E zhivo me interesuje sto ce Ticic sjutra rec u Arenu. Posto je u danasnjem broju pricao kako ce iscerat publiku ako bude kakvih transparenata i vrijedjanja reprezentativaca.
Dobro se culo sto su ponekadnavijaci Budvanske, skandirali reprezentativnom golmanu Zdravku Radicu ? I zanima me kako ce novinari ND Vijesti okarakterisat atmosferu na utakmici i totalnu diskriminaciju kad je u pitanju ulazak na bazen ! Naime, poslije utakmice Kataro-JHN, neki redari ili sta vec, naredili su da svi izadju napolje (strana gdje su bili navijachi Primorca). Na pitanje moje majke, zasto, odgovorio joj je :"Zato sto za Kotorane nema karata za utakmicu BR-Primorac". Mi kad smo stigli busom, ispred bazena nas je cekalo nesto malo manje od bataljona policije, nisu dali da se izadje iz busa iako smo imali karte da udjemo.Stvarno sramota. Na svaki nacin su pokusali da dodju do Kupa, i rekoh nek im je sa srecom. Sad ostaje samo da vidim nasu Nesposobnu upravu sta ce da uradi i kako ce da reaguje, posto je naredna utakmica bas protiv Budve 04.01.09. u JL.

Kad bi trebalo da se znaju neke vrijednosti, ali očito j aživim u nekom drugom vremenu.
Bookmarks