moram ti reci da sam razočaran ovim tvojim komentarom o romima . duboko.
ljudi su došli jer su crnu goru prepoznali kao svoju i mene su oduševili svojim ponašanjem i srčanošću . ako oćeš, cijelo vrijeme su zvali talijane na fajt i bili su apsolutno spremni na to. dakle ni sa te strane nisu bili pizzde. a navijali su cijelo vrijeme.
a crna gora je i njihova!
SVAKA ČAST KONIK!
k.
Brooclyn Forever !
On je shatro neki fashista
btw,kako admin dopushta ovako izrazhavanje? po ko zna koji put chitamo slichne psovke..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
zaobidji me,imam pravo na slobodu izrazavanje,i nisam nishta rekao vulgarno,samo sam ja bio razocharan...
Tako da,unproforac,leagano!
Nastavite priche,zamolio sam bez komentara,nisam htio da provociram...
Niko nije prokomentarisa ostali dio texta,niko nije pofalio ljude ,njih 50ak koji su platili put vishe od 250eura?! Niko nije nas pofalio shto smo platili da idemo?!
Shto smo navijali,da su nam ekipa od nekoliko starijih momaka,predstavili se kao Ultras Lecce,i rekli `Respekt`!
prijatno.
Last edited by avitanretla; 16-10-08 at 19:48.
Намјерно Другачији...
sramota da niste imali nijednu parolu u vezi priznavanja KiM od strane CG
Искулирај причу...
А за паролу... Не знам одакле си,и не знам колико сам пута покушао да објасним људима ал не иде...
Брате,лично,да је до мене,да се само ја питам,ја би то одрадио,ал се питају остали људи...
Али и не може то,без политике,јер се свакојако може окарактерисат.
Наш народ је такав,ко год да рече Косово Је Србија,они одма,`ео га србин` и сличан рад...
Сви нешто наступају са причом `широких схватања`,како су они урбани,модерни,како они ово како они оно... а стално иста прича од свих!
Ми смо један веома лош народ,у дубини душе смо добри,али веома лош...
И закључак,Само да се навија...
Виђело се у кавез,ко је стао да брани Крсташ,био је један Муслиман и један Католик и 50 православаца!
А ови остали,ДПСовци(БУКВАЛНО ДПС-ОВЦИ!) у фазону `ај не зајебај,пушти их части ти...`,колико им је битно...
Али су морали да навијају...
И закључак,одлично гостовање,добро одрађено,нисмо дали да нас зајебавају и крај...
До Италијана кући и Бугара на страни...
Пријатно вече.
Намјерно Другачији...
Ljubav, tolerancija, multinesto...
Svako ko nije spreman ili u njihovom slucaju sposoban da navija (ovo nije uvreda da se razumijemo) nije mu mjesto u kopu i to je to.
Ajde je li normalno u kopu sresti dijete sa djetetom znaci scena kao na semafore.
Zvali su italijane na fajt i ti znas jesu li ili nisu bili spremni na to pa ko to moze da garantuje? Zvao sam ih i ja (doduse iz sprdnje jer se pale nenormalno) pa odakle ti znas na sto sam ja spreman.
Osjecaj kad je Mirko dao gol... Uh...
Joveticu sve pohvale sto nije kao ostali mijenjao dres vec ga je bacio navijacima i ako su mu oni iz obezbedjenja nesto srali.
Inace svaka cast ekipi iz Kotora ali manje zvizdanja ako moze![]()
EVIVA MONTENEGRO !!!
niksic
zasto sramota? idemo da navijamo za crnu goru, puca nam za vladu, a pogotovo jer nas je ta vlada zajebala za masu vecu brojnost nego dje je bila, nick ti je mentalita ultras mora da je radi fore, a ne sto si u stilu nicka, jer da jesi ne bi te politika nikad zanimala
tako pusti prozivanja sto nismo ovo ili ono, ako je nesto vezano za cg ispraticemo uvijek
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Niko od njih nije znao da dolaze na kop ili nešto sl. Došli su otvorena srca navijati za naše momke pritom rekavši meni i mojim drugovima da je Crna Gora NJIHOVA zemlja , iako ih je pola rođeno u Italiji. Ne pada mi ništa drugo na pamet no da im se apsolutno poklonim za to. Boja njihove kože je nešto tamnija ali ja nemam problema sa tim niti sam ikada imao.
Prvo što ću uraditi ujutro u školu , reče mi mali Suad, kojega smo nazvali Suadinho jer igra i obožava fudbal , klepiću onoga ko mi nešto dobaci jer smo izgubili. A kada smo mu rekli da će jednog dana ako nastavi igrat za CG , razvukao je najširi osmijeh koji sam ikada vidio.
Zviždao je Dujo a iz onakve glavetine ne može izaći ništa manje do pisak fabričke sirene..![]()
Brooclyn Forever !
hahahahahhaahhah aooooooo, a sto je sa bolesnim pjesmama qq znaci spavam i cujem kroz san dje manijacite majko mila![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Iako lično podržavam odluku o priznanju Kosova , apsolutno se slažem da se političke parole podrške ne postavljaju na utakmicama kada igra reprezentacija.
Ispravno !
Brooclyn Forever !
Dodao bih da i da je postojala namjera vrlo tesko bi to bilo odradjeno jer ni transparenti nisu bili dozvoljeni (kotor, podgorica i bar) a krstas je prosao zato sto nismo htjeli da ga skinemo iako su i to zahtijevali.
Hvala montenegrinu sto mi je omogucio da odgledam utakmicu ponovo mada jos to nisam odradio.
Last edited by chesterfield; 16-10-08 at 22:43.
ahahah a ti nisi cuo foru od sinoc???
mi smo krenuli da spavamo u onaj salon veliki dje je tv
i ja cujem podgoricani se u male dogovaraju da nam naprave haos
zbog autobusa
i ja sve virim na jedno oko i pravim se da spavam, da me ne provale da sam budan
i dogovaraju se njih 3,4 da nas puste da odlalamo jedno pola sata, da dobro utvrdimo,
pa dam onda skacu po zivotu!!!
i onda su sjeli, namjestili sjedista....iiii
poslje 7 minuta su se svi komirali
tako da je jos uvjek:
kotor 1 - ostatak autobusa 0
![]()
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks