Ali ne bi to trebalo da ima veze zar ne? Jer uvodjenje ADSL-a ne košta tih 50 eura.
Ali, žrtvovaću vala i tih 50 eura za ovakav komplet![]()
Zato sto je ADSL kornisik vec povezan na DSL. Samo treba da se poveze drugi router i STB![]()
Ali ne bi to trebalo da ima veze zar ne? Jer uvodjenje ADSL-a ne košta tih 50 eura.
Ali, žrtvovaću vala i tih 50 eura za ovakav komplet![]()
Zavisi kako posmatras to, tehnicki ili marketinski![]()
sale mozes li mi vidjet sto ovaj komso da mi dobije extra tv brze-bio je danas da naruci i rekli su mu kao da je trenutno sve zauzeto i da treba da ceka...
A mi sto imamo EXTRA, a nemamo ADSL internet (i necemo da ga uvodimo), koliko kosta jos jedan prikljucak u kuci?
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
To nema veze, ako su dvije parice u pitanju onda kosta 50 eur...
Chini mi se da vise ne mozesh da uvedesh drugi STB.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Htio bih da ubachim extra TV, korisnik sam FLAT6 paketa i zanima me oce li ubacanje extratv uticat na brzinu paketa? Ako bi brzina malo opala ova opcija otpada, produzavam ugovor s bbm![]()
Smanjice ti se brzina.. Izbacio je neki clan poredjenja prije neki dan kako mu radi adsl kad mu je ukljucen extra tv a kako kad je extra tv iskljucen.
sale evo pocinje pro tv sa radom od ponedeljka...oce li ga bit i na extra tv?
jeste,al pocinju ono kao vijesti....valjda je na svakih sat vremena neko izvjestavanje pa muzika itd...
Razumijemo se onda
Potpuno si u pravu za povoljnosti. Od dodavanja kanala jedino smo imali oduzimanja i oduzimanje jednog od dva koji su dodali. Znaci u minusu smo u odnosu na ono kad smo uveli ExtraTV. Ruzno!
Ni sportklub da se uvede... ni viasat paket... ni HD bilo kakav...
Kakav je samo kanal MHD (MusicHD), koji pusta spotove u HD rezoluciji... E da mi je taj bar... MHD... (Palladia ili kako ga vec MTV sad zove).
Last edited by =]Vlado[=; 05-05-09 at 10:06.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Bicete obavijesteni ako krene ProTV@ExtraTV.
Sale, ako bih htio da uvdem ADSL(i extra tv mozda) ponovo, mogu li imat kakvu garanicju da ce radit i imat pribliznu brzinu?
Vjerotavno ne i morat cu na mtel ostat but worth asking :/
rm -rf /
Ovo se opet vratila stara losa slika na novu tv ....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks