Kozak, to onda nisu samo Plavi, vec citavo HTP Primorje?
P r i m o r a c
"Владај нашим грчем, крвава Русијо
царуј душом нашом, Велика Будућа"
Brooclyn Forever !
atamane,
ne vataj me na patetiku.znaš da te volim,baš onako drugarsko kozački, i zato te molim da ne kenjaš...cijelo tvoje i moje zajedničko društvo,plus ostali koji nešto ,makar meni,znače, su okarakterisali ono vaše pozivanje da se ne zviždi pčelici maji kao bljutavo,ogavno i brrrrrrrr...to bi ti i mrtvi čukunđed rekao..predpostavljam da ti nisi to inicirao...vidio si da sam popizdio ono veče a dobro znaš da ja nemam nikakve koristi materijalne od toga da bi mi nešto drugo bilo motiv.kao navijač ionako nisam član beštija da imam ikakve namjere sebe isticati.kad mi se prohtije dođem na bazen i sasvim korektno čini mi se,sklonjen u stranu kako pripada starijima i ne toliko uključenima,,podržim vaše navijanje.moj glas je još dovoljno istreniran za navijanje ,što i sam znaš,da nemam čega da se zastidim po tom pitanju. a o navijanju i navijačkoj kulturi znam mnogo,možda čak neskromno da kažem , i najviše od svih vas.
beštije su imale sjajnih trenutaka i samnom i bez mene prošle godine.izvanredni ste bili i na FF u rijeci. ali zbog toga što ste dobili,kao navijači, pare od opštine, ne daje vam za pravo tražiti od mene niti od bilo kog drugog , da ne ocijenimo onako kako smo ocijenili "rad" gradonačelnice u i oko primorca i kotora.
dakle, budi siguran da smo tu kad god bude bilo potrebno pomoć u navijanju i stvarima koji se tiču toga jer je kotor to zaslužio a mislim da je i nekoliko vas zaslužilo podršku.o ostalome ne brini.ima maju ko da brani.ima šofera,službu,dps...ima jebbenu dubravku jovanović i onaj bataljon tetaka i baba koje je uposlila kao savjetnice...ok!?
Brooclyn Forever !
http://www6.b92.net/sport/vaterpolo/...&nav_id=363648
Ukoliko njega dovedu, novljani ce imat' jednu od najboljih sedmorki svih vremena, bez precerivanja...
P r i m o r a c
slazem se...mada ne vjerujem da cemo ga dovesti, on to nigdje ne nagovjestava u ovom intervju-u a poslije ovakva tri igraca sto dolaze tesko i nezahvalno bi bilo ocekivat da jos jednu zvijezdu takvog kalibra dovedu.
licno mislim da ce se i ovi tesko isplacivat a ne jos i njega da ukljuce...
u svakom slucaju nestrpljivo ocekujem sledecu sezonu ali za sada je primarna reprezentacija i da osvojimo tu svjetsku ligu pred svojom publikom.
Pa, ne znam koliko je realno da ga dovedu, ali je cinjenica da jadranu treba bolji ljevak od kanadjanina Grahama. Sekulica da ne pominjem!
P r i m o r a c
Sjecam se da sam vidio pricu o tome ko ce igrati na Mediteranskim igrama ali ne mogu da se sjetim dje je to tacno bilo da quotujem....uglavnom ovo je reprezentacija plus sto ce se prikljuciti par igraca 89godiste i mladji...
GOLMANI: Predrag Todorović, Novak Jelić, Uglješa Brguljan. CENTRI: Filip Trajković, Saša Mišić, Miloš Vukićević. BEKOVI: Blagoje Ivović, Antonio Petrović, Sergej Lobov, Nikola Mijanović. SPOLJNI: Damir Crepulja, Dragan Drašković, Luka Sekulić, Bojan Milošević, Drago Pejaković.
samo ja nigdje u tom tekstu [koji je preuzet iz novosti] ne vidim da se pominje jadran. neke insajd informacije ili nagadjanje?
ne znam kako ce jadran sve to platiti, ne bi me zachudilo da bude kao i sa primorcem ove sezone, pokupuju gomilu igracha a onda im nemaju odakle platiti.
graham je ok igrach, josh bolji lik. simpatichniji od filipovica u svakom slucaju, ja bi volio da ostane [iako je, naravno, filipovic bolji igrach]
uz to, filipovic je grobar, takvi nam ne trebaju![]()
10 od ovih 15 sam ja najavio u postu od 8. maja (ako si na to mislio). Po meni je iznenadjenje da ce Trajkovic ipak biti sa ovom a ne sa najjacom reprezentacijom (po meni je on trenutno ispred Vukcevica), U.Brguljan svakako nece biti u sastavu, ovaj Milos Vukicevic ne znam ko je... Cudi me da je Lobov pozvan prije Vukica. Ostalo sve ocekivano.
Za Primorac se jos nista ne zna. Jedina pozitivna stvar trenutno je da jos uvjek niko zvanicno nije napustio klub.
P r i m o r a c
da na to sam mislio...ovo je preuzeto sa sajta naseg saveza tako da nista dalje ne znam o odzivima igraca...Milos Vukicevic je i meni nepoznanica...
Vukic po meni mnogo bolji od Lobova i mene cudi da nije pozvan...
i meni je Graham simpaticniji i sve i volio bih da ostane ali definitivno nam treba jedan jachi igrac na toj strani i filipovic bi bio idealno rijesenje ali kako sam vec rekao ne vjerujem da ce ga uspjeti dovesti...to sto je grobar nema veze...svojevremeno je jos jedan grobar (Udovicic) igrao strasno za nas.
Jadran će sa ovim drim-timom imati veliki teret.
Svi će očekivati titulu prvaka Evrope jer će realno i igrački biti jači od svih!
E sada , hoće li izdržati psihološki pritisak, vidjećemo...
Jedno je sigurno, sa ekipom koju imaju MORAJU osvojiti evroligu!
Libertas
hehe kad i pored svega ovoga primorac opet bude bolji međusobno
jadran najavljuje velika pojačanja i sve je to jasno, ali nikako ne treba potcijeniti primorac. mislim da primorac može da se nosi sa svakim kad su u formi (posebno kad se radić "razbrani"). primorac ako zadrži ekipu može da se nosi i sa ovim jadranom i iskreno se nadam da se u el oni neće opet sresti kad bude izbacivanje (u četvrtfinalu).
....
Extra bi bilo da Filipovica gledamo u crnogorskoj ligi jer odje stvarno moze dosta da napreduje, vrhunski je igrac a uz to i ljevak!![]()
završene kvalifikacije za Svjetsku ligu. i poznat ždrijeb skupina. crna gora i hrvatska opet u istoj skupini.
je li sve spremno u podgorici? počinje za točno 2 tjedna Final8
Adam Štajnmec, koji je nedavno
sa Primorcem osvojio titulu prvaka Evrope, oprostio
se od reprezentacije Mađarske, a nastavak
klupske karijere je pod znakom pitanja. Naime,
ovaj sjajni igrač, koji je među najboljim centrima
Evrope, ima problema sa povredom vrata, a upravo
je zbog toga prošle godine (imao je i operaciju)
preskočio Olimpijske igre u Pekingu.
(Arena)
VATERPOLO: Tamaš Varga stiže u Crnu Goru
Cetvrtak, 4. jun 2009. 10:40
Još jedan proslavljeni mađarski vaterpolista stiže u Crnu Goru - Tamaš Varga potpisao je ugovor sa Katarom.
Tridesettrogodišnji Mađar će biti veliko pojačanje za ekipu koja je prošle godine zauzela treće mesto u prvenstvu Crne Gore, jer iza sebe ima bogatu reprezentativnu karijeru, koju je započeo još 1995. godine i od tada je sa nacionalnim timom osvojio dva olimpijska zlata, svetsku titulu i pregršt drugih trofeja.
Interesantno je da je mađarski vaterpolista protekle sezone igrao za Seged, upravo tim koji je bio koban po Kataro u LEN kupu, i koji je osvojio drugi po važnosti evropski trofej.
"O dolascima ostalih igrača za sada ne možemo previše da razmišljamo, jer sve zavisi od odluke o učešću u Jadranskoj ligi. Ukoliko naredne sezone budemo nastupali u regionalnom takmičenju, lista pojačanja će sigurno biti dugačka", rekao je trener Katara Mirko Vičević za podgoričke "Vijesti".
P r i m o r a c
Oće li bit đe u prodaji karte za Svjetsku ligu?
A oce valjda, no prvo da zavrshe bazene, a kako su krenuli to ce bit isti dan kad pochinje finalni turnir...
#fakenews
Sta se desava sa Paunovicem iz Primorca? igrao je valjda za mladu
Paunovic je odigrao par meceva za Primorac u JL... Medjutim, u ovako jakom Primorcu on nema mjesta, jer smo pokriveni i na centarskim i na bekovskim pozicijama, a to je ono sto on igra.
On je jedan od igraca koji propadaju zbog malog broja utakmica u toku godine.
Klasican primjer one moje price vezane za nase interese u JL.
P r i m o r a c
što igra ovaj varga?
Intervju Stajnmeca, pretpostavljam da je odavde novinarka Arene i preuzela text![]()
http://vlv.hu/article/2996/
O doceku...
http://vlv.hu/article/2988/
Tamas Varga je bek. Osvajac 2 OI zlata...
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks