Page 22 of 108 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast
Results 526 to 550 of 2695

Thread: Islam!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mabuse jesi li ti kad vidio da kad psujes na hranu da odma pocne da se kvari...eto tvoj primjer za rizu,uzmi jedno zrno nista te ne kosta i vici pogrdne nazive i vidi oce pocet crnjet,to ti je jednostavan test...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Takodje, ukoliko u YOUTUBE ukucate: "propisi o halal mesu" mozete vidjeti video u kojem naucnici dokazuju da je meso nad kojim je prilikom klanja zivotinje izgovoreno "BISMILLAHI RAHMANI RAHIM" higijenski i bakteoroloski ispravno, za razliku od mesa nad kojim nije izgovoreno nista, koje je stetno i puno bakterija.
    Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    nema nikakve potrebe da udjes u dijalog sa osobom koja u 2016-oj misli da je Zemlja ravna.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Ja sad svasta rekoh jednom hamburgeru i pocese mravi iz njega da izlaze.

Hahhahahahahahahahahah ne no....
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by Mabus View Post
    E pa eto posto si iz muzicke porodice da ti kazem da ne samo da reaguju na muziku, vec i na rijeci. Kada se obicnoj vodi upute lijepe rijeci kristali izgledaju kao da plesu, a kada se izgovore ruzne rijeci kristali se ponasaju kao bijesni. I ne samo to. Kada se hrani npr. rizi kazu lijepe rijeci ukus joj bude sladak, a kada se upute ruzne rijeci budja se. Zato se kod muslimana vec 1400 godina vec tradicionalno prije jela kaze: "Bismillahi Rahmani Rahim" (U ime Allaha Milostivog, Samilosnog). Nas Poslanik s.a.v.s. je ovo znao kada nije bilo mikroskopa. Nas Poslanik s.a.v.s. je znao da lijepe rijeci (one koje hvale Allaha s.w.t.) upucene vodi mogu lijeciti ljude. Prenosi se u jednom hadisu u zbirci Ebu Davuda, da je Muhammed s.a.v.s. ucio nad vodom Sabitu b. Kajsu b. Semasu a onda ga tom vodom posuo. I sam Kur'an kaze da je zabranjeno jesti ono sto je zaklano u necije drugo ime a ne u Allahovo s.w.t; a vec rekoh da je hrana drugacija kada se kazu lijepe rijeci, za razliku od ruznih.
    Mogu da potvrdim ovu Mabusovu teoriju...
    jednog lijepog suncanog jutra sam krenula put cesme da se napijem vode...posto je bila hlorisana i mlaka, kad sam je sipala u casu izgovorila sam niz pogrda na racun vode...pi, kako je gadna ova voda, da ...em oca i njoj i onome ko je hlorise, fuj!!! Ipak sam nagnula iz case, jer je zedj bila jaca i tako sam se zagrcnula da sam jedva zalozila vazduha...sad znam da su se razbjesnjeli kristali i da su me kaznili za pogrde!

P.S. jos jedno pitanje za Mabusa...posto je pjevanje mnogih direktni atak na nervni sistem, zanima me kako se voda i hrana ponasa kad ti nesrecnici koji ne znaju da pjevaju iz najbolje namjere oce da je oplemene? Mora da se i tad pokvari i napuni bakterijama, a kristali potpuno izavetaju?
    Last edited by zvoncica; 25-04-09 at 18:04.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U narodu je i do danas ostalo "dobro ti učinjelo", ili "prijatno" kad je hrana u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Da, al to nema veze s hoce li hrana bit ukusna ili oce li bakterije/stuff bit/izac iz nje
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam odgovor na to pitanje Zvoncice, ali mislim da je isto pitanje postavljeno ovom japancu, pa potrazi na linku koji sam naveo. Eto, Zvoncice nadam se da i ti polako ulazis u vjeru. Iskreno, simpaticna si mi, ne bih volio da budes na pogresnom mjestu, na onome svijetu. Ovo su samo neki malecni dokazi, ima puno vecih i jasnijih.
    nema nikakve potrebe da udjes u dijalog sa osobom koja u 2016-oj misli da je Zemlja ravna.

Nabla Guest

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Da. Bas tako, samo zaboravljas da je to njihova teritoritorija, njihovo ognjiste a neki varvari su dosli da im to zapale, uniste i jos im nametnu tudju kulturu, obicaje i jos poreze. Malo mnogo.
    Smijesno je da smjesnije ne moze biti kriviti Crnogorce zbog toga sto su svoje branili, a oni koji se identifikuju sa osvajacima sami sebi karakteristike potpisuju.
    To je bar prosto ka' pasulj.
    Varvari dosli da osvoje Crnu Goru, nijesu uspjeli, pa su morali Rimsko carstvo da osvoje umjesto toga...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

O cemu ti pricas? Znas li ti uopste kad je bilo Rimsko carstvo ili pises "tek onako radi reda.

Nabla Guest

Izgleda da nijesmo mislili na iste varvare...

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Ne znam odgovor na to pitanje Zvoncice, ali mislim da je isto pitanje postavljeno ovom japancu, pa potrazi na linku koji sam naveo. Eto, Zvoncice nadam se da i ti polako ulazis u vjeru. Iskreno, simpaticna si mi, ne bih volio da budes na pogresnom mjestu, na onome svijetu. Ovo su samo neki malecni dokazi, ima puno vecih i jasnijih.
    Mabuse, ti ces izgleda sa mnom na to pogresno mjesto?! Rece li ti to sad da bog salje ljude na pogresnu stranu? Da on, koji je nepogrijesiv, grijesi?
    Nema veze, ovamo na moju bandu je bolja ekipa, ljepse ce ti bit'...malo vruce i uzareno, doduse, ali dobro, ne moze sve da bude idealno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bolje ce biti ovamo na drugu stranu, dvorci a u njima posluga, baste i rijeke i ono sto oci nisu vidjele. Zene ciji muzevi ne stignu do raja udace se za drugog muza. Javi mi Zvoncice ako se predomislis, a ja cu se za tebe moliti...
    Last edited by Mabus; 04-05-09 at 18:37.

renaissance Guest

Zene ciji muzevi ne stignu do raja udace se za drugog muza...
    Kako to mislis? Je li ako ona prije njega stigne, ili ako on zavrsi na onu drugu stranu?
    I zbilja, sto bi se u raju muskarci mucili sa Zemljankama, kad ih tolike hurije cekaju?

Da sam musko, zenu bih bez razmisljanja uvaliO nekom drugom, kako bih ja nesmetano uzivaO u jednoj kontinuiranoj defloraciji...ahhhhh

Zvoncice, ja mislim da bi trebala dobro da razmislis o ovom predlogu, ako ne zbog sebe, barem zbog muza koji ce biti adekvatno zbrinut'!
    Last edited by renaissance; 04-05-09 at 20:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ReNaIsSaNcE View Post
    Kako to mislis? Je li ako ona prije njega stigne, ili ako on zavrsi na onu drugu stranu?
    I zbilja, sto bi se u raju muskarci mucili sa Zemljankama, kad ih tolike hurije cekaju?

Da sam musko, zenu bih bez razmisljanja uvaliO nekom drugom, kako bih ja nesmetano uzivaO u jednoj kontinuiranoj defloraciji...ahhhhh

Zvoncice, ja mislim da bi trebala dobro da razmislis o ovom predlogu, ako ne zbog sebe, barem zbog muza koji ce biti adekvatno zbrinut'!
    hahahahahahaha
    dajte dinamit
    Haec olim meminisse ivvabit
    http://1944killingfields.co.uk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ukoliko ti muz ode u pakao a ti u raj Renaisance, u tom slucaju bices necija zena. Ako budes imala srece mozda capis nekog sa ovih prostora. Kako god, zna se da ce zena biti manje u raju od muskaraca. Hurije su tu mozda da popune broj, mozda su tu za one koji su otisli u raj neozenjeni, Allah s.w.t. najbolje zna. A da li si ti Renaisance spremna za raj?

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Bolje ce biti ovamo na drugu stranu, dvorci a u njima posluga, baste i rijeke i ono sto oci nisu vidjele. Zene ciji muzevi ne stignu do raja udace se za drugog muza. Javi mi Zvoncice ako se predomislis, a ja cu se za tebe moliti...
    cekaj, cekaj...koliko vidim iz ove tvoje price, raj je namijenjen muskarcima...dok razmislim dje cu, ocu tacno da znam kakva je uloga u raju odredjena jednoj zeni?

Quote Originally Posted by ReNaIsSaNcE View Post

ja shvatih ovo, ako mi cojek ne zasluzi raj (a on ga je nesretnjik vec zasluzio samim tim sto me ovoliko trpi:blah onda ce me utrapit nekome drugome u raju?! Ja mislila da je odlazak u raj nagrada, a ne kazna?!
    A i zanima me bi li taj kome bi me utrapili bio nevin? Mislim nema smisla da muskarci dobijaju djevice, a ja koristenu robu?

Pa ukoliko ti muz ode u pakao a ti u raj Renaisance, u tom slucaju bices necija zena. Ako budes imala srece mozda capis nekog sa ovih prostora. Kako god, zna se da ce zena biti manje u raju od muskaraca. Hurije su tu mozda da popune broj, mozda su tu za one koji su otisli u raj neozenjeni, Allah s.w.t. najbolje zna. A da li si ti Renaisance spremna za raj?
    evo Mabuse, sad si mi odgovorio na ovo pitanje gore...znaci "ako bude imala srece", sto znaci da ce je zapanut ono sto joj se odredi...eeeeeeeeee moja RENAISANSE, izgleda da smo i u raju obespravljene?!

NE znam...ja bih onda ipak u pak'o pa neka mi cojek ide u raj...jer ako bi me i gore vidio mislio bi da je u paklu
    Uostalom, bred pit ce mi sigurno u pakao

P.S. Mabuse, jesu li djevice samo posluga u raju i kako su one dosle u raj? Je li im to kazna ili nagrada? Meni to sto ih dijelite rajskim doseljenicima lici na kaznu...i sto se desava sa njima nakon defloracije?

I ko su hurije? Jesu li to ove udate koje zavrse u raju, ili su takodje posluga u raju, na usluzi dobrim muslimanima?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Stvarno je oni cojek zasluzio ne samo raj nego da tamo bude i poslovodja oko tija djevica.
    Auuuuuu chus joj price oko defloracije. Tamo su duhovna uzivanja, a ne one sirotinjsje zemaljske zabave i ......

renaissance Guest

Mislim da jesam spremna, ali me je osnovano strah da mi gore ne uvale kakvog Kineza .Zasto sam se onda mucila

Quote Originally Posted by zvoncica View Post

ja shvatih ovo, ako mi cojek ne zasluzi raj (a on ga je nesretnjik vec zasluzio samim tim sto me ovoliko trpi:blah onda ce me utrapit nekome drugome u raju?! Ja mislila da je odlazak u raj nagrada, a ne kazna?!
    A i zanima me bi li taj kome bi me utrapili bio nevin? Mislim nema smisla da muskarci dobijaju djevice, a ja koristenu robu?
    Izvinjavam se na upadici, ali i da dobijes novog muza, s njim u paketu idu hurije iliti djevice ciji broj zavisi od stepena njegovih zasluga.Tebi jedino ostaje da se potajno nadas da ce ti novopeceni muz na onaj svijet stici sa jedva prelaznom ocjenom(dovoljan, 2) kako bi i ti nekako stigla na red.

evo Mabuse, sad si mi odgovorio na ovo pitanje gore...znaci "ako bude imala srece", sto znaci da ce je zapanut ono sto joj se odredi...eeeeeeeeee moja RENAISANSE, izgleda da smo i u raju obespravljene?!
    Nismo, nego uzivamo najveci stepen prava i sloboda!

P.S. Mabuse, jesu li djevice samo posluga u raju i kako su one dosle u raj? Je li im to kazna ili nagrada? Meni to sto ih dijelite rajskim doseljenicima lici na kaznu...i sto se desava sa njima nakon defloracije?
    Nakon defloracije, himen obicno zarasta, sto se moze objasniti konstantnim intervencijama himenoplasticara, ili davanjem tom tkivu neka nova, regenerativna svojstva..
    Zamisli da ti je svako sexualno iskustvo gubljenje nevinosti, pa mi reci je li to kazna ili nagrada?
    Last edited by renaissance; 05-05-09 at 22:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svadbene torte u Kuvajtu :-D
    Power Point Prezentacija
    http://www.google.com/url?sa=t&sourc...N4SFVgDD4mpnbw

Možda ima neke veze sa temom a možda i nema...
    Last edited by septembar; 05-05-09 at 13:06.

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

sad mi je sve kudikamo jasnije, tako da necu zuriti...dobro je meni i ovdje, u ovako nesavrsenom svijetu...ustalom, savrsenstvo dosadi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Onaj koji je uredio ovaj svijet kaze za onaj da je bolji. A ja rekoh, javite mi ako odlucite uci u raj, mozda cu moci da intervenisem da dobijete nekog decka sa ovijeh prostora. Inace i da dobijete nekog talibana bolji ce biti od Bred Pita na ovoj drugoj strani. To zbog toga jer u paklu nece biti vremena za druzenje od svakodnevnog spaljivanja, mlacenja gvozdenim maljevima i sl. Imace se tek toliko vremena da se popije po koja casa kljucale i smrdljive vode i da se pojede po neki plod sa drveta Zekum, ciji su plodovi poput trnja i ciji plodovi nece ni zasititi ni glad utoliti, a onda opet na spaljivanje. Nego, sta hvali talibanima? Eno ga Osama ljepsi od Bred Pita...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne pricaj ti nama sta se u paklu desava nego sta se zbilja radi sa tim nevinim?

Thanks Thanks Given 
    4,354
    Thanks Thanks Received 
    8,413
    Thanked in
    3,205 Posts

Onaj koji je uredio ovaj svijet kaze za onaj da je bolji. A ja rekoh, javite mi ako odlucite uci u raj, mozda cu moci da intervenisem da dobijete nekog decka sa ovijeh prostora. Inace i da dobijete nekog talibana bolji ce biti od Bred Pita na ovoj drugoj strani. To zbog toga jer u paklu nece biti vremena za druzenje od svakodnevnog spaljivanja, mlacenja gvozdenim maljevima i sl. Imace se tek toliko vremena da se popije po koja casa kljucale i smrdljive vode i da se pojede po neki plod sa drveta Zekum, ciji su plodovi poput trnja i ciji plodovi nece ni zasititi ni glad utoliti, a onda opet na spaljivanje. Nego, sta hvali talibanima? Eno ga Osama ljepsi od Bred Pita...
    pakao je zakon!
    pakao kick ass!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ukucaj u google dzennetske hurije pa pretrazi Mr.Hary.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Cekaj, je li ti stvarno vjerujes u ovaj pakao? Kako mozes tako u cijelom zivotu da zivis u strahu da nesto pogresno ne napravis jer bi te onda cekao pakao? Bate opusti se malo, uzivaj u zivotu. Ipak je zivot SAMO JEDAN!
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Page 22 of 108 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks