Page 361 of 652 FirstFirst ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... LastLast
Results 9,001 to 9,025 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,786
    Thanked in
    1,598 Posts

forza laura pausini hahahah. glok nije mogao da vozi ozbiljno kad ima gume za suvo po kisi. nasao se tu jer je jedini od njih prvih 10 imao jedan pit stop manje
    f6

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Ovaj narod što ostavlja komentare na CDM News je glup do neba!!!!!

pi gloka debilnog...a i ovaj nigger nikad nece biti dobar trkach

timo glok nek se stidi.da je vozio ozbiljno do kraja hamilton bi samo sanjao titulu,nek se sad hamilton zahvali gloku

Sramno.. Tek je sad dokazao svima da NIJE PRAVI SAMPION.. Timo Glock,marginalac jedan koji je htjeo da se osjeti bitnim... FORZA FERRARI,FORZA FELIPE MASSA!!!
    a i posle trke nece da prizna da je namjerno Hamiltona propustio, bezobraznik:
    Timo Glock ended up playing a key part in the 2008 drivers championship after he struggled so badly on the final lap on dry tyres in wet conditions, that Lewis Hamilton was able to make up the 15-second gap to him and pass him in the final corner and with it take fifth place and the championship.

"I was on dry tyres at the end of the race when it was raining quite badly and it was just impossible on the last lap," Glock said. "I was fighting as hard as I could but it was so difficult to just keep the car on the track and I lost positions right at the end of the lap. Finishing in the top six is a decent result for me because I'd been struggling with the car earlier in the weekend but we were very close to fourth place so I am a bit disappointed."

"t's the end of my first season with Toyota and I'm happy with it as a whole," he added. "It was not easy for me early on but we improved the car a lot and I also improved myself during the year. Since Hockenheim it's been positive for me; beating my target of 20 points and finishing on the podium as well is a good achievement. Now we have to work even harder for next year to make another step forward."
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahaha, pa covjek kad ovo cita bi pomislio da je sezona smjestena samo u jednu trku. Hamilton je mnogo puta dokazao da ima m**a kao malo ko drugi u F1, i to se ne moze izbrisati u jednoj trci. Zaboravljate da momak ima 23 godine, alo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvinjavam se zbog komentara izrechenih pod pritiskom ;-).

Hamilton,zasluzeno.
    Massa dokazao da moze da odoli pritisku..Zao mi je,2 sezone nijesi bio bolji od Hamiltona.
    Alonso,gospodin za volanom.
    Kubica ni sam ne zna sta je htio da dokaze.

Vettel,buduci Ferrarista > Hamilton
    Amin.

Thanks Thanks Given 
    630
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Hahah, kolko malo fali narodu da nešto što potpuno nije trebalo bit ... da pretvori se u zavjeru, eo Glok protiv Ferrarija. Ahahahah.
    Hamilton je zasluženo osvojio šampionat i postao najmlađi osvajač, čestitke.
    Ne no će mi Massa mrtvi uzet titulu, on je barem pokaza do sad kolki je nevozač, a Hamilton totalno suprotno, još od prve sezone u f1 se borio za titulu, i tad je trebao uzet, da nije bilo alonsa. A što se tiče obje te situacije, treba se izborit sa svim tim pritiskom, on ima 23 godine, po meni ... naučio je dosta od prošle godine.
    I ne bi ga upoređiva sa onom pljakom od čoeka, Šumaherom.

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

^ Ni ja, Shumi je za klasu bolji. Chestitke mladom britancu. Slijedece sezone se nadam da se se poboljshati bmw i reno. Svaka cast i Alonsu i Vettelu, ne samo na ovoj zadnjoj trci, vec na finoj prestavi u drugoj polovini sezone.
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

I da ne zaboravim sluchajno da cestitam timu ferrarija, koji je osvoio titulu konstruktora, ne tako nevaznu!

Attachment 24367
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka chast hamiltonu, iako mi je ferari u srcu, vozi kao da ima mnoge godine iskustva.. Ipak je nigger, oni rasturaju u vecini sportova... DD
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    pa ispade po tvom da Glock i voli i mrzi Hamiltona

A za taj "nezaboravni trenutak" ti ne radi link
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

ajte sad sa zavjerama i sl, vidjeli ste na spa kakav je karambol nastao kad je pocela kisa, ne moze se reci da ga je glock namjerno prpustio i da hamilton nije zasluzeno osvojio titulu, isto tako i da je massa osvojio titulu bilo bi podjednako zasluzeno

iako hamiltona mrzi preko 80% timova i vozaca, potpuno su ga ispostovali ovu trku, nijedan kontakt,nijedno rizicno preticanje,mimoilazenje i sl. a imali su prilike

forza ferrari
    ...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Vettel ga je obrijao po kisi sa slabijim bolidom, sa potpuno istim gumama, i to dok se ovaj borio za titulu.

Toliko o tome kako dobro vozi po kisi
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1,105
    Thanks Thanks Received 
    663
    Thanked in
    376 Posts

Oh my GLOCK, Hamilton won the championshit!!!
    Srećom pa ne navijam za Masu ili bilo kog drugog pojedinca, jer već 15+ godina nemam omiljenog vozača... Ne, to nije bio Sena
    Ali pošto navijam za tim Ferarija naravno da mi je drago za konstruktorsku titulu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hm,da...strasno je tesko boriti se od pocetka za titulu kad od pocetka sjedis u odlicnom bolidu kakav je McLaren ovih par sezona...
    Ne smucas se po najnizim timovima,gdje su svi i pocinjali...Sauber..Minardi..I sve to u post-Sumaherskoj eri..e muka,nema sta...

Ako je IKO pokazao petlju juce i podsjetio me zasto volim ovaj sport je Vettel...bez kalkulacija i gluposti..cista trkacka strast..Da je Hamilton bio u bolidu Toro Rossa,a Vettel u McLarenu kad bi ga obisao?nikad
    Prosle god je uprskao stvar i ove god je opet isao ka istom,da ne bi srecne okolnosti sa Glock-om..
    Ako to nekog impresionira i tvrdi da je najvece cudo koje je f1 ikad vidjela..veliki najveci sampion i sta sve ne...Sasvim OK,svi imaju pravo na stav..

Ali bez obzira sto postoje bolji,ali manje srecni i ne u jednako dobrom bolidu..titule su ono sto se broji!
    Od price nema nista,prema tome dogodine,manje rasipat' bodove..
    Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Vettel ga je obrijao po kisi sa slabijim bolidom, sa potpuno istim gumama, i to dok se ovaj borio za titulu.

Toliko o tome kako dobro vozi po kisi
    Taj slabiji je bolid je bio podesen na max, dok je Hamiltonov bolid bio podesen na nizi broj obrtaja zbog sigurnosti i kalkulantske voznje. Zato je Luis bio sporiji toliko cijeli vikend, ne samo u trenutku kad ga je Vetel obisao

Thanks Thanks Given 
    630
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Ima li ođe ikog da misli da je Massa bolji vozač od Hamiltona?
    (jer mi je to nekako presmiješno)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    ahahaha, to stvarno jeste presmijesno. Nakon dvije sezone jasno je ko je tu bolji. Samo sto neki 20 trka zele svesti na poslednju i banalizovati necije znanje jer ga je neko pretekao sa brzim bolidom - to je stvar licnih frustracija zbog izgubljene titule. A prica o Glocku mi je definitivno presmijesna Mislim da Masa najbolje zna sta znaci voziti po onakvom pljusku, pa ona sam je XXX puta izletio sa mokre staze u zadnje dvije godine jer nije mogao da obuzda motor, i sad treba zamjeriti Gocku jer to nije uspio na gumama za suvo. Pfff

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post

Gle, jedini minus za Massu je sto je useless kad pada kisa. Massa nije prljav kao Hamilton, ne smeta mu kad ovi vrse pritisak na njega, na suhi asfalt je brzi od Hamiltona, overall je bolji vozac.
    Sampion nije onaj koji prije zadnje trke ima +7 bodova i tokom cijele trke je rubbish za volanom, ispeglaju ga klinci u kantama...sa +7 bodova i zamalo je osvojio to.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Niti onaj što zaostaje 30 sekundi u Brazilu 2005 za pobjednikom. A niti onaj prije njega koji je tako lijepo vozio da ni rođeni brat ne priča sa njim, po meni, 5 vozača koji su trebali da osvajaju titule od 2000. su Mika, Kimi, David, Juan-Pablo i jedan vozač koji me je oduševio sa svojim umijećem ali na to gotovo niko nije obraćao pažnju na to jer je masu lud, Takuma Sato... Moraš biti malo agresivan i prljav, ali zna se gdje je limit
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sramota bi me bilo da zadnju trku vozim kao sto je vozio Hamilton i da na onakav nacin osvojim titulu.Strasno...Nemam rijeci.Sledece godine Toyota sa Mercedesovim motorima Sramota i za jednog i za drugog.Pih!

Forza Ferrari!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To 30 sec...to zaboravi.

David?

http://i34.tinypic.com/2aexwlf.png

Ma znate sto, Massa je trebao bit sampion, najvise pobjeda i najvise pehova, i tacka!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovi moderatori svi navijaju za Ferrari i svi su Crnogorci! Nevjerovatno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Alonso je zakon i vozacina za njih !
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Sampion nije onaj koji prije zadnje trke ima +7 bodova i tokom cijele trke je rubbish za volanom, ispeglaju ga klinci u kantama...sa +7 bodova i zamalo je osvojio to.
    FYI, shampio je onaj koji ima shampionsku titulu, pa laprdajte kolko ocete. Ili pokrenite zalbu protiv Glocka i i ove godine dobijte i trke i titulu na sudu (samo ne znam dje su ikakvi dokazi ovaj put).
    Quote Originally Posted by Rvasanin View Post
    Sramota bi me bilo da zadnju trku vozim kao sto je vozio Hamilton i da na onakav nacin osvojim titulu.Strasno...Nemam rijeci.Sledece godine Toyota sa Mercedesovim motorima Sramota i za jednog i za drugog.Pih!

Forza Ferrari!
    Hamilton je citavo vrijeme najavljivao da nece odradit nista, ali NISTA spektakularno, poucen proslogodisnjim iskustvom, i da ce gadjati minimum koji je dovoljan za titulu. Treba li da citiram sad?
    Quote Originally Posted by DEY0BAR View Post
    Ovi moderatori svi navijaju za Ferrari i svi su Crnogorci! Nevjerovatno!
    Fabia mislim da nije Crnogorac
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    630
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Gle, jedini minus za Massu je sto je useless kad pada kisa. Massa nije prljav kao Hamilton, ne smeta mu kad ovi vrse pritisak na njega, na suhi asfalt je brzi od Hamiltona, overall je bolji vozac.
    Pričaš subjektivno, zbog toga ti redovno preskačem postove kad čitam ovaj topic. I jedino ti se mogu ismijat opet.

A sa ovim se najviše slažem:

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    Alonso je zakon i vozacina za njih !
    Opet velim, ne volim ga, al da je imao konkurentniji bolid, ovaj bi ga osvojio, i to glatko!

Page 361 of 652 FirstFirst ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks