meni je heroes jednostavno - zabavna serija, uradjena tako da bude slicna stripu. zbog toga mi se svidjala. iako su i prve dvije sezone i te kako imale mane, bile su mi, kao sto rekoh zabavne. treca je dzubre.
4400 pokusava da bude malo ozbiljnija. i sama ideja da ljudi iz buducnosti otimaju ljude iz sadasnjosti da bi im dali, uslovno recheno, zadatke da poprave svijet mi je jako zanimljiva. ali sve u svemu, serija me nije skroz kupila, djeluje mi malo traljavo.
Evo poče californication, nisam prije gledao, dobro izgleda![]()
ne treba. . . . . . .
edit: ''Majkl Si Hol i Dženifer Karpenter, koji u seriji "Dexter" igraju brata i sestru, vjenčali su se na Novu godinu, u Big Suru, objavljeno je na sajtu magazina People.' ' lol
Last edited by SpellStealer; 11-01-09 at 18:31.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Bogami je Jack Bauer jos uvijek u dobroj formi
Prava poslastica za ljubitelje, upravo sam odgledao prve dvije u HD-u, a ujutro još dva komada
http://eztv.it/index.php?main=tvnews&show_news=3284
Fox se konacno sabrao...
Last edited by the_sorrow; 13-01-09 at 23:13.
Kreč, kolica i mešalica.
Ja ne znam ni kako su oni mislili 8 sezona da naprave o bjekstu iz zatvora kad pobjegnu vec u prvoj. Prve dvije sezone su bile nesumnjivo nesto najbolje sto sam gledao posle LOST-a. Trecu sam poceo pa odustao jer sam htio da mi ostane serija u lijepom sjecanju. Mozda cu se ipak nakanit da odgledam sve...
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Evo pocheh da gledam The Wire...Prva epizoda chisti uvod u prichu, nishta specijalno, ali vidjecemo dalje....
Btw, nisam ovdje od pochetka topica, tako da ne znam je li bilo vec predloga za mini seriju Band Of Brothers. Moja preporuka....
Serija Extras (statisti) radio Britanski BBC, totalno ludilo.
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
Preporuka za "Damages", fenomenalna Glenn Close i Rose Byrne, plot djeluje nezanimljiv ali cim sam odgledao prvih 5 minuta prve epizode, znao sam da je ekstra.
You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'Never try'.
Odgledah i ja prvu epizodu. Odlichna pricha. Mozda je loshe shto je tek pochela druga sezona, pa ce se morati chekati nove epizode.. Ja bi volio to sve najedno![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Evo odgledah prvu sezonu The Wire....Pricha extra, ali joj nedostaje vishe neizvjesnosti (kao npr. u Lost ili Prison Break), to je ono shto te tjera da odmah odgledash sledecu epizodu...
ja je jos nisam poceo gledat ali procitah na nekoliko mjesta da je najbolja serija ikaDnego sad krece lost... nemam kad
![]()
Stvarno je prejako ocijenjena na imdb
Nabavio sam je, samo josh nisam pocheo gledat. Prevod ima samo za prvu sezonu..
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
evo me na pola druge sezone....tek sad pochinje da mi se uvlachi pod kozhu...ne mogu stati sa gledanjem....extra je....![]()
Odgledao prvu sezonu Californication, super![]()
E blago vama kad vam se ta serija svidja. Sve sto ja vidim je obicna vulgarnost i neka depresivna komedija. Likovi vec vidjeni u X broj serija. I moje najmiliji dio: David Duchovny kojeg moje oci podnijet ne mogu. Ima tako mrtvacki glas i neku facu ka tele. Ukratko, glupa serija do bola
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Neke stvari se gledaju iz zezanja i čiste zabave... evo ja pratim Leverage, limunadica ali taman opuštanje.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks