
    VK "Primorac" je osnovan 1922. godine.
    1956.g. postao je prvak Crne Gore.
    1960. i 1961. g. je igrao u drugoj saveznoj ligi.
    1962.g. je usao u prvu saveznu ligu.
    1963.g. je ispao iz prve savezne lige.
    1964.g. je ponovo usao u prvu saveznu ligu.
    Od tada pa do danas stalno se takmici u ovom najvisem rangu takmicenja.
    U 1977.g. je bio finalista Nacionalnog kupa i stekao pravo ucesca u Kupu kupova, gdje je ostvario zavidan rezultat ulaskom u finale. Igrao je sa ekipom "Ferenc-Varos" i zauzeo drugo mjesto.
    Najveci uspijeh u domacem takmicenju "Primorac" je postigao 1986.g. kada je postao prvak Jugoslavije i osvajac Nacionalnog kupa. Uspjesno se takmicio u Kupu sampiona i od ekipe "Spandau" - Njemacka izgubio u polufinalu.
    1988.g."Primorac je ponovo u vrhu jugoslovenskog vaterpola. Osvajanjem treceg mjesta vraca se na medjunarodnu scenu. Uspjesno se takmicio u Len Trophy, ulaskom u cetvrtfinale.
    U "Primorcu" su iznikla velika imena plivackog i vaterpolo sporta, kao sto su:
    -U plivanju: Milosevic Marko, Kicovic Slobodan, Perisic Djordje, koji su bili rekorderi u nacionalnim, evropskim i svjetskim takmicenjima.
    -U vaterpolu: Gopcevic Zoran, Krivokapic Milorad, Popovic Andrija, Vicevic Mirko, Vicevic Zeljko, Uskokovic Zeljko, Vukanic Nenad idr., koji su osvajali zlatne medalje na svjetskim prvenstvima, olimpijadama,evropskim i mediteranskim prvenstvima.
    Pored stvaranja vrhunskih plivaca i vaterpolista, tokom proteklih godina iz redova "Primorca" stvoren je veliki broj vaterpolo sudija, od kojih su pet internacionalci, a posebno treba pomenuti Miroslava Radjenovica, koji je u 1998.g. proglasen za najboljeg sudiju svijeta. Takodje je stvorio veliki broj vaterpolo trenera, koji su pored u "Primorcu", uspjesno radili i u drugim klubovima sirom zemlje i inostranstva, kao i na mjestima selektora mladjih kategorija Jugoslavije, univerzitetskih selekcija i A reprezentaciji, kao sto su Pavle Vicevic, Slobodan Vicevic, Petar Porobic, Zoran Gopcevic, Zelimir Uljarevic, Andrija Popovic, Dragan Samardzic, Veselin Markovic, Mladen Klikovac i Mirko Vicevic.
    Svoje uspijehe "Primorac" prvenstveno duguje kvalitetnom radu sa mladjim kategorijama.
    Iz njegove skole vaterpola izaslo je vise desetina vrsnih vaterpolista, koji su igrali u skoro svim klubovima savezne lige i u inostranim klubovima Spanije, Italije, Grcke i Malte.
    Od mladjih selekcija treba pomenuti uspjehe tokom proteklih godina,kao sto su:
    1972.g.-juniori do 18 godina prvaci Jugoslavije;
    1974.g.-pioniri do 14 godina prvaci Jugoslavije;
    1978.g.-juniori do 18 godina prvaci Jugoslavije;
    1980.g.-pioniri do 14 godina prvaci Jugoslavije;
    1982.g.-pioniri do 14 godina prvaci Jugoslavije i osvajaci kupa;
    1984.g.-kadeti do 16 godina osvajaci kupa;
    1992.g.-pioniri do 12 godina osvajaci kupa;
    1993.g.-pioniri do 12 godina osvajaci kupa;
    1994.g.-kadeti do 14 godina prvaci Jugoslavije;
    1995.g.kadeti do 13 godina prvaci Jugoslavije i prvaci Otvorenog prvenstva Jugoslavije;
    1996.g.-pioniri do 12 godina osvajaci kupa Jugoslavije;
    1996.g.-Juniori do 18 godina prvaci Jugoslavije i osvajaci Kupa;
    1997.g.-kadeti do 13 godina prvaci Jugoslavije i osvajaci Kupa;
    1998.g.-pioniri do 11 godina prvaci na Otvorenom prvenstvu Jugoslavije;
    1999.g.-pioniri do 10 godina prvaci Jugoslavije;
    1999.g.-juniori do 17 godina prvaci Jugoslavije.
    2002.g. seniori osvajaci kupa SRJ posljednjeg pod tim nazivom.
    2007.g. prvi prvak Crne Gore
    2008.g. po drugi puti prvak Crne Gore
    2009.g. Evropski Prvak

A ti vidji istorijat jadrana, pa onda postavljaj pitanja.
    Last edited by PERPER; 15-06-09 at 21:57.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Otkad znam za sebe čini mi se da se priča o tom bazenu na Škveru. Živi bili pa vidjeli, nikad.
    Sjećam se i plaan koji je bio istaknut čini mi se u Sport Cafe, to malo pred izbore a onda plivajte Novljani u onu kaljužinu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Otkad znam za sebe čini mi se da se priča o tom bazenu na Škveru. Živi bili pa vidjeli, nikad.
    Sjećam se i plaan koji je bio istaknut čini mi se u Sport Cafe, to malo pred izbore a onda plivajte Novljani u onu kaljužinu.
    Bice sad ne boj se

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post

toga se i ja sjecam. samo mi se cini da je bilo istaknuto na terasi gradske kafane. ono je izgledalo ko svemirski brod, pokretni krov, bijesno mulo, cuda neka, a na kraju ne bi nista od toga. bojim se da ce tako i ovaj plan zavrsit'...
    Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Buba_mara View Post
    toga se i ja sjecam. samo mi se cini da je bilo istaknuto na terasi gradske kafane. ono je izgledalo ko svemirski brod, pokretni krov, bijesno mulo, cuda neka, a na kraju ne bi nista od toga. bojim se da ce tako i ovaj plan zavrsit'...
    Nemaš se što bojat, tako ti je 100%

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post

1992.g.-pioniri do 12 godina osvajaci kupa;
    1993.g.-pioniri do 12 godina osvajaci kupa;
    :joint:

Vidis, ja sam mislio da smo bili prvaci, a to je bio samo Kup.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A stvarno, sto nema Madjarske ove godine u svetskoj lizi?
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jednostavno se nisu prijavili... Ako je njihovim reprezentativcima trebao duzi odmor (jer i dalje ima dosta starijih) to je O.K., ali cudi da nisu prijavili neku drugu ekipu.
    Steta, vec sam govorio koliko publika gubi time sto oni nece bit' tu. Nihov vaterpolo je mozda i najljepsi za gledanje.

Nocas sa afrikancima. Totalna nepoznanica, ali sam siguran da nece bit' problema.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Jednostavno se nisu prijavili... Ako je njihovim reprezentativcima trebao duzi odmor (jer i dalje ima dosta starijih) to je O.K., ali cudi da nisu prijavili neku drugu ekipu.
    Steta, vec sam govorio koliko publika gubi time sto oni nece bit' tu. Nihov vaterpolo je mozda i najljepsi za gledanje.

Nocas sa afrikancima. Totalna nepoznanica, ali sam siguran da nece bit' problema.
    Ma pusti ti to, nikad se ne zna

Thanks Thanks Given 
    135
    Thanks Thanks Received 
    720
    Thanked in
    333 Posts

E nisam znao da je Primorac osnovan 1922. Mislio sam da je malo kasnije. Evo i istoriata Jadrana http://www.pvk-jadran.com/oklubu/istorijat.php

Kao rivali slobodno se mi mozemo "mrziti" ali to renoviranje bazena je potrebnije Jadranu, nego evropskom prvaku. Gore je neko fino rekao, da bi se vishe radovao da je jedan od ovih bazena u Podgorici nashao "utochishte" nedje u boku.
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,417
    Thanked in
    391 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    ma pustite dps, da vidimo sta cemo mi sjutra protiv afrikanaca, umiju li plivat oni ili sa misicima privaju?
    Kakvo ce to RAZVALJIVANJE da bude
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Page 58 of 941 FirstFirst ... 84854555657585960616268108158558 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)