Page 182 of 832 FirstFirst ... 82132172178179180181182183184185186192232282682 ... LastLast
Results 4,526 to 4,550 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Zasto mi usrani speedtouch stalno mijenja key za wifi na defaultnu vrijednost?

Doduse poslije,da nazovem,bezuspjesne konekcije(ruter i mene dijele dvije betonske ploce).Inace signal je slab,ali je do sada radio normalno.
    Last edited by Sidewinder; 04-02-09 at 20:12.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    TV je muskog roda
    Kako dje
    Eto kod nas na primorje se ne kaze televizor nego televizija (Fenix mi se vazda ruga hahah), tako da je kod nas zenskoga roda. "Ta TV"

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Zasto mi usrani speedtouch stalno mijenja key za wifi na defaultnu vrijednost?

Doduse poslije,da nazovem,bezuspjesne konekcije(ruter i mene dijele dvije betonske ploce).Inace signal je slab,ali je do sada radio normalno.
    Mozes li malo bolje pojasniti problem?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pitanje za Saleta. Ukinut je RTL, da li ce se umjesto njega u paket (konkretno mini paket) uvrstiti neki drugi program ili ce se smanjiti pretplata s obzirom da se ne pruza ono sto se naplacuje? Ili postoji neko trece logicno i fer rjesenje, koje mi trenutno ne pada na pamet?
    Moze li jos jedno pitanje? Iznijet je tekst o tome da je RTL zatrazio od BBM-a da iskljuci tu tv iz paketa svojih usluga, uz pratece pojasnjenje. Da li se to isto odnosi i na Ekstra TV (da niste imali dozvolu za distribuciju njihovog programa), pa je ukinut program? Jer ako ste njihov program prikazivali regularno, po kom ste ga osnovu iskljucili iz ponude? U slucaju da imate validan ugovor sa njima, vi biste trebali njih da tuzite, a ne oni vas.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

[QUOTE=montenegrina;1105921]Kako dje
    Eto kod nas na primorje se ne kaze televizor nego televizija (Fenix mi se vazda ruga hahah), tako da je kod nas zenskoga roda. "Ta TV"

Bila je ranije spica jedne emisije na RTL-u (Koledzicom po svijetu) gdje se spominjalo "na RTL televizoru". To je u stvari bila sprdacina sa jednom babom kojoj su dali da to tako kaze da bi bilo smijesnije. Ovo u stvari nije trebao biti reply vec samo koristim priliku da jos jednom spomenem ukinuti kanal .
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    570
    Thanked in
    410 Posts

rtl nije samo bbm-u vec je zabranio emitovanje njihovog kanala na prostoru citave Crne Gore!!!

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

zabranio? Pa nikad nije ni dozvolio! To sto su ovi nasi od tudje muke rijesili da ubiraju fine pare, to je drugo
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I da , ako ti kola trebaju a u ponudi su peglica, fica i yugo, naravno da ces uzeti Yuga, ali to ne znaci da je yugo dobro auto
    Odlicno poredjenje!

Kad sam, prije godinu dana, odlucio da uvedem kablovsku napisao sam odje na forumu kako je Extra TV najmanje los izbor. Dobro sam pazio da ne napisem da je najbolji, jer da bi bio najbolji mora prvo biti dobar.
    A nije dobar jer je preskup, tretiraju nas kao stoku (procitaj ugovor, ako si ga dobio), izbor kanala je dziberski (2/3 kanala sam izbacio iz vodica), kvalitet slike je daleko od vrhunskog (kako se oni samoreklamiraju).

I da iskoristim priliku da kazem da se NIKAKO ne slazem sa onim sto je Sky slikovito napisao o krpljenju puteva. Zasto se ne bi smo bunili i borili da imamo autoputeve, ako mozemo da ih imamo. Zbog takvog i slicnih stavova ("Moze nam biti i gore") jebe nas kako ko stigne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Kralj Ibi View Post
    Odlicno poredjenje!

Kad sam, prije godinu dana, odlucio da uvedem kablovsku napisao sam odje na forumu kako je Extra TV najmanje los izbor. Dobro sam pazio da ne napisem da je najbolji, jer da bi bio najbolji mora prvo biti dobar.
    A nije dobar jer je preskup, tretiraju nas kao stoku (procitaj ugovor, ako si ga dobio), izbor kanala je dziberski (2/3 kanala sam izbacio iz vodica), kvalitet slike je daleko od vrhunskog (kako se oni samoreklamiraju).

I da iskoristim priliku da kazem da se NIKAKO ne slazem sa onim sto je Sky slikovito napisao o krpljenju puteva. Zasto se ne bi smo bunili i borili da imamo autoputeve, ako mozemo da ih imamo. Zbog takvog i slicnih stavova ("Moze nam biti i gore") jebe nas kako ko stigne.
    kome da se bunimo za auto put i ja cu se buniti
    PS. ima li neki besplatan broj ako ga pozoves sa fiksnog?? :yipiiii:

neka ga uvedu pa bismo se svi bunili jer ih nebi mogli dobiti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kralj Ibi View Post
    [

Pa valja se bunit protiv necega za sto postoji sansa da se moze promjenit. Ali nema svrhe se bunit za nesto sto je, realno, u tom momentu neostvarivo.
    Iz ranijeg primjera, autoput izmedju npr. Budve i Podgorice je po meni, realno, neostvariv u nekom doglednom vremenu, isto kao sto je neostvarivo da imamo prosjecnu platu 1500 eura i isto kao sto je neostvarivo da u neko skorije vrijeme mozemo ocekivat VDSL2. I zato mislim da takve zelje i kritike nemaju mnogo smisla i zbog toga je bolje pricat o stvarima koje su realne. Valja raspravljat da li bi i kako mogle da se povecaju prosjecne plate sa 400 eura na 450 - 500 a ne na 1500-2000(iako mislim da bi svima odgovara ovo drugo).
    Nije u pitanju to da covjek treba da se zadovolji sa postojecim, nego da treba bit realan.

Ajde nek bude OK to poredjenje sa autima ali se nebi slozio da u tom slucaju extra tv odgovara yugu. Ako vec tako uporedjujes onda dozvoli mi da dodam nesto.
    TotalTv i BBM su provideri koji ti nude samo gledanje televizijskih kanala, znaci to bi odgovaralo nekim autima koja sluze samo svrsi transporta, recimo Golf 2 i Yugo (da ne bude da nevaljaju nista; peglica neka bude analogna televizija). Extra TV ti pored gledanja nudi puno drugih servisa nekih vrlo korisnih, nekih manje (recimo da to moze bit ABS, Servo volan, klima i neki manje bitni kao automatsko podesavanje retrovizora). Usput slika na extra tv je boljeg kvaliteta nego kod drugih tako da i to "auto" bolje ide nego ova dva. Tako da bi to extra tv "auto" bilo vise neki Audi ili Renault ili kako god ko oce.
    Neko ko cita ovaj forum ce rec:" Ovi su ludi !"
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Neko ko cita ovaj forum ce rec:" Ovi su ludi !"
    E, sa ovim se moram sloziti!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Budve i Podgorice je po meni, realno, neostvariv u nekom doglednom vremenu, isto kao sto je neostvarivo da imamo prosjecnu platu 1500 eura
    Sa ovakvom svijescu naroda nije nigdje ostvarivo.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

audi ili reno koji je svaki treci dan kod majstora, koji zashteka na sred puta ili se ugasi kad prodjes kroz baru
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo instaliran STB2. Jako je mali, (skoro kao Thomson),isti daljinski kao na STB1 , ima SCART, HDMI, opt. audio. Slika i zvuk sasvim OK, nista ne zapinje(mreza povezana preko elekt. uticnice / adapter sa utp cablom).Jako,jako zadovoljan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Daju li da se uzme STB2 sa HDD ? Jeste da je sa dva Stream-a gubavo, ali ako je jedan od STB-ova ugasen ovaj drugi bi mogao imati sve opcije Extra tv dostupne.

HomePlug ePower:dring:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    Ukinut je RTL, da li ce se umjesto njega u paket (konkretno mini paket) uvrstiti neki drugi program ili ce se smanjiti pretplata s obzirom da se ne pruza ono sto se naplacuje? Ili postoji neko trece logicno i fer rjesenje, koje mi trenutno ne pada na pamet?
    Sve su prilike da NE.
    Novi program hm,dobro je ako ne ukinu jos koji...Za pretplatu,a ne ni cent,odavno se ne pruza ono sto se naplacuje...
    Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by marxim View Post
    Upravo instaliran STB2. Jako je mali, (skoro kao Thomson),isti daljinski kao na STB1 , ima SCART, HDMI, opt. audio. Slika i zvuk sasvim OK, nista ne zapinje(mreza povezana preko elekt. uticnice / adapter sa utp cablom).Jako,jako zadovoljan.
    cek...oces da kazes da nema provlacenja utp kabla od rutera do drugog stb-a?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako signal prolazi kroz utičnicu, znači da može proći i kroz bežični access point, što bi bilo super.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    cek...oces da kazes da nema provlacenja utp kabla od rutera do drugog stb-a?
    Tako je , samo treba da platis

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Neko je već pominjao premošćavanje bez kablova za drugi STB. Imam ovo u radnju i da li je to to?
    http://www.atcomp.cz/zbozi/msi-homep...spx?p=z:127873

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Taman to

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Tako je , samo treba da platis

znaci to nije standardna ponuda??? ako ja zovnem da mi instaliraju drugi stb!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To moras sam da nabavis jer sposobni i posteni T-Com nije u stanju ni da ti ponudi jedno takvo resenje cak i da ga platis.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da informisem da na STB2 radi VIDEOTEKA,kao i HBO DIGITAL !

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Eto se ne morate mučit, ima kod mene u radnju
    E_K_V, za tebe preko veze i sa popustom

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ooo, brao - to je dobra vijest!

Page 182 of 832 FirstFirst ... 82132172178179180181182183184185186192232282682 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)