Da je Massa imao 7 poena prednosti, Hamilton bi naravno dobio trku, ali bi se Massa bolje snašao jer je 5 godina iskusniji od njega i osvojio bi titulu, mada ne zaboravite da je Massa dobio šansu da se bori za titulu tokom trke i to je extra bilo za njega, neka pjeva, 7 bodova prednosti se teško hvata. Po meni ovo je ista situacija kao i 2003. samo malo uzbudljivije...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ne trtljaj gluposti Vettel ga je obisao po kisi i to na dijelu staze gdje max broj obrtaja apsolutno nije mogao da dodje ni do kakvog izrazaja. A hamilton je mogao da zavrsi i ovu trku 3. 4. sto se toga tice ali je vozio pecki na sigurno i zato mi je krivo sto je uzeo titulu. Da je vozio ljudski da je dobio trku da je pokazao da je stvarno sampion ja bih mu prvi cestitao.
Na stranu sve njegove idiotarije koje je radio ove godine (i sto jeste i sto nije bio kaznjen), kad te u borbi za poziciju koja donosi titulu pretekne vozac sa istom kolicinom goriva istim gumama u za klasu slabijim kolima i pri tom jos nema neku specijalnu motivaciju onda titulu ne zasluzujes. Uostalom da je ista kisa pocela da pada samo 15 sekundi kasnije on tu titulu ne bi uzeo.
She is only here to annoy herself!
Inace da je Alonso imao ne konkurentniji nego samo ovakav bolid kakav je bio zadnje 3-4 trke borio bi se za titulu. Ne kazem da bi mora osvojit naravno ali bi ima jako dobre sanse jer je Reno pouzdan i jer on rijetko pravi greske pa bi sve skuplja po 8 i po 6 bodova (pecki ali kad imas slabija kola jedino ti tako nesto ostaje, plus pobjeda kad se ostali zaebu).
Potpuno se slazem, dje je tu shampion koji kalkulise dovoljno mi 5 mjesto ja zadovoljan. Alonsa ne volim ali ispade vozacina za njih da je ima bolji bolid eto njega u trku za titulu a Vetel se nadam bar da ce u Bmw prec da vozi 2010 cisto da trke budu zanimljivije i da stvarno pokaze svoj potencijal. Hamiltona je izmetla ka malo dijete po onoj stazi i to po kishi.
Qatar 5, Jerez 2, Estoril 3, Shangai 1, Le mans 1 Mugello 1 Catalunya ?
World Tour 2008 Rossi
NSX popizdio sto je grdilo para bachio na Ferrari na kladionicu![]()
"Svi sto gube se ljute, to je poznataaa stvaaar" (Balasevic)
(nečitko)
Cak se i Di Montezemolo pomirio sa sudbinom, al vi jok
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/moto...ne/7707211.stm
![]()
(nečitko)
E najbolje je sto tokom godine nije pokazao da je sampion...u svim vremenskim uslovima. Posle onoga sto mu se desilo prosle godine i sa 24 godine, pri cemu vozi drugu sezonu u formuli 1 ima toliko kredita da se moze razumjeti onako oprezna voznja i samo oni koji bi i za dan rekli da je noc kad njima odgovara mogu reci da nije zasluzio titulu ili da je Masa zasluzio vise od njega.
Sto se tice Alonsa i price o njemu...dosao je kao dvostruki sampion u McLaren i otisao iz tima ne zato sto je Hamilton bio favorizovan, posto ta prica da neko ko dodje kao sampion i apsolutna zvijezda, za toliko para, moze da bude podredjen nekome ko je vozio prvu sezonu u formuli, samo moze da zasmije. Dosao je i ocekivao kao i u Renou stasus neprikosnovene zvijezde pri cemu ce u najboljem slucaju znati kako se zove drugi vozac. Daleko od toga da je los vozac, naprotiv, ali kakav je Hamilton vozac moglo se vidjeti odmah u poredjenju sa njim. Da ne pominjemo Sumaherove rijeci od prije neki dan, ili su mozda i njega platili
Posle Brazila je kao po mehanizmu odmah krenula prica kako je Glok placen i cuda...pa kad su svi ti vidjeli koliko je ista smijesna i da su cak i Masa i svi iz Ferarija sportski cestitali boljem, onda se preslo na klasiku...trebao je juce da izvodi vratolomije, da rizikuje u svakoj sikani, da digne prednji dio bolida mozda... da bi bio pravi sampion. Najmladji sampion u istoriji pri cemu je jedino pitanje koje se postavlja koliko ce jos titala osvojiti, to je realnost i sto se prije pomirite sa njom, to bolje![]()
Last edited by zocko; 03-11-08 at 21:41.
To je sve istina, uzeli su je sa dosta rizika, i opet je meni nekako milija kao takva, jer sam vidio ferrarijevce u radosti i tugovanju.![]()
Ali da je vozio agresivno, vjerovatno je ne bi ni završio. Slušao je tim, i to je to. Ipak nema on tolko iskustva da to tako olako završi, kako ti pričaš, da forsira stalno i kao pravi šampion to odradi, e kuras. Ne moš vozit isto tu trku i onu prije nje (koju je perfektno odvozio, nedodirljiv). Alo ... psiha je čudo. Tako da ne znam što si i ti počeo da prdiš ...
Opet velim, meni je ovakva titula milija, jer Ferrarijevci jednostavno VIŠE pate!![]()
Ne volim Alonsa,ne volim ga uopshte,shta vishe mrzim ga,ali za ono preticanje(ne mogu se sjetit koga) u prve 2 krivine skidam kapu...
nsx jesi li to rekao da je reno pouzdan?
mada nadam se boljoj iducoj sezoni i nadam se da ce alonso da ostane
hvala
Originally Posted by my name is ...
Ovaj mali mu se opasno primaka. Ova titula je tako smrdi style.
Napisacu komentar ujutro sa posla.
Chitao sam do sad shto ste pisali.
Za vecinu no comment. Pitamse od ad pojedini prate F1?
Nekima stvarno treba zabrnit komentarisanje na ovaj topic.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ziv sam i zdrav.
![]()
\\OFL•GIC
Neko gubi titulu u zadnjim trenucima,a nekom je brat retardiran.:trashcom:
Ahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhah ovo je bilo okrutno ahahhaahhahahahahahahahhaha...![]()
#fakenews
KONACNO........vrijeme je vise bilo...
generalno nije mi se svidala voznja hamiltona....bio je previse oprezan...ali pouke od prosle sezone.....kovalainen je blago reci KATASTROFA sa onakvim bolidom i bez opterecenja onako lose da vozi....vettel vrh....bice sampion....
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
E ovako da dam i ja osvrt.
Trka sama po sebi odlična. Na momente kao i sve druge, ali kiša je učinjela svoje, a i Vettel bogami.
Odličan start Ferraria. Kamo sreće da smo ovo češće gledali ove sezone. Hamilton oprezno od početka što je i bilo za očekivat. Massa pred svojom publikom je odovzio bez greške apsolutno.Jedna od njegovih boljih vožnji ove godine.
Kimi na momente nezainteresovan ali je počeo bio da sustiže Alonsa dok nije kiša pala. A sumnjam da bi se u nešto riskantnije upustio zbog Mase.
Svaka čast Vettelu kad onako pretekne kolegu koji se bori za titulu. Bez pardona.još od Monze govorim da će od njega bit šampion jegnog dana. Volio bih ga u Ferrari.
Hamilton se mučio sa bolidom opasno. Ali eto ipak je osvojio titulu. Zasluženo ili ne, nije moje da komentarišem. Prošle godine je imao debi iz snova i svojim greškama ga prokockao. Uz to je i imao sreću da debituje u jako dobrom bolidu. Ove godine sa agresivnom vožnjom je navukao gnijev mnogih kolega. Agresivno u smislu da ide na preticanje gdje baš i nije podobno, izguravanje protivnika sa staze i slično.
Što se tiče zadnaj tri kruga, ja kao navijač Ferraria odmah kažem da je sve bilo pošteno i regularno. Nema nikakvih teorija zavjere, Gloka i slično. Kao što ste rekli sa slick gumama je išao do kraja i po onom pljusku. Tada se prave mnogo spora vremena. Samo se sjetite Spa Frankošampa. Rosberg je tri kruga prije kraja ušao u box i promijenio gume za suvo sa onim kišnim. Pravio je po 30 sekundi brža vremena od ovih što su ostali na gumama za suvo. Tako je i Glock ovdje riskirao ali bolje sa onim nije mogao. Mučio se da održi bolid na stazu.
Hamiltonu sve čestitke na tituli. Vidim da mu zamjerate na proračunatoj vožnji u zadnjoj trci, vjerovatno da ste vi bili na njegovo mjesto, sa onakvim iskustvom od prošle godine ne bi brzo i riskantno vozili. Je li ružno ovkao osvojit titulu, sa Glokovim problemima, proračunatom vožnjom - vjerovatno jeste.
Hamilton je šampion jer je od starta bio broj 1 u McLaren. Ferrari je dugo gurao i Masu i Kimija. Hamilton je šampion jer nije imao mehaničkih kvarova, a Ferrari jeste. Masa je vodio cijelu trku u Mađarkoj do 3 kruga pred kraj. Singapura i crijeva ćemo se svi sjećat.Loš opdabir guma i strategije u Monzi da ne pominjem.
Sve u svemu jako dobra sezona. Ferrari opet šampion u konstruktorima. Ova sezona je za njih bila specifična. Velike promjene u menadžmentu tima, sve sami italijani. Ali dobro. Jedna velika lekcija.
Mislim da ćemo iduće godine gledat mnogo zainteresovanijeg Kimija, i dobre vožnje Mase.
Hamilton je na dobrom putu da zaradi status koji je Alonso imao u McLarenu samo što će Hamiltona cijeli grid mrzjet ako nastavi ovako da vozi i da se ponaša. Njemu svaka čast, najmlađi šampion. Imao je sreću da debituje u timu kao što je McLaren i vozio je odlično.
Doduše i dalje zaključava točkove ali dobro.
NSX interesantno zapažanje, slažemo se dobrim dijelom.
I nije lijepo da se šalite i sprdate tako na račun Hamiltonovog polubrata. Greota ljudi :/
Toliko od mene.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks