Page 181 of 830 FirstFirst ... 81131171177178179180181182183184185191231281681 ... LastLast
Results 4,501 to 4,525 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako mi rekose mozes da uzmes i drugi STB sa HDD-om ali je skuplji 100Eur-a,bez kablova moze jedino da ti nabavis Wireless Bridge uredjaj, ali na kraju opet ostaje problem 2Stream-a koje imamo od starta. Da bi ovo imalo smisla treba minimum 3Video Sream-a, pozeljno 4. Mi se nadamo HD kanalima za koje treba minimum dodatnih 8Mbps a oni nisu ustanju ponuditi ni dodatnih 3Mbps, ma sta dodadnih nisu u stanju ispostovati ni Fl@t3 korisnike sa Extra TV sa potrebnim protokom, a da ne govorim o kombinaciji Fl@t6- Extra TV:mad: Cista improvizacija:mad:PI...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

može li kako snimano da se prebaci na komp?
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

za wireless varijant trebaju dva bridge-a....jedan koji ide sa porta na ruteru...a drugi koji bi bio ispred STB-a...sto bas i nije jeftina investicija
    a ovo sto svi kazemo...makar 3 stream-a kako bi mogli gledat i na drugi stb nezavisno od toga sto moji u dnevnoj gledali ili snimali...premotavanje ili snimanje ja mogu premostiti preko racunara jer bih stb povezao an racunar....ali onda ako stb koji dobijamo jedino se razlikuje po tome sto nema HDD a ima opciju za njega onda fino safciger u ruke i odma mu disk dodajem jer mi makar toga ne fali jer onda disk omogucava da se i premotava i snima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovo treba da nabaveAttachment 26454

Godinu dana ovo napominjem, ali kao sto sam davno rekao zalud je gluvom saptati i coravom namigivati:mad:

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

i koliko kosta ovo cudo u njemackoj???

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a rečite mi o'o:

ako ja već imam dva wireless uređaja kroz kuću za bežičnu mrežu - mogu li ih iskoristiti, da ne montiram još jedan wireless sistem i izlažem se duplo-jačoj radijaciji? :joint:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Kako mi rekose mozes da uzmes i drugi STB sa HDD-om ali je skuplji 100Eur-a,bez kablova moze jedino da ti nabavis Wireless Bridge uredjaj, ali na kraju opet ostaje problem 2Stream-a koje imamo od starta. Da bi ovo imalo smisla treba minimum 3Video Sream-a, pozeljno 4. Mi se nadamo HD kanalima za koje treba minimum dodatnih 8Mbps a oni nisu ustanju ponuditi ni dodatnih 3Mbps, ma sta dodadnih nisu u stanju ispostovati ni Fl@t3 korisnike sa Extra TV sa potrebnim protokom, a da ne govorim o kombinaciji Fl@t6- Extra TV:mad: Cista improvizacija:mad:PI...
    I second that.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes vala. U pravu si. Sto ne puste 13 video streamova od kojih 5 HD da se gledaju na 4 televizora preko 1 STB-a preko Wireless bridga i da moze da se snima i premotaje unazad a i unaprijed i 6Mbps cistog protoka (eventualno BitTorrenta), nije mi jasno. Pa linije su nam od cistog bakra, mogu one to.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Iznenadio bi se sto sve bakar moze
    VDSL2 (Very High Speed Digital Subscriber Line 2) is an access technology that exploits the existing infrastructure of copper wires that were originally deployed for POTS services. It can be deployed from central offices, from fibre-fed cabinets located near the customer premises, or within buildings.
    VDSL2 is the newest and most advanced standard of DSL broadband wireline communications. Designed to support the wide deployment of Triple Play services such as voice, video, data, high definition television (HDTV) and interactive gaming, VDSL2 enables operators and carriers to gradually, flexibly, and cost efficiently upgrade existing xDSL-infrastructure.
    It has been standardized as ITU G.993.2 in February, 2006.
    ITU-T G.993.2 (VDSL2) is an enhancement to G.993.1 (VDSL) that permits the transmission of asymmetric and symmetric (Full-Duplex) aggregate data rates up to 200 Mbit/s on twisted pairs using a bandwidth up to 30 MHz.
    VDSL2 deteriorates quickly from a theoretical maximum of 250 Mbit/s at 'source' to 100 Mbit/s at 0.5 km (1640 ft) and 50 Mbit/s at 1 km (3280 ft), but degrades at a much slower rate from there, and still outperforms VDSL. Starting from 1.6 km (1 mile) its performance is equal to ADSL2+.
    ADSL-like long reach performance is one of the key advantages of VDSL2. LR-VDSL2 enabled systems are capable of supporting speeds of around 1-4 Mbit/s (downstream) over distances of 4 to 5 km (2 ˝ to 3 miles), gradually increasing the bit rate up to symmetric 100 Mbit/s as loop-length shortens. This means that VDSL2-based systems, unlike VDSL1 systems, are not limited to short local loops or MTU/MDUs only, but can also be used for medium range applications.

Ja recimo imam oko 300m bakarne parice do centrale pa da je srece moglo bi i tih tvojih 13 video stream-ova:dring:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iznenadio bi se sto sve bakar moze
    VDSL2 (Very High Speed Digital Subscriber Line 2) is an access technology that exploits the existing infrastructure of copper wires that were originally deployed for POTS services. It can be deployed from central offices, from fibre-fed cabinets located near the customer premises, or within buildings.
    VDSL2 is the newest and most advanced standard of DSL broadband wireline communications. Designed to support the wide deployment of Triple Play services such as voice, video, data, high definition television (HDTV) and interactive gaming, VDSL2 enables operators and carriers to gradually, flexibly, and cost efficiently upgrade existing xDSL-infrastructure.
    It has been standardized as ITU G.993.2 in February, 2006.
    ITU-T G.993.2 (VDSL2) is an enhancement to G.993.1 (VDSL) that permits the transmission of asymmetric and symmetric (Full-Duplex) aggregate data rates up to 200 Mbit/s on twisted pairs using a bandwidth up to 30 MHz.
    VDSL2 deteriorates quickly from a theoretical maximum of 250 Mbit/s at 'source' to 100 Mbit/s at 0.5 km (1640 ft) and 50 Mbit/s at 1 km (3280 ft), but degrades at a much slower rate from there, and still outperforms VDSL. Starting from 1.6 km (1 mile) its performance is equal to ADSL2+.
    ADSL-like long reach performance is one of the key advantages of VDSL2. LR-VDSL2 enabled systems are capable of supporting speeds of around 1-4 Mbit/s (downstream) over distances of 4 to 5 km (2 ˝ to 3 miles), gradually increasing the bit rate up to symmetric 100 Mbit/s as loop-length shortens. This means that VDSL2-based systems, unlike VDSL1 systems, are not limited to short local loops or MTU/MDUs only, but can also be used for medium range applications.

Ja recimo imam oko 300m bakarne parice do centrale pa da je srece moglo bi i tih tvojih 13 video stream-ova:dring:
    Ima li u CG VDSL2? Nema. Znamo da se to moze al trenutno toga nema kod nas. Dzaba ti ta prica onda. Znas sto ima, i prema tome komentarisi. Treba bit realan. Ja znam da postoje autoputevi, i da bi do budve mogao stic za 15 minuta ili eventualno kroz neki tunel za 7,8 al toga nema pa ne mislim o tome. Tako da kiritikujem puteve jer su puni rupa i nesigurni a ne zato sto nisu autobanovi.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,446
    Thanked in
    2,610 Posts

Sky priča ti je na mjestu samo do jednog dijela.
    A taj dio je:

Ko bi (osim T-Com -a) pustio ovu uslugu kao uslugu uopšte.

• Možeš da kupiš još jedan STB ali ne možeš da gledaš šta oćeš.
    • Možeš da kupiš još jedan STB ali ne možeš da premotavaš
    • Možeš da kupiš još jedan STB ali moraš da razvlačiš kablove po kući (zamislite neko živi u dvospratnoj kući)
    • Možeš da imaš Extra TV ali treba da imaš telefonski priključak i da ga plaćaš iako ga ne kosritiš (u redu je imati telefonski preikličak ali plaćati tel- pretplatu nije u redu jer telefon ti ne treba a priključak sma platio 1000 maraka nekad)
    • Možeš da kupiš još jedan STB ali onda ti je brzina interneta sporija (iako u T-Com -u tvrde da to nema veze jedno sa drugim)

Ovo je sve realno i može da se napravi kod nas, tako da mi želimo da ono što plaćamo radi - a ne da radi-polovično...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Sky priča ti je na mjestu samo do jednog dijela.
    A taj dio je:

Ko bi (osim T-Com -a) pustio ovu uslugu kao uslugu uopšte.

• Možeš da kupiš još jedan STB ali ne možeš da gledaš šta oćeš.
    • Možeš da kupiš još jedan STB ali ne možeš da premotavaš
    • Možeš da kupiš još jedan STB ali moraš da razvlačiš kablove po kući (zamislite neko živi u dvospratnoj kući)
    • Možeš da imaš Extra TV ali treba da imaš telefonski priključak i da ga plaćaš iako ga ne kosritiš (u redu je imati telefonski preikličak ali plaćati tel- pretplatu nije u redu jer telefon ti ne treba a priključak sma platio 1000 maraka nekad)
    • Možeš da kupiš još jedan STB ali onda ti je brzina interneta sporija (iako u T-Com -u tvrde da to nema veze jedno sa drugim)

Ovo je sve realno i može da se napravi kod nas, tako da mi želimo da ono što plaćamo radi - a ne da radi-polovično...
    To je vec realnija kritika i oko toga je normalno komentarisat.
    Ovo za dodatni STB je dodatna opcija koja se kao takva (dodatna) treba koristit. Znaci imas 2 video streama i to je to. Sad ti mozes to iskoristit kako najbolje tebi odgovara. Mozes uzet drugi STB sa Hard diskom i snimat jedno gledat drugo, al da ti je prvi ugasen ili na kanal koji snimas. Moze se na razne nacine iskombinovat.
    Znaci dodatna opcija jer dobijas u svakom slucaju vise nego sto si prije mogao.
    A to za pretplatu, iako ne odgovara svima nama sto to placamo, je po meni potpuno normalna stvar. Ti placas nesto (servis) koji je tebi na raspolaganju, a oces li koristit ili uopste neces (kao ja), to je na tebi.
    Protoka vazda hvali, i protoka nikad dosta tako da ce tu uvijek bit zalbi. Normalno.
    Ja placam Extra TV i radi, placam ADSL i radi (vjerovatno bi volio da je ponekad brze ali svakako surfujem brzo i skinem brzo sve sto mi treba). I placam telefon i radi.
    Tako da kad pogledam, dobijam sve sto placam.
    Uf, previse sam ishvalio. Ali s obzirom da vodu placam a nikakav je servis (na primorje ili je nema ili nije za pice ili je los pritisak), i struju koja je kao servis nikakva (nikakav napon, stalno nestajanje, neopravdana poskupljenja...) onda mi je ovaj servis vise nego dobar. Realno.
    To ne znaci da ne moze bolje.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pitanje:

Scenario 6:

Kad se gleda SNIMLJENA emisija na STB1, na STB2 gledamo i X i Y kanal ?

Sto ce tice umrezavanja drugog STB-a,ovo ima da se kupi u PG po cijeni od 75e, mislim da je to najlaksi nacin, bez razvlacenje kablovi i sl, ide se preko elektricnih kucnih instalacija (jedan uredjaj na suko uticnicu pored STB1 pa UTP kablom do njega, drugi na suko uticn. pored STB2 pa UTP kablom do njega, STB2 kablom do TV-a i eto slike....)

http://translate.google.com/translat...z%3D1T4GGLL_en

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dje ima da se kupi ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by marxim View Post
    Pitanje:

Scenario 6:

Kad se gleda SNIMLJENA emisija na STB1, na STB2 gledamo i X i Y kanal ?

Sto ce tice umrezavanja drugog STB-a,ovo ima da se kupi u PG po cijeni od 75e, mislim da je to najlaksi nacin, bez razvlacenje kablovi i sl, ide se preko elektricnih kucnih instalacija (jedan uredjaj na suko uticnicu pored STB1 pa UTP kablom do njega, drugi na suko uticn. pored STB2 pa UTP kablom do njega, STB2 kablom do TV-a i eto slike....)

http://translate.google.com/translat...z%3D1T4GGLL_en
    Trebalo bi da moze. Jer na STB1 gledas sa Hard diska.

A ovo ti je dobro rijesenje, ukoliko radi bez problema. Nit se zracis nit kablove provlacis.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Treba to probat
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,446
    Thanked in
    2,610 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    To je vec realnija kritika i oko toga je normalno komentarisat.
    Ovo za dodatni STB je dodatna opcija koja se kao takva (dodatna) treba koristit. Znaci imas 2 video streama i to je to. Sad ti mozes to iskoristit kako najbolje tebi odgovara. Mozes uzet drugi STB sa Hard diskom i snimat jedno gledat drugo, al da ti je prvi ugasen ili na kanal koji snimas. Moze se na razne nacine iskombinovat.
    Znaci dodatna opcija jer dobijas u svakom slucaju vise nego sto si prije mogao.
    A to za pretplatu, iako ne odgovara svima nama sto to placamo, je po meni potpuno normalna stvar. Ti placas nesto (servis) koji je tebi na raspolaganju, a oces li koristit ili uopste neces (kao ja), to je na tebi.
    Protoka vazda hvali, i protoka nikad dosta tako da ce tu uvijek bit zalbi. Normalno.
    Ja placam Extra TV i radi, placam ADSL i radi (vjerovatno bi volio da je ponekad brze ali svakako surfujem brzo i skinem brzo sve sto mi treba). I placam telefon i radi.
    Tako da kad pogledam, dobijam sve sto placam.
    Uf, previse sam ishvalio. Ali s obzirom da vodu placam a nikakav je servis (na primorje ili je nema ili nije za pice ili je los pritisak), i struju koja je kao servis nikakva (nikakav napon, stalno nestajanje, neopravdana poskupljenja...) onda mi je ovaj servis vise nego dobar. Realno.
    To ne znaci da ne moze bolje.
    Ne priča niko o pretplati. U redu je da plaćaš servise koje koristiš. Ali uslovljavanje da moraš imati fixni broj da bi imao ADSL me podjseća na priču da ADSL mora ići via ISDN pa su ljudi morali ISDN da kupuju da bi imali ADSL. Ista stvar je sa uslovljavanjem za fixni broj ukoliko želiš Extra TV, pa malo li je što smo platiti priključke.
    Po meni da bi se uveo neki od ova dva servis treba da imaš telefonski priključak a ne telefosnki broj.

Inače što se tiče usluga meni se možda 3-4 puta desilo da nešto zaglupi s Extra TV i to je to.

Što se tiče ADSl -a imamo oko 20 priključaka po čitavoj Crnoj Gori i zaista znam da na nekim lokacija jednostavno ne može da radi. Na nekim je super veza na nekim jednostavno neće. E to je problem, što se zna đe ne može i ne može se izaći korektno i reći to tu neće raditi stabilno nemojte to uzimati, nego je lakše platite vi nama pa kasnije ztovite podršku da vam srede oni nešto što mi ne možemo.

Zato se ja ljutim inače me protok ne zanima (ukoliko je ispod 512kb/s onda me i zanima) ali me zanima:
    stabilnost?
    Zanima me upload?
    Zanima me statička IP adresa over ADSL?

Mora se shvatiti da su korisnici baza na osnovu koje se dobijaju pare, a ne da su korisci budale pa im ne trebaju neke posebne stvari.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Što se tiče ADSl -a imamo oko 20 priključaka po čitavoj Crnoj Gori i zaista znam da na nekim lokacija jednostavno ne može da radi. Na nekim je super veza na nekim jednostavno neće. E to je problem, što se zna đe ne može i ne može se izaći korektno i reći to tu neće raditi stabilno nemojte to uzimati, nego je lakše platite vi nama pa kasnije ztovite podršku da vam srede oni nešto što mi ne možemo.
    ovo vecina ljudi odje nikako da skapira. Ovi sto im radi savrseno pljuju po ovima sto kazu da im steka i kazu da lazu, ovi sto im stalno steka pljuju po ovima sto ga fale i kazu da su placenici i lazovi, a generalno, nekima radi ok, ali velikom broju ljudi steka manje ili vise
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    Treba to probat
    Ja cu probati samo recite dje ima da se kupi ?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    ovo vecina ljudi odje nikako da skapira. Ovi sto im radi savrseno pljuju po ovima sto kazu da im steka i kazu da lazu, ovi sto im stalno steka pljuju po ovima sto ga fale i kazu da su placenici i lazovi, a generalno, nekima radi ok, ali velikom broju ljudi steka manje ili vise
    Samo su mnogo glasniji oni kojima ne radi, sto je i logicno

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

a vidji, i ovi kojima radi (citaj:Vlado) su mnoooogo glasni. Jedino sto od udusevljenja do otkazivanja i kod oca i kod sebe ne prodje ni par mjeseci
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ne priča niko o pretplati. U redu je da plaćaš servise koje koristiš. Ali uslovljavanje da moraš imati fixni broj da bi imao ADSL me podjseća na priču da ADSL mora ići via ISDN pa su ljudi morali ISDN da kupuju da bi imali ADSL. Ista stvar je sa uslovljavanjem za fixni broj ukoliko želiš Extra TV, pa malo li je što smo platiti priključke.
    Po meni da bi se uveo neki od ova dva servis treba da imaš telefonski priključak a ne telefosnki broj.

Inače što se tiče usluga meni se možda 3-4 puta desilo da nešto zaglupi s Extra TV i to je to.

Zato se ja ljutim inače me protok ne zanima (ukoliko je ispod 512kb/s onda me i zanima) ali me zanima:
    stabilnost?
    Zanima me upload?
    Zanima me statička IP adresa over ADSL?

Mora se shvatiti da su korisnici baza na osnovu koje se dobijaju pare, a ne da su korisci budale pa im ne trebaju neke posebne stvari.
    Kad imas problema normalno je da se zalis, i treba da se zalis. Ali ja sam se obracao onima koji nemaju problema i sve im vjerovatno dobro radi nego se zale stalno sto nema ovo sto nema ono. Uglavnom pljuju po extra tv, a vjerovatno je ne bi mjenjali jer im na kraju krajeva pruza uveliko najbolji servis.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Ovo mi lichi na Poseydona
    Dosta pljuje na Extra Tv, ali ne vjerujem da bi je mijenjao za BBM.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

TV je muskog roda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I da , ako ti kola trebaju a u ponudi su peglica, fica i yugo, naravno da ces uzeti Yuga, ali to ne znaci da je yugo dobro auto

Page 181 of 830 FirstFirst ... 81131171177178179180181182183184185191231281681 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)