Ja sam se popalio za HD kvalitet...
A dobro, prostor i nije neki problem, mada do sad nemam ništa osim neka 2 opensource projekta, animirana filma što sam skidao. Moraće se onda i neki monitor uzimat, jer mi jedino laptop ispunjava tehničke uslove
A najgore je što nema svuda prvih epizoda serija u hd-u da skinem...
Ma ne znam ko da glumi ja ne vidim nista interesantno u toj seriji. Uopste nije originalna. Sve je vec vidjeno u milion drugih serija, malo izobliceno i transformisano u Californication. Ima nekih novina i fora, ali ja kazem, i imam pravo na svoje misljenje, da je serija ocajna.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Čkode ti si lud.![]()
Globetrotting
daj nam navedi 5-6 od tih milion drugih serija, da imamo sta da gledamo dok ne pocne sezona 3![]()
(nečitko)
Ko voli house-a neka pogleda The Mentalist,odlicna serija.
Odgledao sam i drugu sezonu Carnivale u jednom danu... masterpiece i velika šteta što nije nastavljena serija.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
moga' si je uzet od mene u HD, nego sam mislio da si je vec cijelu odgledao![]()
(nečitko)
Gledam drugu sezonu Californication - mnogo glupa, izgubila neki smisao
"Lie to Me"
Nova serija staring Tim Roth, koji je nekakvi human lie detector: u stanju je da citajuci skoro neprimjetne tikove i grimase na licima osumjicenih odredi da li govore istinu dok pricaju. Zanimljiva premisa, ali mene serija previse podsjeca na Dr. House-a... Bile tek dvije epizode, tako da ima prostora za poboljsanja. Nije dosadno, originalna je ideja (donekle), zanimljivi slucajevi, ali priznajem da mi ne bi ni palo na pamet da je gledam da ne glumi Roth
Ali eto, cisto informativno, preporucujem.
I am the one who locks.
Jel gledao ko seriju The Shield? Valja li cemu?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
onda da se bacim na posao![]()
Nastavlja se 3 sezona Heroes-a, chapter one. Nathan krece sa sakupljanjem heroja uz pomoc vlade, majke i Noaha. Do sad je uvatio Hira, Parkmana, Mohindera, Niki i josh par njih. Naravno Sajler ziv i dalje, ali je izmakao vladi. Navijachica ponovo spashava heroje.
\\OFL•GIC
13. februara počinje nova serija Jossa Whedona, "Dollhouse". Očekujem je nestrpljivo.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Evo odgledan The Wire do kraja....Uff, extra serija....dosta neobichna u odnosu na druge aktuelne naslove tipa Lost ili Prison Break, mada ne mozhe se porediti sa njima shto se tichne priche i realnosti....![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks