Da, da, da ne dizemo uzbunu... Ali "greska" je "greska". Pravite dupli poso i sebi i nama.
Da, da, da ne dizemo uzbunu... Ali "greska" je "greska". Pravite dupli poso i sebi i nama.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Mislim da par nas i dalje čeka objašnjenje za one "promjene na platformi" zbog kojih će pretplata biti povećana. Ukoliko T-com ekipa na forumu ne želi da odgovori na pitanje, bar dajte neki znak da ne želite o tome da se izjašnjavate. Ovako djelujete prilično neprofesionalno.
Po slobodnoj procjeni, broj korisnika Extra TV je odavno prešao 20.000 ( u decembru 2008. je po podacima ARD bilo 17.531 korisnika), pa će ovo povećanje na godišnjem nivou Telekomu doneti bar 240.000 € dodatnog prihoda.
U svakom slučaju je red da znamo zašto dajemo tih 12 eura godišnje![]()
Inače ja nisam dobio na računu da platim i HBO, pa je izgleda i ta greška prilično selektivna.
Medjutim, sam proces odjavljivanja je bio prilično (tragi)komičan. Prvo sam, nakon što mi HBO nisu automatski isključili (kao što su ga automatski i uključili) primjetio da mi je HBO čekiran u listi paketa, a i svi pokušaji da ga otčekiram nisu uspjeli. Zatim sam zvao tehničku poodršku koja me je prvo ubjeđivala da probam ponovo, da bi me na kraju oni odčekirali zaa sekund, bez ikakvih "greški" i "tehničkih problema".
Last edited by butters; 12-06-09 at 12:48.
I dobro, kada si probao ponovo koju poruku o gresci si dobio? Nije moglo samo da nestane, jer pakete mozes samo ti da ukljucis/iskljucis ili po zahtjevu u shopu ili ovako sistemski (ali prije toga si svjesno popunio anketu). Podrska ne moze da ti uklj/isklj pakete...
Nego, restartujte STB
Novi kanal - Pro TV.
Last edited by Sale; 12-06-09 at 14:06.
Last edited by Poseydon; 12-06-09 at 15:16.
Znaci RTL je bio definitivno najbolji kanal na EXTRA TV dok ga je bilo,to je ogroman minus sto ga t-com nema u ponudi!vjerujem da cete se svi sloziti...sto se Pro Tv-a tice,odmah po logo-u se moze zakljuciti i da nije bas kvalitetna televizija bas kao sto nije i kvalitet slike bas nesto...
Last edited by sport89; 12-06-09 at 15:14.
Politika firme je da se uz što manje troškova uzme što više para od naivnih korisnika! RTL-u treba platiti prava za reemisju a to je automatski manji kolač za t-com.
ProTV je tv koja samo fiktivno povećava broj kanala, u principu , trenutna gledanost joj je 0,0005 % , možda malo bolje joj stoji slušanost, cijelih 0,007%.
Očekujem da će sljedeća tv stanica koja će zauzeti njeno mjesto biti "TV BAČKA PALANKA"
Nisam dobio poruku o grešci, već jednostavno nisam mogao da odčekiram polje kod HBO-a. Zvao sam ih ponovo, i rekli su "sad je u redu, možete se odjaviti". Kako mi je iznenadjenje vrlo brzo prešlo u bes i nervozu zbog očiglednog i bezobraznog pokušaja prevare, nisam obraćao pažnju na detalje razgovora.
Ovako nešto je teško i smisliti, a obraz mora biti predebeo da bi se tako hladno ignorisale pritužbe:
1. Pozoveš korisnike da ispune anketu, a kao nagradu dobijaju mjesec dana preplate na HBO paket
2. Nakon isteka perioda, "srećne dobitnike" obaveštavaš o tome da će im HBO biti automatski aktiviran ako ga sami ne odjave jednom jedinom porukom na ekranu, koju svako dijete može da obriše, a da je odrasli i ne primjete.
3. "Srećni dobitnici" koji su poruku primjetili, i uspjeli da na vrijeme odjave HBO (iako se nikad nisu pretplatili na taj paket), dobijaju uz račun i doplatu za HBO koji su dobili na poklon.
4. Oni koji su primjetili da im je u računu neosnovano skinuto 5 eura, savjetovani su da se spreme, dođu u T-com centar da bi ostvarili pravo na povrat tog iznosa.
5. T-com naravno sve pravda "greškom", koja nekako slučajno niikad nije na štetu kompanije, a uvijek bude na štetu korisnika. O bilo kakvom izvinjenu nema ni pomena.
Nego, ja i dalje čekam na odgovor na pitanje o razlogu povećavanja pretplate. Šta tačno znači "unapredjivanje platforme", i kakve veze naših 250k eura godišnje imaju sa tim. Da li to znači da onih 2.x miliona eura koje se prikupe pretplatom nisu dovoljna za ulaganje u "unaređivanje pretplate"?
Last edited by butters; 12-06-09 at 17:49.
Gospodo iz T-com-a evo vam je u ovom trenutku na SLO1 crni ekran u HD rezoluciji !
Last edited by Tivatech; 12-06-09 at 18:06.
Jel' full HD?
Ja sam odmah na pocetku ukazao na problem koji ce se pojaviti kad stigne racun za HBO paket za one koji ga nisu otkazali nakon besplatnog perioda poslije nagradne ankete. I da ce biti onih koji ga nece otkazati jer jednostavno nisu znali da to treba uraditi ili onih koji se i inace slabije snalaze sa menijem. Ali ovdje su neki na to govorili da se takvi sigurno nisu ni prijavljivali na anketu. E sad kad dodje racun na naplatu, vidi se perfidni stos kojem su pribjegli i tako na kvarno izvjesnom broju korisnika naplatili HBO paket iako oni to nisu zeljeli. To je opomena za drugi put, znaci i kad je nesto besplatno treba biti oprezan. Ali to je njihov sistem koji inace funkcionise, zna se i u t-mobileu da reklamiraju da je nesto besplatno a to fakticki nije tacno. Plati da bi dobio besplatno. Ovdje je model malo promijenjen, pa prvo dobijes bespaltno da bi ti onda to naplatili. Ja sam srecom na vrijeme otkazao taj HBO paket, ali na jedvite jade, jer sam morao zvati operatera, pa se onda bakcati sa nekakvim siframa pa cekati da proradi trenutno nedostupni servis, i znate kako to ide.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Koliko pratim hrvatske medije oni imaju jaku udrugu za zastitu potrosaca koja je kadra da se izbori za odredjena prava. Ovdje toga nema pa i ne cudi sto se ovako ponasa T-com. Poskupljuju cijene uslijed nekih poboljsanja platforme, koja su vecini korisnika nedostupna i nista im prakticno ne znace. Ja npr. nisam trazio nikakvo unapredjenje servisa niti dodatne usluge, a sad treba da placam vise. Naprotiv, otkad je uveden taj famozni HD koji me ne tangira, doslo je do problema sa radom ostalih servisa. Imali smo totalni blackout u nedjelju, pa onda i problem sa snimanjem.
Ja nemam Pro TV...
Nemo ga slobodno restartovat, takvoga smeca moje oci nisu gledale. I tv Sun... qq
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
oce li ko objasnit sto je ovo sa tv sun?oni misle ovo ovako da gledamo?
E pa sprdnja sto oni dodaju od kanala: MyZen, Tv Sun i ProTv. Jos samo fali da dodaju onaj Baby tv...
ZASTIDJE
+ ne rade snimljene emisije
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
druze, ako ti smeta pro tv ne moras gledati, ne znam sto si se uzvrtio od kad je taj kanal na extra tv.
Kakav je ovo sistem po kom funkcionise TV Sun? Ne ulazi se na njega kao na normalne kanale, ne moze se ni snimati.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks