Page 201 of 832 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211251301701 ... LastLast
Results 5,001 to 5,025 of 20788

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Quote Originally Posted by N_L View Post
    Sale, ako bih htio da uvdem ADSL(i extra tv mozda) ponovo, mogu li imat kakvu garanicju da ce radit i imat pribliznu brzinu?

Vjerotavno ne i morat cu na mtel ostat but worth asking :/
    Ako je bio neki problem i ako ga nisi prijavio putem tehnicke podrske vec samo po forumu, onda se to samo od sebe nije moglo popraviti. U svakom slucaju odradice se mjerenje i provjera parice kada se prijavis.

Imas sada akciju za Extra TV&ADSL prikljucak za 1 eur.

Ako zelis garantovan servis, onda uzmi iznajmljenu liniju

Quote Originally Posted by swinger View Post
    sale opet siris dezinformacije

ako gleda jedan kanal imace oko 5 mbps teorije nema da moze izvuci sest , nije to ni bitno 5 ili 6 ali budite tacni , kao i to ako gleda jedan a snima drugi (ili dva snima) brzina jedva prelazi dva mbps
    Oko 6. Ako ne zeli 6, neka predje na 3 Mbps. Ako zeli garantovanu brzinu Interneta, neka uzme iznajmljenu liniju.

Quote Originally Posted by sport89 View Post
    sale mozes li mi vidjet sto ovaj komso da mi dobije extra tv brze-bio je danas da naruci i rekli su mu kao da je trenutno sve zauzeto i da treba da ceka...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Korisnik sam ADSL i Extra TV od samog pocetka.Nisam mogao stvarno citat 201 stranicu,mozda ste nesto slicno spominjali,ali evo da dam ja svoje misljenje.
    Svidja mi se sto postoji tehnicka podrska 24h dnevno 7 dana u nedelji.Nekoliko puta sam ih zvao u 3-4h ujutru kad sam gledao NBA i imao neki problem,uvjek su korektno odgovarali.Ako taj nivo uporedimo sa BBM,mozemo vidjeti da su to 2 svijeta.Znaci,na BBM kad vam se nesto pokvari,bukvalno se desavalo da se zovu operateri po 2 dana i da se niko ne javlja,sto je strasnooooo.
    Jos jedna prednost u odnosu na konkurente je automatska promjena kanala,znaci momentalno se okrecu,dok na BBM bukvalno po par sekundi treba da se okrene kanal.Ja da sam na mjestu tih korisnika bi davno izludio i televizor i sve :hammer::trashcom:.
    E sad ono sto mi se ne svidja-slaba ponuda kanala.Jedino sto se moze gledat su kanali od RTCG do TV NOVA,ono ostalo preko se moze bacit.Kakav retard je mogao da u sportske kanale ubaci onaj NCA(ne znam kako se tacno zove),gdje je po cijeli dan americka kosarka sa koledza.Ajde da je NBA,nego sa koledza,alo breeee.
    ESPN clasic,znaci samo stare utakmice,ajde moze da prodje nekako.
    Eurosport 1 i 2 uopste ne gledam,totalna su katastrofa.Moram da slusam debile srbijanske komentatore,neka hvala.
    I to im je sva ponuda sto se tice sporta:shock::mad:Je li toliko tesko ubacit *ebeni sport club,kojeg npr BBM ima 3 vrste???
    I jos nesto sto svima namrtvo smeta-razumijem ja kad RTCG otkupi prava za Ligu Sampiona i emituju pravi signal pa onda skrembluju HRT i B92.To razumijem,jbg sve je po zakonu,iako je mnogo bolje pratit sa HRT.Ali ona usrana,smrdljiva IN televizija koja krade sve zivo.Znaci,spanska liga,igraju Real-Barselona,a ne cuje se ton sa utakmice.Alo bre,cujemo znaci samo spanskog komentatora koji se dere,a onda ovi ljepotani pojacaju Sofranca da bi se on vise drao nego ovaj Spanac.Sramottaaaaa.Pa nikad ne moze da se cuje atmosfera sa utakmice,nego vazda neki Arapi i ko zna kakvi jos komentatori.I ja se pitam kako neko iz Extra TV to moze da dozvoli.Dje je tu zakon,a mi vam svaki mjesec placamo pretplatu???Ko stiti prava potrosaca???Znate li da to ne postoji ni u jednoj zemlji na svijetu???Samo kod nas monopol moze da ima IN televizija.Sto se ne potrude da podju na utakmicu,da odrade direktan prenos kao sto radi HRT,pa onda da ih gledamo.Dzukele.
    Nadam se da ce ovo procitati neko iz Crnogorskog telekoma i da otklone ove nepravilnosti.I onako im je prodaja Extra paketa bila u padu,dok nisu poceli sa ovom akcijom od 1e.Evo se iznervirah sad...

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Ako je bio neki problem i ako ga nisi prijavio putem tehnicke podrske vec samo po forumu, onda se to samo od sebe nije moglo popraviti. U svakom slucaju odradice se mjerenje i provjera parice kada se prijavis.

Imas sada akciju za Extra TV&ADSL prikljucak za 1 eur.

Ako zelis garantovan servis, onda uzmi iznajmljenu liniju
    Ispisao sam ja stranice na ovome forumu o problemima koje sam imao s ADSLom prije. Raskinuo sam ugovor krajem 2007 i jos vidim na ove topice da ljudi imaju iste probleme.
    Meni dana nije bilo kad nesto nije radilo, pocev od nestajanja interneta po par sati do extremnog laga. Diskonektovanje non stop, brzina katastrofanlo pane, net nestane bas kad zatreba... 100000 puta zvao, dolazili, pisao po forumima muke al nista pa se ne bih vratio tome.
    Vidim da dosta ljudi se i dalje zali ovuda pa ne znam sto da radim.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

sale napisao sam tacne brzine i mislim da ce se svi samnom sloziti da i nije toliko bitno da li je 5 ili 6 u svakom slucaju je brzina velika (nazalost i cijena) , veci je problem sa dva snimanja a o hd kanalima ako ih bude ne smem ni da zamislim . doduse mozda nam uvedete optiku ili kako ti rece iznajmljenu liniji , onu od par hiljada evra.

suma sumarum kod vas je problem , po mom iskustvu , sa radnicima .kada sam uveo flat6 a to je bilo cim ste ga ponudili brzina nikako nije prelazila 5 ni na testovima ni preko rapida , i sta da radim vi sa jedne strane ja sa druge . svaki dan sam zvao podrsku i svaki dan dobijao isti odgovor . i mozda posle jedno 20-ak dana i toliko poziva javi mi se , nazalost zaboravio sam ime , vas radnik iz tehnicke koji mi je brzinu sredio pa za jedno desetak sekundi . eto to je bio citav posao koji neko ili nije htio ili nije znao da uradi .

vasi nadlezni bi trebali razmisliti

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Na putu sa tri trake ne moze 10 auta jedno pored drugog, pa tako ni kroz paricu.

Vidjeli ste da za velike brzine postoje i novije tehnologije koje CT uskoro uvodi u Crnu Goru.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Vec par dana na bilo kojem kanalu desava se da mrzne slika,po 2,3,4,5 sec.Postaje vrlo iritirajuce,zna li ko nesto o ovome?
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Vec par dana na bilo kojem kanalu desava se da mrzne slika,po 2,3,4,5 sec.Postaje vrlo iritirajuce,zna li ko nesto o ovome?
    Koji internet paket koristis?
    We ride together we die together, Bad Boys for life

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Isključi te torrente. :lolblue:
    Globetrotting

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

@Sidewinder
    Ako si u PG u dijelu grada kod velike pijace, problem je registrovan i radi se na otklanjanju. U svakom slucaju konotaktiraj tehnicku podrsku na 1500

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Na putu sa tri trake ne moze 10 auta jedno pored drugog, pa tako ni kroz paricu.

Vidjeli ste da za velike brzine postoje i novije tehnologije koje CT uskoro uvodi u Crnu Goru.
    Sale imate ADSL 2+ , pa sto ne pustite full bandwith no ste ga ogranicili na 8Mbps. Hrvati imaju istu tehnologiju pa nude ADSL do 20Mbps i HD tv. Dajte full ADSL2+ pa pricajte tu pricu 10 auta 3 trake, a dok dodje optika i vdsl .....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam isti problem sa zamrzavanjem slike - smimi mi film od 2 sata - koji gledam 10 minuta.

Svaki put kad zamrzne slika, moram da premotam u naprijed 15 sekundi, a on premota 20 minuta i nema nazad.

Bas sam sad odgledao "Nindza Ratnike" - vidio sam vatrogasca, dio onoga Sredera amerikanca, a na sledecem premotavanju je bio neki ples - sto je vrlo dobro - sve sam pregledao za 2 minuta (imam vise vremena za ostale kanale :/ )

Recite mi sta da radim - vec sam ranije zvao tehnicku podrsku da mi "povecavaju brzinu" - sta god to znacilo i kako god se ona sama smanjivala.

Evo dok ovo pisem - blokirao mi je Atlas i moram da prebacim drugi kanal i vratim se da bih nastavio da gledam.

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Prijavi na 1500 i posalji mi broj na private.

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

NOVO: Restartujte STB i udjite u Menu > Mozaik

Ujtru ce svima biti dostupno, ali korisnici sa foruma imaju tu privilegiju da prvi saznaju za nove servise i kanale

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odlicna stvar....samo kad bi imalo na daljinski neka precica do ovoga....
    Last edited by sport89; 07-05-09 at 22:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se. Mozete stavit' umjesto vremenske prognoze ili na drugu boju.
    Peace,Love,Unity & Respect
    for one another !

Thanks Thanks Given 
    868
    Thanks Thanks Received 
    2,941
    Thanked in
    1,360 Posts

ja mislim da je ovo dokaza da nam mozete napraviti sliku u slici...ovo nije lose..ali dok se dodje do njega...jos ako ti treba neki drugi program...moze ovo sve mnogo jednostavnije...

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Hvala na prijedlogu, ali nema puno tih dugmica, pa ih cuvamo za nesto drugo.

Pa to je slika u slici (PIP - picture in picture po naski). To je isti stream koji vidis kroz up/down ili guide.

Thanks Thanks Given 
    868
    Thanks Thanks Received 
    2,941
    Thanked in
    1,360 Posts

vidim ja to...ali aj ostavi mi taj stream malo duze...tj neka stoji dok ja ne odlucim da ga maknem...i neka stoji bez imena emisije...misli da se to moze odraditi

Thanks Thanks Given 
    868
    Thanks Thanks Received 
    2,941
    Thanked in
    1,360 Posts

i prava funkcija bi bila ovog mozaika kad bi mogli automaski da mijenjamo kanale u okviru nekog polja...znaci ozancimo polje - ukucas broj kanala i kraj...tako bi sve ovo bilo prakticnije...ovako dok udjes u izaberi kanale..pa izlistas onu lsitu..,pa se vratis nazad...

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Mozda to bude u verziji 2.0, za sada ide ovako sa izborom

Mada bi onda morao da znas broj kanala... ili jos bolje da se tu otvori drop down lista... ok, dobra ideja.

Thanks Thanks Given 
    868
    Thanks Thanks Received 
    2,941
    Thanked in
    1,360 Posts

ma kako god...samo da ne mora da se uazi posebno da se podesava izbor kanala jer samim ti se ograncava funkcija ovoga sto ste ponudili

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sale zar ne moze da se stavi na daljinski neka precica,ja mislim da ce svi da se sloze da ce rijetko ovo palit ako moraju ic kroz meni jer je sporije....precica bi bila idealna...

Thanks Thanks Given 
    868
    Thanks Thanks Received 
    2,941
    Thanked in
    1,360 Posts

da...precica....i da se kanali lakse biraju i ovo od verzije 2. ne mora da ide dalje to je sve sto treba da ovo ima svrhu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bilo bi dobro kad bi mogao da se cuje zvuk kad se klikne kanal ili kad dobije fokus u mozaiku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Samo da se zna ko je prvi na forumu zatrazio PiP opciju i mozaik opciju i podrzan masovno (vec postoji nesto slicno prilikom prelgeda sadrzaja na drugim kanalima), samo da taj PiP stream bude nesto veceg kvaliteta i da ga mozemo pozicionarati u jedan od coskova.

samo da se zna
    da to sam bio ja

Thx, thx
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Page 201 of 832 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211251301701 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)