Korisnik sam ADSL i Extra TV od samog pocetka.Nisam mogao stvarno citat 201 stranicu,mozda ste nesto slicno spominjali,ali evo da dam ja svoje misljenje.
Svidja mi se sto postoji tehnicka podrska 24h dnevno 7 dana u nedelji.Nekoliko puta sam ih zvao u 3-4h ujutru kad sam gledao NBA i imao neki problem,uvjek su korektno odgovarali.Ako taj nivo uporedimo sa BBM,mozemo vidjeti da su to 2 svijeta.Znaci,na BBM kad vam se nesto pokvari,bukvalno se desavalo da se zovu operateri po 2 dana i da se niko ne javlja,sto je strasnooooo.
Jos jedna prednost u odnosu na konkurente je automatska promjena kanala,znaci momentalno se okrecu,dok na BBM bukvalno po par sekundi treba da se okrene kanal.Ja da sam na mjestu tih korisnika bi davno izludio i televizor i sve :hammer::trashcom:.
E sad ono sto mi se ne svidja-slaba ponuda kanala.Jedino sto se moze gledat su kanali od RTCG do TV NOVA,ono ostalo preko se moze bacit.Kakav retard je mogao da u sportske kanale ubaci onaj NCA(ne znam kako se tacno zove),gdje je po cijeli dan americka kosarka sa koledza.Ajde da je NBA,nego sa koledza,alo breeee.
ESPN clasic,znaci samo stare utakmice,ajde moze da prodje nekako.
Eurosport 1 i 2 uopste ne gledam,totalna su katastrofa.Moram da slusam debile srbijanske komentatore,neka hvala.
I to im je sva ponuda sto se tice sporta:shock::mad:Je li toliko tesko ubacit *ebeni sport club,kojeg npr BBM ima 3 vrste???
I jos nesto sto svima namrtvo smeta-razumijem ja kad RTCG otkupi prava za Ligu Sampiona i emituju pravi signal pa onda skrembluju HRT i B92.To razumijem,jbg sve je po zakonu,iako je mnogo bolje pratit sa HRT.Ali ona usrana,smrdljiva IN televizija koja krade sve zivo.Znaci,spanska liga,igraju Real-Barselona,a ne cuje se ton sa utakmice.Alo bre,cujemo znaci samo spanskog komentatora koji se dere,a onda ovi ljepotani pojacaju Sofranca da bi se on vise drao nego ovaj Spanac.Sramottaaaaa.Pa nikad ne moze da se cuje atmosfera sa utakmice,nego vazda neki Arapi i ko zna kakvi jos komentatori.I ja se pitam kako neko iz Extra TV to moze da dozvoli.Dje je tu zakon,a mi vam svaki mjesec placamo pretplatu???Ko stiti prava potrosaca???Znate li da to ne postoji ni u jednoj zemlji na svijetu???Samo kod nas monopol moze da ima IN televizija.Sto se ne potrude da podju na utakmicu,da odrade direktan prenos kao sto radi HRT,pa onda da ih gledamo.Dzukele.
Nadam se da ce ovo procitati neko iz Crnogorskog telekoma i da otklone ove nepravilnosti.I onako im je prodaja Extra paketa bila u padu,dok nisu poceli sa ovom akcijom od 1e.Evo se iznervirah sad...

Reply With Quote
to je sve sto treba da ovo ima svrhu 
Bookmarks