Sjutra bi Jadran morao da izgubi ili remizira da bi osvojio Primorac,jel?
O kuku kakve kletve padaju na ovom topicu
Pa ne znam što bi mi neko trebao uraditi da mu poželim da se rastavi od života.
Razumijem ja ljutnju i sve, i teške riječi, ali ovakve kletve...
Ne priliči baš forumu.
Nećeš mi zamjeriti![]()
Sjutra bi Jadran morao da izgubi ili remizira da bi osvojio Primorac,jel?
Ma to ce biti samo formalnost,necu uopste da razmisljam o tom mecu,manje vise sam znao i prije pocatka superlige da nam je jedina sansa da mi oba puta dobijemo jadran posto nismo jadranu ide titula,koju smo po meni mi zasluzili,no dobro ta je tema prezvakana vec 100 puta ovdje necu opet da zapocinjem raspravu o sistemu takmicenja samo se nadam da ce savez ispravit svoje greske iduce sezone.Juce jos jedna dobra uvertira za mladost,prve 2 cetvrtine nismo forsirali,cattaro je bio u mecu,a onda smo ih pocistili sa 7 golova u zadnjih 16 minuta.Znaci sad-mislija rijeka!!!
PS.Na upravnu sjednicu jadranske lige u zagrebu idu ticic i adzic da pokusaju da izdejstvuju ucesce cattara u jl sledece godine
Daj, ne cjepidlači za tih 5 (primljenih) golova koji manjkaju![]()
Cus ne cjepidlaci, zbog toga jadranu danas NE odgovara nerijeseno...
Mi smo, sem poraza u novi, sve odradili kako treba, sve pobijedili bez neizvjesnosti. A taj poraz u novi ce ostat upamcen po 3 licne Ivovica, tj. propusta delegata i naseg predstavnika za zapisnickim stolom. :mad:
P r i m o r a c
To je izbaceno nakon mog posta odje, dok sam ja kafenisao u grad![]()
P r i m o r a c
Cestitam novljanima titulu.
P r i m o r a c
I ja im cestitam titulu ali juce..... !!!
Djurkovicu bio si ***** i ostaces ***** novljanska !!!!!
Ukakim ti se na skver i na komplet sastav budvanske rivijere i jadrana ckb...
"Slavice navijaci,vec se pjeva sampioni sampioni,ovo je generacija za podvige" trte prte jesi srecan ***** jedno novljansko jesi....Kad smo mi osvajali nista pricao nije!!!
lijepo. josh jedna ukradena titula, osvojena kao i uvijek uz pomoc sudija, saveza, policije i duga djurkovica. stvarno smo pickice novljanske, zasto ne mozemo biti vise kao uvijek chasne i postene komsije![]()
Titula ide najboljem ***** moj najboljem !!!!!
A djurkovicu cu licno da nabijem mikrofon u guzicu kad ga vidim...
Jbg, ne postoji niko u Kotor ko ce vam od srca cestitat titulu... Nista niste vise od nas prikazali, kraj sezone ste docekali sa losom formom, mucili ste se sa Cattarom. Mozete sebe da zavaravate, ali ovo je bio jedini nacin da osvojite nesto protiv nas. Dje god je trebalo to da dokazete u direktnom duelu - ispadali ste. Dobili ste nas sa klasicnom povredom pravila (3 licne Ivovica)
Bazen niste mogli da popunite, dakle ni 800 ljudi na bazen. Tu vam mi nismo krivi. Ni to sto vam u ovom momentu svira himna pred 30 ljudi...
Slavite, sretno vam bilo!
Pavlovic zbog prigovora dobije 2 utakmice kazne, a Premus i Smit zbog boks udaraca po 1 mec!?
Odje postenja nema!!
P r i m o r a c
Neka sad slave samo ne znam ko ce im slavit ostalo ih 25 na bazen da im cestita jadovi jedni jadni toliko ste jadni da je to pakao !!!!!
PRIMORAC je ove godine bio bolji i to je gotova prica....
pa to kazem, novski olosh sve pokrao. chak ni navijache nikakve nemaju, sve *****i, nijednom igrachu sestru da pomenu. a i jadran je slabiji medjusobno. zadnje dvije sezone je doduse bio bolji, ali tad medjusobni nisu bili bitni, sad jesu.
primorac je moralni pobjednik. kao i uvijek.
dzizskrajst, ima li ista komicnije od ovih hardcore navijaca. grow the phuck up.
I u jadranskoj, dok smo u prvenstvu - isti!
Nicim, ali NICIM niste zasluzili ovu titulu vise od nas!
Nasima je tek sad jasno zasto ste citavu Jad. ligu igrali u najjacem sastavu, dok smo mi tu ligu prosli sa vise od 20 igraca... Leka je trpao (ukupno 104 gola) i svi su se odje cudili koji ce vam to k. A onda smo vidjeli zasto je to tako...
I jos jedan post napises li dobices po pikici.![]()
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks