View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 20 of 942 FirstFirst ... 101617181920212223243070120520 ... LastLast
Results 476 to 500 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo cu da ti kazem da ti nama titulu osporavas time sto ste nas dobili u Jadranskoj, sto ste nas dobili u EL, i sto ste nas dobilu u kupu...

Urgiraj da se dogodine rezultati i bodovi iz EL i kupa prenose u CG ligu.
    Proceduralno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    dzizskrajst, ima li ista komicnije od ovih hardcore navijaca. grow the phuck up.
    Hardcore vaterpolo navijaci.

To samo u Kotor mozes da vidis...
    Proceduralno!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by MiddleClass View Post
    Samo cu da ti kazem da ti nama titulu osporavas time sto ste nas dobili u Jadranskoj, sto ste nas dobili u EL, i sto ste nas dobilu u kupu...
    ...i u prvenstvu.

Urgiraj da se dogodine rezultati i bodovi iz EL i kupa prenose u CG ligu.
    Ne, ako vam se ovakav sistem takmicenja svidja onda to recite u novembru, a ne u martu.

KRAJ SRAMOTNE LIGE!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    ...i u prvenstvu.

Ne, ako vam se ovakav sistem takmicenja svidja onda to recite u novembru, a ne u martu.

KRAJ SRAMOTNE LIGE!

U prvenstvu imamo iste medjusobne. Ukupna gol razlika je na nasoj strani.

MI nismo odredjivali sistem takmicenja. Ne vjerujem da je sistem bodovanja bio poznat tek u februaru ko sto pricas. To se vasa uprava prala od neuspjeha.
    Proceduralno!

big giant head Guest

Vec sam ti rekao da dokazes ovo, a to ti izgleda ne ide...

Za vas smo i vise nego hardcore navijaci. Da smo mi bili bilo bi opet vasih 27 delija...
    Ne znam kako komentarises cinjenicu da cak i neki vasi igraci govore o komplexu koji smo vam nabili
    dovoljno pratis vaterpolo da mozes da se sjetis ishoda utakmica od prije godinu dana. ali dobro, da ti udovoljim, na sajtu primorca [www.vkprimorac.com, ne znam da li je to zvanican sajt kluba] imas rezultate od prosle godine. 1 nerjesen [5:5, u kotoru], pa pobjeda primorca [10:8 u novom]. pa u super ligi dvije pobjede jadrana [obje 8:7]. u kupu 10:10 u novom, 10:9 za jadran u kotoru. znaci, 3 pobjede jadrana, 2 nerjesena i jedna pobjeda primorca.
    a za ovo ostalo nemam pojma sta si rekao. ne moras objasnjavat, though, nisam narochito zainteresovan za hardcore navijache enivej [mada ovom prigodom uopste nisam mislio da hardcore u smislu huliganstva ili tih budalastina, vec prejakih osjecanja koja, kao sto je chesto slucaj, pomute objektivan pogleda na stvari]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dubrovcani?

Trebali smo 90-ih krenuti na Kotor, a ne na bracu Hrvate...
    I sad ste na vrijeme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dzizskrajst, ima li ista komicnije od ovih hardcore navijaca. grow the phuck up.
    Ima, vase Gejlije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novljani ajde slavite i cutite vise ne mogu vas slusat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novljani srecna vam bila titula,jos srecnija ako smatrate da je trebate slavit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo izvještaja s 2. finalne utakmice između mladosti i juga, jug je dobio uvjerljivo (samo 2 razlike, ali je mladost to uljepšala s zadnja 2 gola, a i vodlili smo cijelu utakmicu), a mislim da će kotoranima bit zanimljivo pročitat u kakvoj su formi mladostaši 7 dana prije sraza u polufinalu Eurolige

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    evo izvještaja s 2. finalne utakmice između mladosti i juga, jug je dobio uvjerljivo (samo 2 razlike, ali je mladost to uljepšala s zadnja 2 gola, a i vodlili smo cijelu utakmicu), a mislim da će kotoranima bit zanimljivo pročitat u kakvoj su formi mladostaši 7 dana prije sraza u polufinalu Eurolige
    Nece bit lako, sigurno !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cestitam Jugu na vaznoj pobjedi, titula je sad pred vratima... Postena titula!
    Za Bralu i Franulovica sam vam tamo napisao sto mislim (uoci vase utakmice). Taj Brala prije svega nema osjecaj za igru, a onda i sudi neposteno.
    Mladost ima nekih vrlina koje po nas mogu biti jako opasne, to su prije svega sutevi iz daljine, jer Radic najmanje 1 gol po utakmici primi tako. Na Hinica ce se od pocetka sigurno igrati zona, covjek je u formi. Pavic je vrhunski golman, ali ne vjerujem da ce nas to nesto poremetit tokom meca, barijeru takve (tj. vece) vrste imali smo i u domacim takmicenjima (Sefik).
    Nasa lijeva strana mi se cini problematicna. Paskovic zadnjih nekoliko utakmica gotovo neprimjetan (moze bit' i da se cuva za F4), a Milosevic katastrofalan! No, on nekako uvijek iznikne kad su te velike utakmice...
    Mladost je ove godine imala sudjenje kao niko i to je njihova jedina prednost.

BGH, dokazao si da je jadran u medjusobnim duelima lani bio bolji. Ali je osvojio nesto (Kup), a mi ove godine nista! E o tome ja pricam... Dakle ubjedljivo bolji u direktnim duelima i od novljana i od budvana a oni podijelise trofeje. Malo nelogicno, zar ne?
    Ti si prvi poceo pricu o hardcore navijacima, a to je nesto najgluplje sto neko iz novoga moze nama da kaze.

Od danas su mi misli okrenute samo ka F4, ali ostace zal za ovom sezonom, jer smo prikazali najvise i u Kupu i u prvenstvu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znamo mi da imamo debelo sansi protiv mladosti,utakmica u kotoru je zavrsila 12-5,potpuno razbijanje iako su nas i oni dobili u zagrebu,11-8 cini mi se.Mi imamo kvaliteta da ih prodjemo ali me najvise plasi sudjenje jer koliko vidim i protiv olimpijakosa i protiv juga mladost je imala ogromnu pomoc sudija a mi smo vazda kuburili sa sudijama tako da me toga strah

big giant head Guest

Ti si prvi poceo pricu o hardcore navijacima, a to je nesto najgluplje sto neko iz novoga moze nama da kaze
    ja ti rekoh o kakvoj vrsti navijaca mislim. hebe mi se za huligane i tome slicno, sto se mene tiche nadjite se negdje sa novskim 'navijacima' pa se mlatite do mile volje, mjerite ko ima vecu kitu i sve ostalo sto navijaci inace rade. ja sam govorio o ljudima koji toliko vole svoj klub da im to pomuti pogled na realnost. nebitno da li ti ljudi navijaju u kopu ili sjede ispred tv-a. a to je upravo ono sto se desava vecini na ovom topicu kad prichaju o tome kako su svi lopovi, primorac jedini posten.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

ja ti rekoh o kakvoj vrsti navijaca mislim. hebe mi se za huligane i tome slicno, sto se mene tiche nadjite se negdje sa novskim 'navijacima' pa se mlatite do mile volje, mjerite ko ima vecu kitu i sve ostalo sto navijaci inace rade. ja sam govorio o ljudima koji toliko vole svoj klub da im to pomuti pogled na realnost. nebitno da li ti ljudi navijaju u kopu ili sjede ispred tv-a. a to je upravo ono sto se desava vecini na ovom topicu kad prichaju o tome kako su svi lopovi, primorac jedini posten.
    Niko nije govorio ni o huliganizmu, ni o novskim navijacima, a ni o kitama... Ne znam o cemu pricas zadnjih nekoliko postova
    Ako je sustina svih tih tvojih "epiteta" to sto mi imamo "pomuceni pogled na realnost" onda je to tvoj problem.
    Za nekog ko toliko voli svoj klub ja to smatram normalnim.
    Isto tako je i normalno pratit' svoj klub dje god se moze, odnosno kad god se moze. A to je tek vama novljanima toliko strano...makar kad je jadran u pitanju.
    Last edited by cattaro; 17-05-09 at 11:21.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

da, to je. imate pomucen pogled na realnost. drago mi je da smo se razumjeli.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Aha, zato i koristis termin "hardcore". Vjerovatno je mnogo boljelo ove sezone...
    P r i m o r a c

big giant head Guest

sta je boljelo?
    ne kapiram sta ti je toliko dirnulo u krhke emocije.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa sluzis se nekim terminima koji sa ovim sportom nemaju veze, a imaju sa necim sto ste dozivjeli u duelima sa nama.
    HARDCORE.

Emocije su mi vise nego krhke i kad se gubi i kad se dobija. Uz Primorac uvjek.
    Po tome se mi i razlikujemo.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

ok, ovo je stvarno prestalo da bude zanimljivo, a postalo je i pomalo degutantno. sorry ako sam te uvrijedio, necemo nastavljat sa ovim.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ma nisi me uvrijedio, opusteno.

Arena u danasnjem broju pise da je jadran sve dogovorio sa Jokicem (!!!) i da Premus sigurno ide.
    Ako dodje i Zlokovic bice to najbolji moguci jadran, sa svim svojim najvecim zvijezdama u timu. Jos jedino Trajkovic ostaje van novog.
    Po meni, jadranu onda fali neko iskusniji desno od dva ljevaka koji trenutno igraju (Grejem i Sekulic), ostalo je sve savrseno...

Mada, ako mi zadrzimo ovu ekipu od ove godine mocicemo da se nosimo sa njima. No, vise o tome nakon F4.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    9,757
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Hmmm previshe dobro da bi bilo istinito... Sa takvim timom, ne vjerujem da bi im iko mogao ishta... Primorac bi uz jedno ili dva dobra pojachanja po imenima bio blizu, al teshko da bi mogli biti uigrani kao ovi koji se dosta poznaju iz repke, a i ranije su bili u jadranu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako se to desi jadran ce imat sve glavne iz one ekipe sto je igrala finale sa honvedom bez sefika i udovicica ali sa scepom i ivovicem.Ne znam mislim da bi u tom slucaju svakome bilo pakleno tesko protiv njih,mada ako mi zadrzimo ovu ekipu i dovedemo jos 2-3 dobra pojacanja mogli bismo im i tada bit blizu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dakle ubjedljivo bolji u direktnim duelima i od novljana i od budvana a oni podijelise trofeje. Malo nelogicno, zar ne?

Nije to nista neobicno. Dobijali ste one nebitnije utakmice. Kada je bilo stani-pani izgubili ste (kup od Budve, i titulu u Novi od nas)

Zelim vam da igrate finale EL. I da izgubite...
    Proceduralno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Totalno si smijesan lik

Page 20 of 942 FirstFirst ... 101617181920212223243070120520 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)