Brišem dupli post nešto mi se zaglavio prvi.
Brišem dupli post nešto mi se zaglavio prvi.
Kad je Bjelopoljska TV Sun uvrstena u ponudi , ne vidim razlog zasto ne bi i TV Niksic stavili u ponuda, da se zaokruze svi kanali iz CG .
a da nijeste razmisljali da uvrstite NBA TV za sljedecu sezonu...prava za taj tv kanal jos niko nema)))
Ne naravno da ga ubace kao Tv Sun , jer mislim da onako televiziju a pogotovo kanal Sun niko nece gledat .
"Nestala" Tv Nova kao i RTL :mad: , NEMAM RIJECI !
Last edited by Scepan; 14-06-09 at 21:51.
cisto da pitam da li su one kamere na protv uzivo ili ne ?
Nova tv radi ne znam sta je problem, mada kakva je slika ponekad bruka jedna.
Sto se pro tv tice lijepo je novi kanal, ali oni jos nemaju program tako da to niko nemoze racunat a inace se mogao pratit zemaljski, tv sun eto interesantno izgleda, pa kako god opet milo mi je da se nesto radi ali mi ocemo konkretno. Stvarno youtube bi bio pravo osvjezenje(to bi kad se pogleda bila jedna ogromna videoteka ali mislim da tu hleba nema).
I cuje li ko na call centar ili odje: Hocemo Sportklubove pod hitno i viasat kanale. Ostalo sto se radi za respekt ali pukosmo ovdje vise.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Po ko zna koji put:
pozovi 1500 i prijavi problem koji vidis.
Dovoljno je jednom da restartujes STB i ako i dalje problem postoji - prijavi.
narod izgleda treba da stavi 1500 na speed dial, pozicija 1![]()
(nečitko)
NBAAAAAAAAAAAAAAAA TV, cuje li me koooooooooooooooooooo
jbg, nije svako dostigao taj novo davanja "korisnih savjeta", pa da ponavlja kao papagaj
"restartujte STB", "restartujte ruter", "nazovite 1500" itd
A ni da siri dezinformacije za nestajanje Nove![]()
(nečitko)
Koliko god se mozda ne slagali sa verbalnim oko nekih stvari, morate priznati da je ovo vezano za speed dial tacno. 6 puta dnevno ovdje procitam : "nazovite 1500"![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
thx![]()
(nečitko)
Odgovore ce dobiti oni korisnici koji imaju Extra TV (i naravno da zvanicne odgovore mogu da dobiju samo preko call centra).
A ovi koji samo spamuju, treba da budu "problem" moderatora ovog foruma.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks