View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 57 of 941 FirstFirst ... 74753545556575859606167107157557 ... LastLast
Results 1,401 to 1,425 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad cuh info na Atlas TV, da je pocela prodaja karata u SC. Interesuje me mogu li se sada kupiti karte samo za polufinale i finale ?
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    svi kukate kako malo ulazu u sport a saada kada krenu da to rade onda su lopovi i ovo i ono..
    Ja sam najsrećniji što će toliko uložiti u Jadran ali brate ODAKLE!
    Evo pitam tebe, odakle milioni eura za Jadran u nikada goroj situaciji za Crnu Goru!
    Vlada kaže da ne može garantovati za plate KAP-U, da ne može garantovati kolektivni ugovor, da ne može... a ovamo sipaju pare ko ludi!
    Ako ti smatraš da je to u redu, onda ok!
    Ili su neđe ponovo zavukli ruku- druge nema!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ljudi moji odakle tolike pare!

Ovo je 2009 godina, recesija, velika ekonomska kriza...
    Evo čujem da će maksimalno da popune i pozicije desnog beka i bilo što da im treba.
    Odakle novac?
    Pominjete bazen, pa F4...
    Kao da je sve ODRAĐENO za Jadran!
    Znam i svi znamo kada se od šverca cigareta gradio šampionski tim Budućnosti u košarci i Lovćena u rukometu ali sada šverca nema, kako sada...
    Zemlja nam se guši u dugovima, radnicima se ne izmiruju plate a oni milione sipaju u Jadran!
    Neko MORA da nam da odgovor za ov RASIPNIŠTVO!
    Jednostavno MORA!
    Bojim se da će sada svi mrziti Jadran kao Proreka ...
    Ovo je klasično PUMPANJE KOJE NEMA BRATE NIKAKVU MJERU!
    Neka sipaju koliko oce u jadran,opet ce doc u kotor bit pocisceni(u svakom pogledu)

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

@sinisam- jedini nachin da se borite protiv SEKE je da radite,tj,stvarate!!!Shto se tiche ulaganja u sport ona su vishestruko korisna za sve grane civilnog sektora!!!Npr. da bi se napravio i stavio u funkciju jedan kvalitetan fudbalski stadion vi treba da imate kadar sa svih mogucih fakulteta!!!Treba vam radna snaga (zanat) svih profila!!!Reci mi makar jedan drugi projekt koji ce to da uposli i ja se slazem da nema potrebe pravit sportski objekat!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni je iskreno zao ljudi koji nemaju ljeba da jedu,a duguju im plate koje su posteno zaradili,a ulazu evo npr. sad u jadran...
    al mi nije zao sto ne daju primorcu kolko mozda sad daju jadranu,jer bi se i njima iskreno je.balo da je suprotna situacija...
    @need to rock polako sa izjavama...
    a sto se tice prganizacije takmicenja i svega ostalog-od toga ima vise koristi...prije svega ekonomski,turisticki pa i politicki...
    Last edited by karacha; 15-06-09 at 11:27.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    meni je iskreno zao ljudi koji nemaju ljeba da jedu,a duguju im plate koje su posteno zaradili,a ulazu evo npr. sad u jadran...
    al mi nije zao sto ne daju primorcu kolko mozda sad daju jadranu,jer bi se i njima iskreno je.balo da je suprotna situacija...
    @need to rock polako sa izjavama...
    a sto se tice prganizacije takmicenja i svega ostalog-od toga ima vise koristi...prije svega ekonomski,turisticki pa i politicki...
    Odje oricamo o drzavi koja radi sve ne bi li je.beni DPS dobio na izborima u novi. Jer svi znamo da je bas to razlog tolikog ulaganja u jadran. A ne sve one budalastine koje su izrecene u prilogu u udarnom terminu sinoc (u toku Dnevnika). Klasicna DPS manipulacija! Ko je gledao i slusao zna o cemu pricam.

Vazda sam podrzavao ulaganja u vaterpolo, ali ovo sada nema smisla. Ignorisati prvaka Evrope u korist drugog kluba je zalosno.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Originally Posted by sinisam

"Ovo je 2009 godina, recesija, velika ekonomska kriza...
    Evo čujem da će maksimalno da popune i pozicije desnog beka i bilo što da im treba.
    Odakle novac?
    Znam i svi znamo kada se od šverca cigareta gradio šampionski tim Budućnosti u košarci i Lovćena u rukometu ali sada šverca nema, kako sada...
    Zemlja nam se guši u dugovima, radnicima se ne izmiruju plate a oni milione sipaju u Jadran!
    Jednostavno MORA!
    Ovo je klasično PUMPANJE KOJE NEMA BRATE NIKAKVU MJERU!"

Ovo prvi put cujem da se Lovcenov rukometni tim pumpao od sverca cigara..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da li postoji informacija kako se mogu kupiti ili rezervisati karte za Svjetsko prvenstvo u Rimu?? da li će biti nešto organizovano?
    '...u najjeziwijoj noci owe godine,
    mene plasi samo jedno
    -da smo mogli da se nikada ne upoznamo...'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Originally Posted by sinisam

"Ovo je 2009 godina, recesija, velika ekonomska kriza...
    Odakle novac?
    Jednostavno MORA!
    Ovo je klasično PUMPANJE KOJE NEMA BRATE NIKAKVU MJERU!"

Ovo prvi put cujem da se Lovcenov rukometni tim pumpao od sverca cigara..
    Samo mi reci da se šališ i da ne znaš da je ovo istina!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

provjereno znam da su Jokic i Zlokovic (ispravka )dosli za puno manje para no sto se prica
    Last edited by rain_wind_storm; 15-06-09 at 18:35.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    provjereno znam da su Jokic i Gojkovic dosli za puno manje para no sto se prica
    hoćeš reći morali!!!
    ne pravite se ludi,nikom ne smeta da se ulaže u sport,ali bukvalno svaki potez koji se povuče u vaterpolu nije fer prema PRIMORCU,ko ne primjećuje neće da primjeti!!!
    možda ne znači ali repka bez mene zbog svih novljanskih petljavina...
    P.S.PASKOVIĆ se slomi s motora-trener reprezaentacije ga napada kako nije profi(današnja arena),BRGA drži se u repki-mogo bi i ti lećet brzo...
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Jokic i Janovic :-)
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by neponowljiwa****** View Post
    da li postoji informacija kako se mogu kupiti ili rezervisati karte za Svjetsko prvenstvo u Rimu?? da li će biti nešto organizovano?
    Plakati za put u Rim na kotorskom bazenu stoje od marta (mozda i od prije, ali ja sam ih tada vidio), tako da organizovanog puta sigurno ima.
    A evo vidjeh na sajt Saveza da su izbacili ponudu, ovo je nesto novijeg datuma:
    http://www.wpolomne.org/reklame/brodovi10.html

Price kako su pojedini igraci vraceni u jadran za mnogo manje pare nego sto su zaradjivali u Italiji su nesto sam nagovijestio. Oni jednostavno toliko vole Crnu Goru i novi da im je sam poziv bila cast da se vrate u jadran. A jos kad premijer pozove... :joint:
    Prva postava kosta oko 800 hiljada eura godisnje, sva ostala prica je laz. Ako se zna da su i ljudi na klupi profesionalci (skoro nijedan novljanin) onda je jasno da ljubavi nema...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    hoćeš reći morali!!!
    Zasto su morali ?Kako Predraga Jokica, momka koji moze da igra u koji god oce klub na svijet, neko (pa bio to i Milo Djukanovic) moze nacerat da igra u Jadran?Nije mi jasno...Momak je mogao da ostane u Italiju za vecu platu nego sto ce imat u Jadran, ali je odlucio da bude blize svojima, da igra najjacu ligu na svijetu, da jos vise napreduje...

A ne vjerujem da ce ista bit od toga bazena, bilo bi lijepo, ali...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Odje oricamo o drzavi koja radi sve ne bi li je.beni DPS dobio na izborima u novi. Jer svi znamo da je bas to razlog tolikog ulaganja u jadran. A ne sve one budalastine koje su izrecene u prilogu u udarnom terminu sinoc (u toku Dnevnika). Klasicna DPS manipulacija! Ko je gledao i slusao zna o cemu pricam.

Vazda sam podrzavao ulaganja u vaterpolo, ali ovo sada nema smisla. Ignorisati prvaka Evrope u korist drugog kluba je zalosno.
    mozda je pokusaj manipulacije...ulaganjem u jadran dps nece dobit u novi nikad...bolje im je da nastave da ucjenjuju ljude i da daju mito,vise im se isplati...
    pricao si da je jadran drzavni projekat prije nego je kotor postao sampion evrope...pa nije sad pocelo zapostavljanje...kad su vec poceli neka nastave...
    zanima me sta bi pricao da je suprotna situacija?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

mozda je pokusaj manipulacije...ulaganjem u jadran dps nece dobit u novi nikad...bolje im je da nastave da ucjenjuju ljude i da daju mito,vise im se isplati...
    Daju i mito i sve su blizi vlasti. A znas i sam koja je razlika bila prije 8 godina a koja je danas.
    pricao si da je jadran drzavni projekat prije nego je kotor postao sampion evrope...pa nije sad pocelo zapostavljanje...kad su vec poceli neka nastave...
    zanima me sta bi pricao da je suprotna situacija?
    Nije poenta samo u jadranu, covjece za Primorac nema kinte i pored najveceg moguceg rezultata! Cak ni tih 100 hiljada nisu uplatili!
    Tu nema sto da se objasnjava.

Sto bi' pricao da je suprotno? Jos se nije desilo otkad ja pratim vaterpolo da se u Primorac ulaze a u jadran ne. Tu smo pricu prozvakali, detaljno. Ali znam da su mediji brujali o sjajnoj jadranovoj generaciji koja je igrala finale sa Honvedom, cak i danas bruje!! Drzava je u vas nakon tog uspjeha toliko ulecela da ste osvajali titule prvaka drzave dvije godine nakon toga!A imali ste 4 igraca sa strane u toj ekipi, koliko i mi u Rijeci.
    Dakle, poenta je cooliranje Primorca od strane drzave i istovremeno ulaganje enormnih sredstava u jadran.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    135
    Thanks Thanks Received 
    720
    Thanked in
    333 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Nocas mi se jos jednom smucilo nakon sto sam jos jednom shvatio gdje ja zivim.Zapanjeno sam slusao 10-minutno svrsavanje retarda iz jadnog servisa koji je u sklopu dnevnika pricao o novom bazenu jadrana.Te to je najstariji,najtrofejniji nas(hahahaha)klub te novi vaterpolo kolijevka,skver vaterpolo hram,jadran ima drim tim,hebace oca svima iduce sezone,trla prla...sto mi nije skratila muke i jednostavno rekla-ko jebe to sto je primorac sampion evrope,sad ce jadran da ih guzi,dobije novi bazen,da osvoji evroligu 16 puta ako treba.A o timu koji je ucinio CRNU GORU ponosnom ni rijeci sve od 3 dana nakon osvajanja evrolige!!!
    Btw da cestitam novljanima na novom bazenu teskom 4 miliona,kad vas vec drzava tako gura iskoristite to

Jadran, najstari vatrepolo klub u Crnoj Gori, nema svoj zatvoreni bazen kao Primorac. Jadran iznajmljuje bazen od instituta Dr Simo Miloshevic godinama unazad. Mislim da je fer da se drzavnom prvaku objezbjedi normalan bazen
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Drug Tito View Post
    Jadran, najstari vatrepolo klub u Crnoj Gori, nema svoj zatvoreni bazen kao Primorac. Jadran iznajmljuje bazen od instituta Dr Simo Miloshevic godinama unazad. Mislim da je fer da se drzavnom prvaku objezbjedi normalan bazen

Novljani, prestanite da manipulisete!!!
    Jadran nije najstariji vaterpolo klub u Crnoj Gori!

Zimski bazen u Kotor sagradjen je od doprinosa GRADJANA KOTORA 1986. godine. Niko drugi te pare nije donirao!

Bazen koji se gradi u Novi nije zimski, vec otvoreni, sa slatkom vodom.
    Kotor NEMA otvoreni bazen sa slatkom vodom. EVROPSKI PRVAK.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajmo malo da pricamo o Svetskoj Ligi..pa cemo posle o nasoj ligi
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Drug Tito View Post
    Mislim da je fer da se drzavni prvak sagne EVROPSKOM PRVAKU

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zasto te pitam da je suprotno?samo me zanima da li bi te i onda tukla nepravda...odma da ti kazem da me politika nervira i da mi je zao sto se mjesa u sve...pogotovo u vaterpolo...vasa nesreca je sto su celnici kotora uz sdp a ovi iz jadrana uz dps pa vise dobijaju...
    takodje me nervira sto ispada da je jadran vazda bio "drzavni projekat" kad licno znam da vazda nije bilo para...tacno se sjecam kad sefik dodje u klub da pita za platu i ovi mu kazu-nema denise,bice valjda ovih dana,a on rutinski kaze-dobro nadjite drugog golmana,necu vise da mi kasni plata da mi roditelji salju pare...a pedja jokic i drugari su mogli da cekaju i vise desetina dana...
    u novi je dps sve blizi vlasti zbog nekih drugih razloga,a ne zbog jadrana...jer ne zive ljudi od jadrana...
    ps.dje se pravi taj bazen u novi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zasto te pitam da je suprotno?samo me zanima da li bi te i onda tukla nepravda...odma da ti kazem da me politika nervira i da mi je zao sto se mjesa u sve...pogotovo u vaterpolo...vasa nesreca je sto su celnici kotora uz sdp a ovi iz jadrana uz dps pa vise dobijaju...
    takodje me nervira sto ispada da je jadran vazda bio "drzavni projekat" kad licno znam da vazda nije bilo para...tacno se sjecam kad sefik dodje u klub da pita za platu i ovi mu kazu-nema denise,bice valjda ovih dana,a on rutinski kaze-dobro nadjite drugog golmana,necu vise da mi kasni plata da mi roditelji salju pare...a pedja jokic i drugari su mogli da cekaju i vise desetina dana...
    u novi je dps sve blizi vlasti zbog nekih drugih razloga,a ne zbog jadrana...jer ne zive ljudi od jadrana...
    ps.dje se pravi taj bazen u novi?
    Da,jednom se desilo da su cekali nekoliko desetina dana na platu.A SAMPIONI EVROPE su na nju cekali nekoliko mjeseci i nisam siguran jesu li je jos skroz dobili.Za osvajanje titule prvaka evrope su dobili mizernih 100k koje btw jos nisu ni isplacene.Ja msilim da jadran toliko svaki mjesec dobija od mila.Samo nedaj boze da jadran osvoji evroligu iduce godine.Pozatvaralo bi se i ovo malo jada od fabrika sto jos radi u crnu goru

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

1. RK LOVĆEN se sponzorisao godinama isto ka i KK BUDUĆNOST iz istoga fonda.
    2.Što se tiče Jokića,Gojkovića i Zlokovića ko ih zna iz HN znaju kakvi su momci i da prvo igraju vaterpolo iz zadovoljstva pa tek onda zbog para.Čini mi se da je Leka Ivović uzeo više para no Jokić u JADRAN.No neka sad.
    Što se tiče bazena...Koliko znam na Škver treba nešto da se zida i sređuje za JADRAN,tj da se vrati onamo odakle su i krenuli.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Mislim da je fer da se drzavni prvak sagne EVROPSKOM PRVAKU
    a ti druze da si mi zdravo...izgleda da pratis vaterpolo od skoro...jer bi se sjetio ne tako davnih al bolnih godina po primorac,kad niste mogli da nam prismrdite...kad se procenat pobjeda u medjusobnim susretima za primorac svodio na statisticke greske...visegodisnji post u novi...

Page 57 of 941 FirstFirst ... 74753545556575859606167107157557 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)