View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 190 of 2251 FirstFirst ... 901401801861871881891901911921931942002402906901190 ... LastLast
Results 4,726 to 4,750 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    Da divljam!? Baklju!?
    Naravno da treba da se zapali baklja,Crna Gora je dala go ITALIJI,SVJETSKOM PRVAKU ALO!
    I 3 smo zapalili,SAMO...
    Trebali smo u teren da uskochimo,no nam je ona bodljikava zica gore bila!
    I da divljamo!? Imali smo srushit ogradu od srece...

I niste svjesni kakvo je navijanje bilo...
    Toliko smo ih ispizdjeli sa provokacijama i zajebancijom da je jug(koji je zvizda himni ),oba nivo,dakle nekih 7,8000 ljudi na noge,mlado i staro,musko i zensko, svi skachu uz
    `Chi non salta Montenegro e` iliti na nashki `Ko ne skache Crnogorac je!`
    Dalje da vam ne pricham...

Jedino loshe je (PO MENI,dakle u svoje ime pricham,i ne zelim reakcije na ovu rechenicu) 40ak roma,s ovih prostora, iz Leccea koji su doshli u nash kop sa legitimnim kartama,majku im ***** da im *****,dozvolili su da se kupuju karte...

Inache,ne znate ludilo koje je bilo...

moram ti reci da sam razočaran ovim tvojim komentarom o romima . duboko.

ljudi su došli jer su crnu goru prepoznali kao svoju i mene su oduševili svojim ponašanjem i srčanošću . ako oćeš, cijelo vrijeme su zvali talijane na fajt i bili su apsolutno spremni na to. dakle ni sa te strane nisu bili pizzde. a navijali su cijelo vrijeme.

a crna gora je i njihova!

SVAKA ČAST KONIK!

k.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    o kakvom divljanju je rijec???
    baklje nisu bacane, svaka koja se upalila ostavljena je medju nas, radi vizuelnog efekta, a ako je tebi erupcija odusevljenja posle gola divljanje, nema sto da kazem, obican navijac nece nikad shvatiti onog zagrizenog, niti njihovo radovanje kod gola i odusevljenje se nikad ne moze porediti

Svaka vam cast,svima navijacima. Odlicno navijanje,bez prestanka. Odusevljen sam kad sam vidio koliko 300 ljudi moze protiv 30.000. Svaka cast!!!
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Jedino loshe je (PO MENI,dakle u svoje ime pricham,i ne zelim reakcije na ovu rechenicu) 40ak roma,s ovih prostora, iz Leccea koji su doshli u nash kop sa legitimnim kartama,majku im ***** da im *****,dozvolili su da se kupuju karte...
    Ne zelis reakciju na ovo??? Ovo je lose, veoma lose.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

On je shatro neki fashista

btw,kako admin dopushta ovako izrazhavanje? po ko zna koji put chitamo slichne psovke..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    On je shatro neki fashista

btw,kako admin dopushta ovako izrazhavanje? po ko zna koji put chitamo slichne psovke..
    zaobidji me,imam pravo na slobodu izrazavanje,i nisam nishta rekao vulgarno,samo sam ja bio razocharan...
    Tako da,unproforac,leagano!
    Nastavite priche,zamolio sam bez komentara,nisam htio da provociram...
    Niko nije prokomentarisa ostali dio texta,niko nije pofalio ljude ,njih 50ak koji su platili put vishe od 250eura?! Niko nije nas pofalio shto smo platili da idemo?!
    Shto smo navijali,da su nam ekipa od nekoliko starijih momaka,predstavili se kao Ultras Lecce,i rekli `Respekt`!
    prijatno.
    Last edited by avitanretla; 16-10-08 at 19:48.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sramota da niste imali nijednu parolu u vezi priznavanja KiM od strane CG

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by mentalita ultras View Post

Cuj ovoga.. Kakve veze ima politika s fudbalskom utakmicom Italija-Crna Gora?

I mijenjaj taj nick.. ultrasi koji na sportske dogadjaje nose politicke parole su ljudi bez mozga..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Cuj ovoga.. Kakve veze ima politika s fudbalskom utakmicom Italija-Crna Gora?

I mijenjaj taj nick.. ultrasi koji na sportske dogadjaje nose politicke parole su ljudi bez mozga..
    post je upucen ficoole-u i ostalim navijacima koji su bili u ITA i koji kapiraju neke stvari...takvi kao ti nek preskoce moj post
    Hvala unaprijed!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

post je upucen ficoole-u i ostalim navijacima koji su bili u ITA i koji kapiraju neke stvari...takvi kao ti nek preskoce moj post
    Hvala unaprijed!
    Onda mu ga posalji na PM, a mi cemo birat sto cemo preskakat. Takve gluposti doduse i ne zasluzuju da budu komentarisane, narocito ne na ovoj temi.

Nema na cemu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Hvala unaprijed!
    s obzirom da su italijani temeljni po pitanju kontrole zastava/transparenata/parola koje se unose na stadion, sve i da je napravljeno nešto, ne bi se našlo na tribini...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sramota da niste imali nijednu parolu u vezi priznavanja kim od strane cg
    Искулирај причу...
    А за паролу... Не знам одакле си,и не знам колико сам пута покушао да објасним људима ал не иде...
    Брате,лично,да је до мене,да се само ја питам,ја би то одрадио,ал се питају остали људи...
    Али и не може то,без политике,јер се свакојако може окарактерисат.
    Наш народ је такав,ко год да рече Косово Је Србија,они одма,`ео га србин` и сличан рад...
    Сви нешто наступају са причом `широких схватања`,како су они урбани,модерни,како они ово како они оно... а стално иста прича од свих!
    Ми смо један веома лош народ,у дубини душе смо добри,али веома лош...

И закључак,Само да се навија...
    Виђело се у кавез,ко је стао да брани Крсташ,био је један Муслиман и један Католик и 50 православаца!
    А ови остали,ДПСовци(БУКВАЛНО ДПС-ОВЦИ!) у фазону `ај не зајебај,пушти их части ти...`,колико им је битно...
    Али су морали да навијају...
    И закључак,одлично гостовање,добро одрађено,нисмо дали да нас зајебавају и крај...
    До Италијана кући и Бугара на страни...
    Пријатно вече.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljubav, tolerancija, multinesto...

Svako ko nije spreman ili u njihovom slucaju sposoban da navija (ovo nije uvreda da se razumijemo) nije mu mjesto u kopu i to je to.
    Ajde je li normalno u kopu sresti dijete sa djetetom znaci scena kao na semafore.
    Zvali su italijane na fajt i ti znas jesu li ili nisu bili spremni na to pa ko to moze da garantuje? Zvao sam ih i ja (doduse iz sprdnje jer se pale nenormalno) pa odakle ti znas na sto sam ja spreman.

Osjecaj kad je Mirko dao gol... Uh...
    Joveticu sve pohvale sto nije kao ostali mijenjao dres vec ga je bacio navijacima i ako su mu oni iz obezbedjenja nesto srali.

Inace svaka cast ekipi iz Kotora ali manje zvizdanja ako moze

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

EVIVA MONTENEGRO !!!

niksic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zasto sramota? idemo da navijamo za crnu goru, puca nam za vladu, a pogotovo jer nas je ta vlada zajebala za masu vecu brojnost nego dje je bila, nick ti je mentalita ultras mora da je radi fore, a ne sto si u stilu nicka, jer da jesi ne bi te politika nikad zanimala
    tako pusti prozivanja sto nismo ovo ili ono, ako je nesto vezano za cg ispraticemo uvijek
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chesterfield View Post

Svako ko nije spreman ili u njihovom slucaju sposoban da navija (ovo nije uvreda da se razumijemo) nije mu mjesto u kopu i to je to.
    Ajde je li normalno u kopu sresti dijete sa djetetom znaci scena kao na semafore.
    Zvali su italijane na fajt i ti znas jesu li ili nisu bili spremni na to pa ko to moze da garantuje? Zvao sam ih i ja (doduse iz sprdnje jer se pale nenormalno) pa odakle ti znas na sto sam ja spreman.

Joveticu sve pohvale sto nije kao ostali mijenjao dres vec ga je bacio navijacima i ako su mu oni iz obezbedjenja nesto srali.

kotorani su neumorni a nisam ih mogao nac sinoc dje su spavali da im vratim za ono budjenje od lecce-a do bari-a, da ne pominjem njihove bolesne pjesme najbolje se ...
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chesterfield View Post

Niko od njih nije znao da dolaze na kop ili nešto sl. Došli su otvorena srca navijati za naše momke pritom rekavši meni i mojim drugovima da je Crna Gora NJIHOVA zemlja , iako ih je pola rođeno u Italiji. Ne pada mi ništa drugo na pamet no da im se apsolutno poklonim za to. Boja njihove kože je nešto tamnija ali ja nemam problema sa tim niti sam ikada imao.

Prvo što ću uraditi ujutro u školu , reče mi mali Suad, kojega smo nazvali Suadinho jer igra i obožava fudbal , klepiću onoga ko mi nešto dobaci jer smo izgubili. A kada smo mu rekli da će jednog dana ako nastavi igrat za CG , razvukao je najširi osmijeh koji sam ikada vidio.

Zviždao je Dujo a iz onakve glavetine ne može izaći ništa manje do pisak fabričke sirene..
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahahhaahhah aooooooo, a sto je sa bolesnim pjesmama qq znaci spavam i cujem kroz san dje manijacite majko mila
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zasto sramota? idemo da navijamo za crnu goru, puca nam za vladu, a pogotovo jer nas je ta vlada zajebala za masu vecu brojnost nego dje je bila, nick ti je mentalita ultras mora da je radi fore, a ne sto si u stilu nicka, jer da jesi ne bi te politika nikad zanimala
    tako pusti prozivanja sto nismo ovo ili ono, ako je nesto vezano za cg ispraticemo uvijek
    @ficoole

hvala na odgovoru!pomalo i shvatam sto nema parole,cudan smo mi narod

Didi,po meni ovo nije politicko pitanje,ono sto su uradili Grobari npr. jeste,ali ovo je nesto iznad jbg,kad je mogla gotovo cijela evropa mogli ste i vi ali ok. ficoole je objasnio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

@DIDI
    evo ti da ga sanjas
    Mene su kotorani odusevili!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ficoole

hvala na odgovoru!pomalo i shvatam sto nema parole,cudan smo mi narod

Didi,po meni ovo nije politicko pitanje,ono sto su uradili Grobari npr. jeste,ali ovo je nesto iznad jbg,kad je mogla gotovo cijela evropa mogli ste i vi ali ok. ficoole je objasnio
    iznad crne gore nije nista i nece nikad biti, to sto ne kacimo ne znaci da podrzavamo i sl, mi idemo da pratimo i navijamo ze rep crne gore, ne interesuju nas dnevno politicka pitanja
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iako lično podržavam odluku o priznanju Kosova , apsolutno se slažem da se političke parole podrške ne postavljaju na utakmicama kada igra reprezentacija.

Ispravno !
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iznad crne gore nije nista i nece nikad biti, to sto ne kacimo ne znaci da podrzavamo i sl, mi idemo da pratimo i navijamo ze rep crne gore, ne interesuju nas dnevno politicka pitanja
    Dodao bih da i da je postojala namjera vrlo tesko bi to bilo odradjeno jer ni transparenti nisu bili dozvoljeni (kotor, podgorica i bar) a krstas je prosao zato sto nismo htjeli da ga skinemo iako su i to zahtijevali.

Hvala montenegrinu sto mi je omogucio da odgledam utakmicu ponovo mada jos to nisam odradio.
    Last edited by chesterfield; 16-10-08 at 22:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Podgorichanin View Post
    2.Jel ko pratio preko bbm pregled na eurosport...jeste vidjeli komentatora kako nas je pominja"srbija igra bolje od kad je rascistila sa onima iz podgorice" pa kad je isla nasa grupa veli "acrna gora izgubila od italije,zavrseno sve u grupi,montenegro cao cao",ova druga recenica je tak onesto isla
    Ne treba se opterecivati kompleksasima. U Srbiji je ogromna euforija kao da su pobedili Brazil a ne Austriju koja je remizirala sa Farskim Ostrvima....
    Meni cudi koliko su ljudi jos uvek optereceni Crnom Gorom ali sta da se radi, valjda se prica o onome ko vredi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kotorani su neumorni a nisam ih mogao nac sinoc dje su spavali da im vratim za ono budjenje od lecce-a do bari-a, da ne pominjem njihove bolesne pjesme najbolje se ...

ahahah a ti nisi cuo foru od sinoc???
    mi smo krenuli da spavamo u onaj salon veliki dje je tv
    i ja cujem podgoricani se u male dogovaraju da nam naprave haos
    zbog autobusa
    i ja sve virim na jedno oko i pravim se da spavam, da me ne provale da sam budan

i dogovaraju se njih 3,4 da nas puste da odlalamo jedno pola sata, da dobro utvrdimo,
    pa dam onda skacu po zivotu !!!

i onda su sjeli, namjestili sjedista....iiii
    poslje 7 minuta su se svi komirali

tako da je jos uvjek:
    kotor 1 - ostatak autobusa 0

Page 190 of 2251 FirstFirst ... 901401801861871881891901911921931942002402906901190 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)