Page 193 of 225 FirstFirst ... 93143183189190191192193194195196197203 ... LastLast
Results 4,801 to 4,825 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

budvani dje vam je obraz?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E zhivo me interesuje sto ce Ticic sjutra rec u Arenu. Posto je u danasnjem broju pricao kako ce iscerat publiku ako bude kakvih transparenata i vrijedjanja reprezentativaca.
    Dobro se culo sto su ponekadnavijaci Budvanske, skandirali reprezentativnom golmanu Zdravku Radicu ? I zanima me kako ce novinari ND Vijesti okarakterisat atmosferu na utakmici i totalnu diskriminaciju kad je u pitanju ulazak na bazen ! Naime, poslije utakmice Kataro-JHN, neki redari ili sta vec, naredili su da svi izadju napolje (strana gdje su bili navijachi Primorca). Na pitanje moje majke, zasto, odgovorio joj je :"Zato sto za Kotorane nema karata za utakmicu BR-Primorac". Mi kad smo stigli busom, ispred bazena nas je cekalo nesto malo manje od bataljona policije, nisu dali da se izadje iz busa iako smo imali karte da udjemo.Stvarno sramota. Na svaki nacin su pokusali da dodju do Kupa, i rekoh nek im je sa srecom. Sad ostaje samo da vidim nasu Nesposobnu upravu sta ce da uradi i kako ce da reaguje, posto je naredna utakmica bas protiv Budve 04.01.09. u JL.
    Last edited by PERPER; 23-12-08 at 00:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    ...pa je to ovome povod da mase rukama iznad vode i lomi arkade drugim igracima...
    stani sad mi nije jasno-zar nije smit nagrdio arkadu (štajnmecu)?
    mislim i na TV se vidjelo da je igrač sa brojem 12 (smit) udario mađara. ivović jeste bio blizu, ali ipak je smit udario.
    a ranije je premuš udario petrovića.

ne znam odakle tu ivović? za što se on optužuje (osim ako nije bilo i nekog tećeg udarca-ako jeste volio bih da znam kad otprilike da pogledam na snimku)

i vaterpolo je dosta prljav sport (a posebno se svašta dešava na poziciji centra-ponešto sudije vide, a ponešto ne), ali isto je malo neukusno ići "na porodicu"
    "Tvoja sestra zastavu nam dala dok se za pare sa nama jebala LEKA MAJMUNE"
    ovo je stvarno bezvezni transparent-isto su mogli nešto na njegov račun bez diranja porodice.
    ....

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post

Prosudite sami, steta samo sto je mnogo daleko pa se ne vide bas detalji, prva situacija kad Premus udara T.Petrovica nije markirana, ali obratite paznju skroz desno po sredini ekrana i naravno na sami kraj snimka, to je bio vrhunac svega. Eto zasto je dobio transparent.
    VELIKI SPORTISTA, VELIKI COVJEK !!!
    Quote Originally Posted by db View Post
    stani sad mi nije jasno-zar nije smit nagrdio arkadu (štajnmecu)?
    mislim i na TV se vidjelo da je igrač sa brojem 12 (smit) udario mađara. ivović jeste bio blizu, ali ipak je smit udario.
    a ranije je premuš udario petrovića.

ne znam odakle tu ivović? za što se on optužuje (osim ako nije bilo i nekog tećeg udarca-ako jeste volio bih da znam kad otprilike da pogledam na snimku)

i vaterpolo je dosta prljav sport (a posebno se svašta dešava na poziciji centra-ponešto sudije vide, a ponešto ne), ali isto je malo neukusno ići "na porodicu"

ovo je stvarno bezvezni transparent-isto su mogli nešto na njegov račun bez diranja porodice.

Evo kad ti je bilo teshko prochitati prethodnu stranu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ja mislio sprda se :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i čestitam budvanima..

stvarno ih malo ko može dobiti u budvi. posebno kad je šefik ovakav. i radić je bio odličan, ali isto odbraniti dva peterca (i to miliću i janoviću), 2 puta u istom napadu pavlovićev šut sa nekih 1-2m malo ko može.

oba golmana bila odlična (mada isto šefik bolji), a mislim da je primorac napravio grešku sa štajnmecom i kišom (nekako su mi bolje igrali prošle godine, a tek pretprošle-nakon dolaska perovića kao trenera su bili odlični).

draško više nije kao kad je došao perović (pretprošle sezone), akcije nisu onako tečne, nema onoliko plivanja i brzih finih akcija,....

mlađan i pavlović su prava pojačanja u ove 2 godine, ali nešto nisu puno pokazali kiš i štajnmec (možda zaigraju bolje kasnije, ali ovo za sad nije ono što sam ja očekivao-posebno od kiša). mislim da samo "guše" ostale igrače, al ko zna možda griješim..

lično mislim da bi primorcu bolje bilo da se osvrne na svoje mlađe igrače koji su odlični.
    ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by db View Post
    i čestitam budvanima..

stvarno ih malo ko može dobiti u budvi. posebno kad je šefik ovakav. i radić je bio odličan, ali isto odbraniti dva peterca (i to miliću i janoviću), 2 puta u istom napadu pavlovićev šut sa nekih 1-2m malo ko može.

oba golmana bila odlična (mada isto šefik bolji), a mislim da je primorac napravio grešku sa štajnmecom i kišom (nekako su mi bolje igrali prošle godine, a tek pretprošle-nakon dolaska perovića kao trenera su bili odlični).

draško više nije kao kad je došao perović (pretprošle sezone), akcije nisu onako tečne, nema onoliko plivanja i brzih finih akcija,....

mlađan i pavlović su prava pojačanja u ove 2 godine, ali nešto nisu puno pokazali kiš i štajnmec (možda zaigraju bolje kasnije, ali ovo za sad nije ono što sam ja očekivao-posebno od kiša). mislim da samo "guše" ostale igrače, al ko zna možda griješim..

lično mislim da bi primorcu bolje bilo da se osvrne na svoje mlađe igrače koji su odlični.
    I ja sam slicnog misljenja, mislim da se Kish jos nije bas uklopio, dok je Stajnmec dobar, naravno da moze i bolje, ali je dobar. I naravno, forsirao bih mladje igrace. Nije mi jasno sto su Zatovicha dovodili !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa nije loš štajnmec, ali isto nije ono što sam očekivao, a kiš je već daleko od onoga što sam ja očekivao. meni lično se više sviđa kako igra pavlović, nego štajnmec.

u svakom slučaju možda im treba vremena-možda na važnijim utakmicama evrolige budu bolji.
    Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    ja na onome snimku stvarno ne mogu da poznam ko je ko (možda ih ne poznajem dovoljno, a ne volim da gledam po poziciji na terenu, nego da vidim lice ili bar broj na kapici), zato ako znaš koji je to minut i koja četvrtina, pa da vidim na snimku televizije (ako je uhvaćeno). ako je to treća situacija (a izgleda da jeste) onda je stvarno bilo previše udaranja.

eto pogledaću snimak televizije ponovo (mada bi puno pomoglo koji je minut), pa dako vidim što, ali tek sjutra-preksjutra.
    ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jasno je da je sveto kaparisao kup , samo me zanima zna li sveto plivat?

Ovo sto su nam napravili sa vracanjem autobusa nazad se nece skoro zaboravit, a i Budvani ce doci nama u goste. Ticicu nisi dobrodosao.
    "Владај нашим грчем, крвава Русијо
    царуј душом нашом, Велика Будућа"

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Exclamation

E zhivo me interesuje sto ce Ticic sjutra rec u Arenu. Posto je u danasnjem broju pricao kako ce iscerat publiku ako bude kakvih transparenata i vrijedjanja reprezentativaca.
    Dobro se culo sto su ponekadnavijaci Budvanske, skandirali reprezentativnom golmanu Zdravku Radicu ? I zanima me kako ce novinari ND Vijesti okarakterisat atmosferu na utakmici i totalnu diskriminaciju kad je u pitanju ulazak na bazen ! Naime, poslije utakmice Kataro-JHN, neki redari ili sta vec, naredili su da svi izadju napolje (strana gdje su bili navijachi Primorca). Na pitanje moje majke, zasto, odgovorio joj je :"Zato sto za Kotorane nema karata za utakmicu BR-Primorac". Mi kad smo stigli busom, ispred bazena nas je cekalo nesto malo manje od bataljona policije, nisu dali da se izadje iz busa iako smo imali karte da udjemo.Stvarno sramota. Na svaki nacin su pokusali da dodju do Kupa, i rekoh nek im je sa srecom. Sad ostaje samo da vidim nasu Nesposobnu upravu sta ce da uradi i kako ce da reaguje, posto je naredna utakmica bas protiv Budve 04.01.09. u JL.
    Ja ne mogu da pricham puno,nego onoliko koliko vidjeh na tv,a vidjeh da je Primorac imao svojih 5% gledalishta ogradjenim secutiry-em... a to je vasha stvar koga cete pushtit da udje tamo.. Right !?

Sad utakmica.. Jao
    Prvo milo mi je zbog Radica koji je svako malo gestikulirao da se ucuti publika,zbog njegovih fantastichnih odbrana (a bilo ih je da se ne lazemo),ali mu je ipak kolega pokazao kako se radi posao...

Utakmica odlichna,u CG se igra mozda najjachi vaterpolo u Evropi,4/4 na visokom ritmu,odbrane prejake.. prije kad god bi gledao vaterpolo,igrac vise bi znacio (u 90% slucajeva) pogodak.. vishe ni to nije sigurno

Hvala,na chestitkama
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Pitala bih nekoga od Kotorana odje, ako ima i neko od Beštija, to me već dugo zanima:
    Zašto se onako ponašate prema Leki?
    Leka mi je komšija, sjajan momak, iz dobre porodice.
    Da li vam se nešto zamjerio i što je to bilo?
    Hvala

P.S. Čestitke Budvanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Ja ne mogu da pricham puno,nego onoliko koliko vidjeh na tv,a vidjeh da je Primorac imao svojih 5% gledalishta ogradjenim secutiry-em... a to je vasha stvar koga cete pushtit da udje tamo.. Right !?

Sad utakmica.. Jao
    Prvo milo mi je zbog Radica koji je svako malo gestikulirao da se ucuti publika,zbog njegovih fantastichnih odbrana (a bilo ih je da se ne lazemo),ali mu je ipak kolega pokazao kako se radi posao...

Utakmica odlichna,u CG se igra mozda najjachi vaterpolo u Evropi,4/4 na visokom ritmu,odbrane prejake.. prije kad god bi gledao vaterpolo,igrac vise bi znacio (u 90% slucajeva) pogodak.. vishe ni to nije sigurno

Hvala,na chestitkama

Svaka chast josh jednom, lichno tebi da chestitam. Prvo za Radica, odma, prvi napad Budvanske, ponekadnavijachi pochinju Zhena ti je ku.va Radicu, pogledaj snimak. Tek kasnije on je pokazao publici da cuti i to samo jednom.
    Shto se tiche kolege, ne da je vrhunski, nego je fenomenalan, najbolji svijetski. Znash kad bi osvojili kup da on nije branio........
    Shto se tiche publike, 10% je predvidjeno za gostujuce navijache, u to ne spadaju oni koji dodju na shalter i kupe kartu (mada i za njih nije bilo karata jer su Kotorani), a svi koji su sinoc bili na bazen su karte kupili na shalteru.
    Mi smo imali 50 karata, a nije nam dopushteno da udjemo, zato je jedino opravdanje, da ste se Usr..., ne vi nego vasha uprava, Tichic ili ko vec i na taj nachin ste pokushali da dodjete do kupa. Ne tvrdim da bi bilo drugachije da smo mi ushli na bazen, ali chemu taj strah. Nema nas 8000 nego 80. Josh jednom svaka chast za ovako osvojen Kup.
    Ja sam vas nafalio ka nikad do sad, zato od mene dosta na ovu temu.
    Last edited by PERPER; 23-12-08 at 09:45.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Svaka chast josh jednom, lichno tebi da chestitam. Prvo za Radica, odma, prvi napad Budvanske, ponekadnavijachi pochinju Zhena ti je ku.va Radicu, pogledaj snimak. Tek kasnije on je pokazao publici da cuti i to samo jednom.
    Shto se tiche kolege, ne da je vrhunski, nego je fenomenalan, najbolji svijetski. Znash kad bi osvojili kup da on nije branio........
    Shto se tiche publike, 10% je predvidjeno za gostujuce navijache, u to ne spadaju oni koji dodju na shalter i kupe kartu (mada i za njih nije bilo karata jer su Kotorani), a svi koji su sinoc bili na bazen su karte kupili na shalteru.
    Mi smo imali 50 karata, a nije nam dopushteno da udjemo, zato je jedino opravdanje, da ste se Usr..., ne vi nego vasha uprava, Tichic ili ko vec i na taj nachin ste pokushali da dodjete do kupa. Ne tvrdim da bi bilo drugachije da smo mi ushli na bazen, ali chemu taj strah. Nema nas 8000 nego 80. Josh jednom svaka chast za ovako osvojen Kup.
    Ja sam vas nafalio ka nikad do sad, zato od mene dosta na ovu temu.
    A nije jednom no svaku odbranu
    Opet sad pricham onoliko koliko sam vidjeo na TV,a to je da je pored onih ogranicenih sekjutritijem bilo jos dosta kotorana koji su se radovali/negodovali.. ali manje bitno..
    Iskreno vjerujem da smo regularno pobijedili i da .. Shefik nas je spasio u potpunosti .. majstor !

Kup je zavrsen,vidimo se za 15ak dana u JL
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Pitala bih nekoga od Kotorana odje, ako ima i neko od Beštija, to me već dugo zanima:
    Zašto se onako ponašate prema Leki?
    Leka mi je komšija, sjajan momak, iz dobre porodice.
    Da li vam se nešto zamjerio i što je to bilo?
    Hvala

P.S. Čestitke Budvanima!
    Ma vec sam ti opisao na prethodnoj stranici sve, od prvog momenta, shto je i kako je sve pochelo. Dao sam i snimak kako "sjajan momak" udara saigracha iz meni i tebi najdrazheg tima.
    Ovo sam napisao samo zato shto si ti pitala, inache vishe necu ponavljat nikome, neka prate sami

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    A nije jednom no svaku odbranu
    Opet sad pricham onoliko koliko sam vidjeo na TV,a to je da je pored onih ogranicenih sekjutritijem bilo jos dosta kotorana koji su se radovali/negodovali.. ali manje bitno..
    Iskreno vjerujem da smo regularno pobijedili i da .. Shefik nas je spasio u potpunosti .. majstor !

Kup je zavrsen,vidimo se za 15ak dana u JL
    Moram ti odgovorit i stvarno vishe necu o Kupu. Prvi napad, odma ide pjesma, nije on nikoga isprovocirao, nego oni njega, i samo se jednom pud njih okrenuo, ostalo je bilo upuceno, jednom Vukicu, Jednom Ciricu, i ne znam josh kome.
    Prochitaj moj post ponovo, nisam reko da Kotorana nije bilo, nego da nisu pushtili Beshtije koje su imale kartu, a da po pravilu moraju obezbijedit 10% ulaznica. Ushli su ljudi koji su kupili karte na bazen.
    Regularna pobjeda skroz !
    Sad stvarno tachka

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ma vec sam ti opisao na prethodnoj stranici sve, od prvog momenta, shto je i kako je sve pochelo. Dao sam i snimak kako "sjajan momak" udara saigracha iz meni i tebi najdrazheg tima.
    Ovo sam napisao samo zato shto si ti pitala, inache vishe necu ponavljat nikome, neka prate sami
    Izvini, nijesam ispratila sve na ovom topicu, sad ću se vratiti unazad.
    Hvala na odgovru.
    Možda ga aj više posmatram onda kao momka kojeg ponaje, i vjeruj mi da je momak za primjer, nego kao sportistu.
    Odoh da pročitam

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

"Tvoja sestra zastavu nam dala dok se za pare sa nama jebala LEKA MAJMUNE"
    Kako je ovo ljigavo i dvratno!!!
    Pih.
    Nije trebalo početi utakicu dok se ovaj transparent ne ukloni. Momčine donijele transparent u kome nekome vrijedjaju familiju.
    Ne mogu ad shvatim da neo može z aovo naći bilo kakvo opravdanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Pa i nije pocela utakmica... Razvili su transparent prije PRI-CAT
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Pa i nije pocela utakmica... Razvili su transparent prije PRI-CAT
    Igi, niko od nas ne bi volio ovo da doživi jer dobro naš što je porodica i da je to stvar u koju se ne dira. Ali u ovoj zemlji je sv epremećeno pa eto izgleda i to.
    Kako bi se bilo ko od vas osjećao da doživi nešto ovako?
    Moglo je bilošto ali porodica...ma nema više vrijednosti odje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

montenegrina, potpuno pogresno ovo dozivljavas... Ti njega znas licno i sestru mu vjerovatno i cijelu familiju i sad kad procitas ovaj transparent onda zamisljas tu djevojku dje se sa Bestijama za pare .....

Sinoc su pjevali Radicu "Zena ti je ku**a"... Jesi li se potresla? Nisi ni najmanje... E zamisli ti sad njegovu zenu ili njega ili njegovog brata? Navijace Primorca isto to nije potreslo, to je jos samo jedno u cilju skandiranja... Igrace diras dje ih najvise boli da bi ih sto vise isprovocirao i dekoncetrisao...

Ocete da kazete da Radic nije reprezentativac i iz ugledne Kotorske familije i da je ovo sve grijeh samo prema Leki Majmunu?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ko ce kome "bolje" da opsuje familiju... E jaki navijaci u pm!
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

montenegrina, potpuno pogresno ovo dozivljavas... Ti njega znas licno i sestru mu vjerovatno i cijelu familiju i sad kad procitas ovaj transparent onda zamisljas tu djevojku dje se sa Bestijama za pare .....

Sinoc su pjevali Radicu "Zena ti je ku**a"... Jesi li se potresla? Nisi ni najmanje... E zamisli ti sad njegovu zenu ili njega ili njegovog brata? Navijace Primorca isto to nije potreslo, to je jos samo jedno u cilju skandiranja... Igrace diras dje ih najvise boli da bi ih sto vise isprovocirao i dekoncetrisao...

Ocete da kazete da Radic nije reprezentativac i iz ugledne Kotorske familije i da je ovo sve grijeh samo prema Leki Majmunu?
    Eh Igi, ne možeš tako reći. Znaš i ti dobro što sam htjea reći. Nijesam gledala sinć utakmicu, i njesam znala što su pjevali Radiću. To je takodje odvatno i aj ne bi dozvlila tim ljudima da ostanu na bazenu.
    To je kukavički, ljigavo i odvratno. Vrijedjati nekome familiju. Bilo kom čovjeku.
    Mislim glo je o tome raspravljati, žalosno je što iam potebe raspravljati o tome Kad bi trebalo da se znaju neke vrijednosti, ali očito j aživim u nekom drugom vremenu.
    Više neu na ovu temu jer je glupo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Nije samo vaterpolo u pitanju, u pitanju je kompletan sport i to ne naravno nas, nego svjetski... Nismo ovo mi izmislili (mislim na CG) nego se culo nedje pa se odje prenijelo...

Pa znamo kako je Materazzi opsovao retardiranog brata Zidanu i kako je ovaj reagovao... Italija je postala svjetski sampion zbog toga

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Nije samo vaterpolo u pitanju, u pitanju je kompletan sport i to ne naravno nas, nego svjetski... Nismo ovo mi izmislili (mislim na CG) nego se culo nedje pa se odje prenijelo...

Pa znamo kako je Materazzi opsovao retardiranog brata Zidanu i kako je ovaj reagovao... Italija je postala svjetski sampion zbog toga
    Ako je istina da mu je to rekao, ja bi reagovala isto (doduše nemam onako tvrdu glavu hehe). Za familiju uvijek Za mene je to stvar u koju se ne dira.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E moracu i ja koju da kazem povodom ovoga. Prvo, nisam bestija, ali pratim svaku utakmicu Primorca kad sam u mogucnosti, i u Kotor i na gostovanja. Utakmicu protiv Jadrana sam gledao na tv. Vec ste vi dosta toga rekli, tako da necu puno, samo cu da vas pitam jel ko vidio Stajnmecu glavu poslje utakmice? Incident se vrtio na tv po 15 puta. E sad, Stajnmec je zaradio 8 savova na glavu a bokser Smit vjerovali ili ne UTAKMICU (jednu) NEIGRANJA i 20 (slovima DVADESET) EURA KAZNE. Sprda li se ovo ovaj narod? Sad ce mi neko rec da je vaterpolo muski sport i da se to desava. Saka u glavu iznad vode se ne desava. O drugim incidentima sa te utakmice necu puno, samo mislim da zbog udaranja treba stroze mjere primjenit. O uzvicima i psovanjima sto se cuju sa tribina je glupo raspravljat jer moze u nedogled. Samo jednu stvar sam dozivio na bazen u Igalo koju nisam nidje drugo. Naime, utakmicu prije, u Jadransku ligu sto se igrala, kad je Jadran pobjedio, sjedao sam jedno 10 metara od Bestija, naravno dolje, i bio ISPLJUVAN od prisutnih sa tribine povise. E sad nisam ja jedini, i kad smo rekli pandurima sto se desilo dobili smo odgovor "Sjedi dolje". Ja znam da je djecina u pitanju ali primitivizam na nivou.
    Budva. Cestitam Budvanima trofej, zasluzili su ga boljom igrom. U Budvu sam doso na bazen u toku utakmice Kataro - Jadran. Bio je polu pun. Nedje pred kraj utamice oglasi se Sabro na mikrofon i kaze da ce praznit bazen poslje utakmice. Reko ok, bice da pretraze da nema baklji i ostalih gluposti. Izadjose svi vanka i poslje 10 min svi unutra. SA KARTOM I BEZ, BUDVANI I OSTALI! Napuni se bazen za 5 minuta. Pustise navijace Budve na svoje mjesto, osta prazno samo ono za Bestije. Tada gdin Ticic se prebacuje na ovu nasu stranu i unapred isplanirano saopstava da nece pustit Bestije da udju unutra jer ima ljudi koji su kupili kartu (BILE SU IM RAZDIJELJENE) a nemaju dje sjedat, a Bestije nemaju karte. Tada se puni taj dio predvidjen za Bestije ljudima "koji su kupili karte" a policija izlazi vani da isprati Bestije nazad za Kotor. Nego dobro, kako ih obraz veze.
    U vezi utakmice nemam puno rec, ponavljam cestitam Budvi na osvojenom trofeju. Imam samo zamjerke na sudjenje. Nisam stvarno strucan da sudim jel Paskovic pravedno iskljucen ili nije, ali u ovom slucaju predpostavimo da jeste. Onda zasto pobogu, ti sudija koji vazda gluposti cinis nisi izbacio isto tako Sefika vani kad ti je pred cijelim bazenom tri put zaredom mamu pominjao? Nemas onu rabotu a? Nadam se da nekad ovo procita doticni "sudija". Oni drugi sudija koliko sam cuo prvi put sudi utakmicu na ovakvom nivou i ne znam dje su ga iskopali. Sto se tice Zdravka Radica, nije tacno da je momak na svaku odbranu gestikulirao. Poceo je u trecu cetvrtinu, jer je tokom CIJELE UTAKMICE bio povik sa tribina na njegov racun.
    Sitnice cine savrsenstvo, a savrsenstvo nije sitnica.

Page 193 of 225 FirstFirst ... 93143183189190191192193194195196197203 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)