View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 47 of 941 FirstFirst ... 374344454647484950515797147547 ... LastLast
Results 1,151 to 1,175 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kozak, to onda nisu samo Plavi, vec citavo HTP Primorje?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kozak View Post
    atamane,

prije ovog tvog "odgovora" mi smo ovo dovoljno personalno raspravili i nemoj ispadat kanta veća nego što su ispali tvoji drugari. nisam mislio na tebe kada sam govorio o vođama ali sada mi polako ideš na k....c.

jasno ti je da nije trebalo ono činjet i ne kaki više o tome. navijači trebaju ostati samo navijači i što je moguće više zadržati autonomnosti , od svega što ih okružuje.

ja sam zviždao ćatovićkoj,više kao personifikaciji svega lošpeg što je rađeno oko kluba, a manje kao neuspješnoj prvoj dami grada,kao i ogroman dio mase, a nisam je glasao, niti ću pri ovoj pameti i nema što mene ko od vas,beštijica-kips, ubjeđivati i moliti da to ne radim.pogotovo ne imperativnim načinom.

uostalom,cattaro ti je fino odgovorio...ne upadaj u paranoju da vas neko sada mrzi, jer ću počet razmišljat i o tvom moralnom dijelu ličnosti a s obzirom da smo ja i ti drugovi to mi nije bila namjera.

dakle,usrali ste i nemojte to više ponavljat...a ako ćete i dalje pare od opštine za NAVIJANJE (užas) nazovite se JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE bestijice...
    Jesmo raspravili i u dosta toga se složili, ali ti i dalje guraš svoja tumačenja kao jedino ispravna. Ne znači mi toliko prepucavanje po forumu, tako da odustajem od narednih prepiski. Vidimo se privatno, druže. :hardrock:
    "Владај нашим грчем, крвава Русијо
    царуј душом нашом, Велика Будућа"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Kozak, to onda nisu samo Plavi, vec citavo HTP Primorje?

hmmm....moguće...

znam da se pregovaralo primarno o plavima ali moguće da ti je misao dobra jer su plavi dio htp.
    znam da je zapelo oko toga što "naši" neće da se odreknu cijelog vlasništva već traže da ostanu u dijelu koje im omogućava da zadrže management.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

atamane,

ne vataj me na patetiku.znaš da te volim,baš onako drugarsko kozački, i zato te molim da ne kenjaš...cijelo tvoje i moje zajedničko društvo,plus ostali koji nešto ,makar meni,znače, su okarakterisali ono vaše pozivanje da se ne zviždi pčelici maji kao bljutavo,ogavno i brrrrrrrr...to bi ti i mrtvi čukunđed rekao..predpostavljam da ti nisi to inicirao...vidio si da sam popizdio ono veče a dobro znaš da ja nemam nikakve koristi materijalne od toga da bi mi nešto drugo bilo motiv.kao navijač ionako nisam član beštija da imam ikakve namjere sebe isticati.kad mi se prohtije dođem na bazen i sasvim korektno čini mi se,sklonjen u stranu kako pripada starijima i ne toliko uključenima,,podržim vaše navijanje.moj glas je još dovoljno istreniran za navijanje ,što i sam znaš,da nemam čega da se zastidim po tom pitanju. a o navijanju i navijačkoj kulturi znam mnogo,možda čak neskromno da kažem , i najviše od svih vas.

beštije su imale sjajnih trenutaka i samnom i bez mene prošle godine.izvanredni ste bili i na FF u rijeci. ali zbog toga što ste dobili,kao navijači, pare od opštine, ne daje vam za pravo tražiti od mene niti od bilo kog drugog , da ne ocijenimo onako kako smo ocijenili "rad" gradonačelnice u i oko primorca i kotora.

dakle, budi siguran da smo tu kad god bude bilo potrebno pomoć u navijanju i stvarima koji se tiču toga jer je kotor to zaslužio a mislim da je i nekoliko vas zaslužilo podršku.o ostalome ne brini.ima maju ko da brani.ima šofera,službu,dps...ima jebbenu dubravku jovanović i onaj bataljon tetaka i baba koje je uposlila kao savjetnice...ok!?
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www6.b92.net/sport/vaterpolo/...&nav_id=363648

Ukoliko njega dovedu, novljani ce imat' jednu od najboljih sedmorki svih vremena, bez precerivanja...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

slazem se...mada ne vjerujem da cemo ga dovesti, on to nigdje ne nagovjestava u ovom intervju-u a poslije ovakva tri igraca sto dolaze tesko i nezahvalno bi bilo ocekivat da jos jednu zvijezdu takvog kalibra dovedu.

licno mislim da ce se i ovi tesko isplacivat a ne jos i njega da ukljuce...

u svakom slucaju nestrpljivo ocekujem sledecu sezonu ali za sada je primarna reprezentacija i da osvojimo tu svjetsku ligu pred svojom publikom.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa, ne znam koliko je realno da ga dovedu, ali je cinjenica da jadranu treba bolji ljevak od kanadjanina Grahama. Sekulica da ne pominjem!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sjecam se da sam vidio pricu o tome ko ce igrati na Mediteranskim igrama ali ne mogu da se sjetim dje je to tacno bilo da quotujem....uglavnom ovo je reprezentacija plus sto ce se prikljuciti par igraca 89godiste i mladji...

GOLMANI: Predrag Todorović, Novak Jelić, Uglješa Brguljan. CENTRI: Filip Trajković, Saša Mišić, Miloš Vukićević. BEKOVI: Blagoje Ivović, Antonio Petrović, Sergej Lobov, Nikola Mijanović. SPOLJNI: Damir Crepulja, Dragan Drašković, Luka Sekulić, Bojan Milošević, Drago Pejaković.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa, ne znam koliko je realno da ga dovedu, ali je cinjenica da jadranu treba bolji ljevak od kanadjanina Grahama. Sekulica da ne pominjem!
    slazem se s tobom, Graham ionako vjerovatno ide...za Sekulica se ne zna...nekoga ce morati dovesti na toj poziciji a ko ce to biti jos se ne zna...

da li vama ostaje ista ekipa na okupu za sledecu sezonu?

big giant head Guest

samo ja nigdje u tom tekstu [koji je preuzet iz novosti] ne vidim da se pominje jadran. neke insajd informacije ili nagadjanje?
    ne znam kako ce jadran sve to platiti, ne bi me zachudilo da bude kao i sa primorcem ove sezone, pokupuju gomilu igracha a onda im nemaju odakle platiti.

graham je ok igrach, josh bolji lik. simpatichniji od filipovica u svakom slucaju, ja bi volio da ostane [iako je, naravno, filipovic bolji igrach]

uz to, filipovic je grobar, takvi nam ne trebaju

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Ronin View Post
    Sjecam se da sam vidio pricu o tome ko ce igrati na Mediteranskim igrama ali ne mogu da se sjetim dje je to tacno bilo da quotujem....uglavnom ovo je reprezentacija plus sto ce se prikljuciti par igraca 89godiste i mladji...

GOLMANI: Predrag Todorović, Novak Jelić, Uglješa Brguljan. CENTRI: Filip Trajković, Saša Mišić, Miloš Vukićević. BEKOVI: Blagoje Ivović, Antonio Petrović, Sergej Lobov, Nikola Mijanović. SPOLJNI: Damir Crepulja, Dragan Drašković, Luka Sekulić, Bojan Milošević, Drago Pejaković.
    10 od ovih 15 sam ja najavio u postu od 8. maja (ako si na to mislio). Po meni je iznenadjenje da ce Trajkovic ipak biti sa ovom a ne sa najjacom reprezentacijom (po meni je on trenutno ispred Vukcevica), U.Brguljan svakako nece biti u sastavu, ovaj Milos Vukicevic ne znam ko je... Cudi me da je Lobov pozvan prije Vukica. Ostalo sve ocekivano.

Za Primorac se jos nista ne zna. Jedina pozitivna stvar trenutno je da jos uvjek niko zvanicno nije napustio klub.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    samo ja nigdje u tom tekstu [koji je preuzet iz novosti] ne vidim da se pominje jadran. neke insajd informacije ili nagadjanje?
    ne znam kako ce jadran sve to platiti, ne bi me zachudilo da bude kao i sa primorcem ove sezone, pokupuju gomilu igracha a onda im nemaju odakle platiti.

graham je ok igrach, josh bolji lik. simpatichniji od filipovica u svakom slucaju, ja bi volio da ostane [iako je, naravno, filipovic bolji igrach]

uz to, filipovic je grobar, takvi nam ne trebaju
    Po meni Graham je dobra rezerva, al' Sekulic nema nista sto obecava... Sem toga nije vise ni mlad.
    Za Filipovica sam nagadjao, jer nijedan vaterpolista ne izjavljuje onako nesto ako nema neku dobru ponudu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

10 od ovih 15 sam ja najavio u postu od 8. maja (ako si na to mislio). Po meni je iznenadjenje da ce Trajkovic ipak biti sa ovom a ne sa najjacom reprezentacijom (po meni je on trenutno ispred Vukcevica), U.Brguljan svakako nece biti u sastavu, ovaj Milos Vukicevic ne znam ko je... Cudi me da je Lobov pozvan prije Vukica. Ostalo sve ocekivano.

Za Primorac se jos nista ne zna. Jedina pozitivna stvar trenutno je da jos uvjek niko zvanicno nije napustio klub.
    da na to sam mislio...ovo je preuzeto sa sajta naseg saveza tako da nista dalje ne znam o odzivima igraca...Milos Vukicevic je i meni nepoznanica...
    Vukic po meni mnogo bolji od Lobova i mene cudi da nije pozvan...

i meni je Graham simpaticniji i sve i volio bih da ostane ali definitivno nam treba jedan jachi igrac na toj strani i filipovic bi bio idealno rijesenje ali kako sam vec rekao ne vjerujem da ce ga uspjeti dovesti...to sto je grobar nema veze...svojevremeno je jos jedan grobar (Udovicic) igrao strasno za nas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jadran će sa ovim drim-timom imati veliki teret.
    Svi će očekivati titulu prvaka Evrope jer će realno i igrački biti jači od svih!
    E sada , hoće li izdržati psihološki pritisak, vidjećemo...
    Jedno je sigurno, sa ekipom koju imaju MORAJU osvojiti evroligu!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hehe kad i pored svega ovoga primorac opet bude bolji međusobno

jadran najavljuje velika pojačanja i sve je to jasno, ali nikako ne treba potcijeniti primorac. mislim da primorac može da se nosi sa svakim kad su u formi (posebno kad se radić "razbrani"). primorac ako zadrži ekipu može da se nosi i sa ovim jadranom i iskreno se nadam da se u el oni neće opet sresti kad bude izbacivanje (u četvrtfinalu).
    ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Extra bi bilo da Filipovica gledamo u crnogorskoj ligi jer odje stvarno moze dosta da napreduje, vrhunski je igrac a uz to i ljevak!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

završene kvalifikacije za Svjetsku ligu. i poznat ždrijeb skupina. crna gora i hrvatska opet u istoj skupini.
    je li sve spremno u podgorici? počinje za točno 2 tjedna Final8

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Adam Štajnmec, koji je nedavno
    sa Primorcem osvojio titulu prvaka Evrope, oprostio
    se od reprezentacije Mađarske, a nastavak
    klupske karijere je pod znakom pitanja. Naime,
    ovaj sjajni igrač, koji je među najboljim centrima
    Evrope, ima problema sa povredom vrata, a upravo
    je zbog toga prošle godine (imao je i operaciju)
    preskočio Olimpijske igre u Pekingu.

(Arena)

VATERPOLO: Tamaš Varga stiže u Crnu Goru

Cetvrtak, 4. jun 2009. 10:40

Još jedan proslavljeni mađarski vaterpolista stiže u Crnu Goru - Tamaš Varga potpisao je ugovor sa Katarom.

Tridesettrogodišnji Mađar će biti veliko pojačanje za ekipu koja je prošle godine zauzela treće mesto u prvenstvu Crne Gore, jer iza sebe ima bogatu reprezentativnu karijeru, koju je započeo još 1995. godine i od tada je sa nacionalnim timom osvojio dva olimpijska zlata, svetsku titulu i pregršt drugih trofeja.

Interesantno je da je mađarski vaterpolista protekle sezone igrao za Seged, upravo tim koji je bio koban po Kataro u LEN kupu, i koji je osvojio drugi po važnosti evropski trofej.

"O dolascima ostalih igrača za sada ne možemo previše da razmišljamo, jer sve zavisi od odluke o učešću u Jadranskoj ligi. Ukoliko naredne sezone budemo nastupali u regionalnom takmičenju, lista pojačanja će sigurno biti dugačka", rekao je trener Katara Mirko Vičević za podgoričke "Vijesti".
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oće li bit đe u prodaji karte za Svjetsku ligu?

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

A oce valjda, no prvo da zavrshe bazene, a kako su krenuli to ce bit isti dan kad pochinje finalni turnir...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta se desava sa Paunovicem iz Primorca? igrao je valjda za mladu

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Paunovic je odigrao par meceva za Primorac u JL... Medjutim, u ovako jakom Primorcu on nema mjesta, jer smo pokriveni i na centarskim i na bekovskim pozicijama, a to je ono sto on igra.
    On je jedan od igraca koji propadaju zbog malog broja utakmica u toku godine.
    Klasican primjer one moje price vezane za nase interese u JL.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

što igra ovaj varga?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by Ricardo_Izecson View Post
    Oće li bit đe u prodaji karte za Svjetsku ligu?
    Oce - ka' za Italiju sto su bile...
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Intervju Stajnmeca, pretpostavljam da je odavde novinarka Arene i preuzela text
    http://vlv.hu/article/2996/

O doceku...
    http://vlv.hu/article/2988/

Tamas Varga je bek. Osvajac 2 OI zlata...
    P r i m o r a c

Page 47 of 941 FirstFirst ... 374344454647484950515797147547 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)