View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 187 of 2255 FirstFirst ... 871371771831841851861871881891901911972372876871187 ... LastLast
Results 4,651 to 4,675 of 56357

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post

E da. I dalje mislim da Filipovic treba da ide. Po ko zna koji put je ekipa morala da ispravlja njegove greske i da trpi njegovog Jovanovica. Ako mu je Bozovic vec previse ofanzivan, neka igra Luka Pejovic, bar ima vise potencijala i koristice mu iskustvo, a moze se i prodat nedje bolje. Gore greske od Jovanovica sigurno ne moze pravit.
    slazem se i ne samo to nego 10 minuta prije kraja on pojacava sredinu terena umjesto da pojaca napad barem da pokusa da dodje do boda a on zadovoljan sa minimalnim porazom :???:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

filipovic nista ne zna...samo toliko...koji mu ***** treba da prica kako cemo igrat hrabro a kad treba ne umije izmjenu napravit....dje si vidio da se igraci mjenjaju 5 min do kraja i u nadoknadi a gubis......protiv bugara je ubacio napadaca kad nije trebalo i primili smo gol a sad kad treba ne umije ga ubacit....jos svi crkli....simona koji nije igrao zadnjih po godine dvije utakmice drzi do kraja...morao je uc jos jedan napadac i dva na sredinu da povuku....nego mi cuvamo 2:1 i bice sjutra po novinama kako smo odlicni blablablablbla.....a izgubili 2 1 ili 5 1 isto nam se vata...sto je dovlacio onog iz koreje da sjedi na klupu a treba nam jos jedan napadac da damo gol....koliko me iznerviraoooooooooooooooooooooooo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Portugal - Albanija 0-0. Kraj, i to Albanci od 42 min sa igracem manje. E sad mi je jos vise krivo sto ne izvukosmo bod, ali jedan je Jovanovic!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    filipovic nista ne zna...samo toliko...koji mu ***** treba da prica kako cemo igrat hrabro a kad treba ne umije izmjenu napravit....dje si vidio da se igraci mjenjaju 5 min do kraja i u nadoknadi a gubis......protiv bugara je ubacio napadaca kad nije trebalo i primili smo gol a sad kad treba ne umije ga ubacit....jos svi crkli....simona koji nije igrao zadnjih po godine dvije utakmice drzi do kraja...morao je uc jos jedan napadac i dva na sredinu da povuku....nego mi cuvamo 2:1 i bice sjutra po novinama kako smo odlicni blablablablbla.....a izgubili 2 1 ili 5 1 isto nam se vata...sto je dovlacio onog iz koreje da sjedi na klupu a treba nam jos jedan napadac da damo gol....koliko me iznerviraoooooooooooooooooooooooo
    Pozitivan i dobar komentar.
    Poraz je poraz.Naravno ljepše je izgubiti 2-1 nego 5-0 ali Italija je jedna od rijetkih velikih reprezentacija koja ne uništava ,,male" već ,,odrađuje" posao.
    Filipović se ponašao kao mali trener male reprezentacije.Ko gubi, normalno je da rizikuje.
    Upravo se tu razlikuju mali od velikih. Mali se zadovoljavaju da ne izgube većom razlikom a veliki ne žele uopšte da izgube.
    Mislim , iz ovoga što sam pročitao i saznao od prijatelja da se moglo mnogo više.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Portugal - Albanija 0-0. Kraj, i to Albanci od 42 min sa igracem manje. E sad mi je jos vise krivo sto ne izvukosmo bod, ali jedan je Jovanovic!
    Stvar je u tome sto mi ne umijemo da davimo mec i igramo bunker, a to skoro sve nize rangirane ekipe znaju vrlo dobro, pa cak i neke mnogo jace reprezentacije grade svoj uspjeh na tome.

Mnogo ekipa ce "iscupat" bodove najjacima lakse nego mi takvim pristupom, ali kad mi odigramo nerijeseno to obicno znaci da smo bili objektivno ravnopravni, ako ne i bolji (Madjarska, Bugarska, Irska, itd). Ali nasi kvaliteti nam se bodovno nece isplatit nikad ako ne dovedemo ozbiljnijeg trenera.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    E da. I dalje mislim da Filipovic treba da ide. Po ko zna koji put je ekipa morala da ispravlja njegove greske i da trpi njegovog Jovanovica. Ako mu je Bozovic vec previse ofanzivan, neka igra Luka Pejovic, bar ima vise potencijala i koristice mu iskustvo, a moze se i prodat nedje bolje. Gore greske od Jovanovica sigurno ne moze pravit.
    Zbog ovoga se zapitam - da JOvanovicu nije kojim slucajem menadzer Dejov brat, pa momak mora da igra kako bise bolje prodao? Mada, kako igra - bolje da ne ulazi ako ovaj misli da uzme neki procenat od njega.

Vucinicu svaka cast za odredjene momente i ne bih mu zamjerio ni onaj promasaj, ali dvije stvari bih.
    - Dobio je zuti zbog nepotrebnog prigovora, kao i protiv Bugara - a on kao kapiten sebi to ne smije da dozvoli, jer sada ostavlja reprezentaciju na cjedilu, a klipan od FIlipovica gradi igru u napadu maltene samo na njega i Jovetica

- Uopste ne igra odbranu, ne pritiska njihove zadnje igrace, cime se olaksava protivniku da razvije igru. To je mozda mogao sebi da priusti Savicevic 90ih, ali Vucinici u 2008 - ne smije. Ionako nam je zadnja linija slaba da bi prednjaci tako kulirali

O odbrani je sve receno, ali tu je veci problem FIlipovic, koji to lagano tolerise!
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Zbog ovoga se zapitam - da JOvanovicu nije kojim slucajem menadzer Dejov brat, pa momak mora da igra kako bise bolje prodao? Mada, kako igra - bolje da ne ulazi ako ovaj misli da uzme neki procenat od njega.
    Ako je to tacno, onda se bar nadam da je ta prica zavrsena, jer je momku poslije ovog nocasnjeg izdanja pred ocima svjetske fudbalske javnosti prakticno garantovan ostanak u nizim rangovima rumunske lige ili ekskluzivni transfer u Kom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Pozitivan i dobar komentar.
    Poraz je poraz.Naravno ljepše je izgubiti 2-1 nego 5-0 ali Italija je jedna od rijetkih velikih reprezentacija koja ne uništava ,,male" već ,,odrađuje" posao.
    Filipović se ponašao kao mali trener male reprezentacije.Ko gubi, normalno je da rizikuje.
    Upravo se tu razlikuju mali od velikih. Mali se zadovoljavaju da ne izgube većom razlikom a veliki ne žele uopšte da izgube.
    Mislim , iz ovoga što sam pročitao i saznao od prijatelja da se moglo mnogo više.
    A NE NO JE TREBAO DA SE PONASA KAO VELIKI TRENER VELIKE REPREZENTACIJE????????!!!!!!!!! Da rizikuje pa da dobije sest golova, kao Yu protiv Holandije...pa da posle pricamo da smo *leprsavo* igrali ali nas mrze sudije....OVO JESTE VELIKI USPJEH I FILIPOVICA I REPREZENTACIJE, a sto smo mi MEGALOMANI NESHVATLJIVI-TO JE DRUGA PRICA (U PITANJU JE SVJETSKI PRVAK NA SVOME TERENU, I OVO CE SJUTRA DA ODJEKNE PO FUDBALSKOM SVIJETU ( a skoro cio je svijet fudbalski danas)-KAO VELIKO IZNENADJENJE!!! Ovaj rezultat mogao je samo *katanadjom* koji je trener doobro naucio od Miljanica i striktnom odbranom da ostvari, inace bi mi dobili cetvorku ili tu negdje...). Cak ni igra nije bitna, jer nas niko ne bi ni gledao u svijetu-BITAN JE SAMO REZULTAT ZA NAS OVDJE , A JOS VISE REKLAMA MONTENEGRA SA 67O.OOO STANOVNIKA PROTIV PRVAKA SVIJETA NA DOMACEM TERENU i bitna je mala ALOI REALNA sansa da se poboljsa igra kao 45 min sa Bugarskom, pa da u PG remiziramo (.........ili cak dobijemo....uuuuhhhhhh-TESKO JE I POMISIT, ALI IPAK, SA OVIM REZULTATOM SVE JE MOGUCE!)
    Filipovicu svala cast za ovo do sada....vec dva remija su uspjeh, A OVO JOS VECI! Pa mi imamo 2 (dva) igraca prve klase, od kojih je jedan stalno povrijedjen....ajd imamo i treceg, ali vrlo mladog, koji je VELIKI TALENAT, ALI EGOISTA I rezerva je u Portugalskoj ligi, koja je II klase liga....I TO JE SVE...ostalo su *vodonose*, koje je Filipovic uklopio u vrlo solidan tim! Treba li da podsjecam da Italija bira od 30 igraca svjetske klase njih 22.
    Ako nisam u pravu-objasnite mi.

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 15-10-08 at 23:55.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Default Italija - Crna Gora /snimak utakmice/satrip/Rai Uno/

Last edited by Montenegrino-CT; 15-10-08 at 23:16.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ti sigurno ne pratis fudbal no si uletio s komentarom cisto onako......sta ce da odjekne??izgubili smo sto je citav svijet i ocekivao i to je to...oni su dobili kipar u 90 minutu pa sto?nikakva frka...ad su oni izborili nerjeseno to bi bilo drugo.....odjeknuce ovo portugal albanija 0 0 a mi cemo bit usput onako simpaticni.....ajde da se ovakvi strucnjaci zadovoljavaju sa minimalnim porazom no i selektor ...tragedija...2 utakmice ne umije pogodit izmjene....znas sto je murinjo reko sad protiv milana kad su izgubili?ubacio sam napadace ad probam da izjednacim jer mi je isto izgubio 2 1 ili 3 1....i ne radi se odje o tome da je trebao da igra od pocetka sa 3 napadaca nego da na pola drugog poluvremena napravi prave izmjene....talijani napravili 3 a mi ni jednu i vidi se da smo crkli i on nista.....i sjeti se 5min do kraja da mjenja.....nije ovo nikakav uspjeh....znali smo i ranije da imamo kvaliteta i da treba jos da vjezbamo....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pojedini nek odgledaju utakmicu pa nek pricaju.
    Italija je nadigrana u minimum 80 od 90 minuta.
    Odgledajte utakmicu i vidjecete sto je hrabro crnogorsko srce!
    Da napomenem, posto neki nisu toga svjesni, igrali smo protiv prvaka svijeta na njihovom terenu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da smo bili hrabriji i uz malo srece mogli smo i do boda,ali dobro,idemo dalje...
    Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
    Nista se ne cuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel se ovdje govori o Simonu Vukčeviću bivšem igraču Partizana ,vidim stalno se pominje Vučinić jesul to dvije različite osobe ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bravo sokoli....odlicna igra...hvalilo je malo iskustva u malo srece....
    i NARAVNO BRAVO NASI NAVIJACI...100% NAVIJANJE TOKOM CITAVE TEKME...
    BRAVOOOOOOOO
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    ti sigurno ne pratis fudbal no si uletio s komentarom cisto onako......sta ce da odjekne??izgubili smo sto je citav svijet i ocekivao i to je to...oni su dobili kipar u 90 minutu pa sto?nikakva frka...ad su oni izborili nerjeseno to bi bilo drugo.....odjeknuce ovo portugal albanija 0 0 a mi cemo bit usput onako simpaticni.....ajde da se ovakvi strucnjaci zadovoljavaju sa minimalnim porazom no i selektor ...tragedija...2 utakmice ne umije pogodit izmjene....znas sto je murinjo reko sad protiv milana kad su izgubili?ubacio sam napadace ad probam da izjednacim jer mi je isto izgubio 2 1 ili 3 1....i ne radi se odje o tome da je trebao da igra od pocetka sa 3 napadaca nego da na pola drugog poluvremena napravi prave izmjene....talijani napravili 3 a mi ni jednu i vidi se da smo crkli i on nista.....i sjeti se 5min do kraja da mjenja.....nije ovo nikakav uspjeh....znali smo i ranije da imamo kvaliteta i da treba jos da vjezbamo....
    Ti vjerovatno vise pratis, ali pratim i ja....protiv Irske remi, Bugarske remi, Italije-jporaz posle 1-1, jedva....TO CE MEDJU ONIMA KOJI PRATE FUDBAL DA ODJEKNE KAO MALO FUDBALSKO CUDO!
    Pogotovo igra u 45 min protiv Bugarske i jos bolja protiv Irske, a i ovo je solidna igra bila!
    A Vucinic, Vukcevic i Jovetic su samo 3 igraca, od kojih su svi culi samo za Vucinica...ALI JESU SVI ZA MIJATOVICA, SAVICEVICA , PA CE SVE TO DA SE POVEZE MEDJU STRUCNJACIMA.
    Ja sam cuo da imamo talentovanih mladih fudbalera za koje sira publika nije cula, I ONI CE IMAT SANSU POSLE OVIH REZULTATA, KOJI CE SVAKAKO SKRENUT PAZNJU NA NAS.
    Sport je mozda nasa najveca promocija! A ocekujem od borilackih sportova uspjeh u buducnosti...to nam ide be sumnje.
    No, koliko ljudi-toliko selektora i strucnjaka....
    Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 15-10-08 at 23:36.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    1,845
    Thanks Thanks Received 
    2,438
    Thanked in
    1,347 Posts

ima li slike navijača naših ?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by salex View Post
    Jel se ovdje govori o Simonu Vukčeviću bivšem igraču Partizana ,vidim stalno se pominje Vučinić jesul to dvije različite osobe ?
    Jeste i jesu.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Ti vjerovatno vise pratis, ali pratim i ja....protiv Irske remi, Bugarske remi, Italije-jporaz posle 1-1, jedva....TO CE MEDJU ONIMA KOJI PRATE FUDBAL DA ODJEKNE KAO MALO FUDBALSKO CUDO!
    Pogotovo igra u 45 min protiv Bugarske i jos bolja protiv Irske, a i ovo je solidna igra bila!
    A Vucinic, Vukcevic i Jovetic su samo 3 igraca, od kojih su svi culi samo za Vucinica...ALI JESU SVI ZA MIJATOVICA, SAVICEVICA , PA CE SVE TO DA SE POVEZE MEDJU STRUCNJACIMA.
    Ja sam cuo da imamo talentovanih mladih fudbalera za koje sira publika nije cula, I ONI CE IMAT SANSU POSLE OVIH REZULTATA, KOJI CE SVAKAKO SKRENUT PAZNJU NA NAS.
    Sport je mozda nasa najveca promocija! A ocekujem od borilackih sportova uspjeh u buducnosti...to nam ide be sumnje.
    No, koliko ljudi-toliko selektora i strucnjaka....
    Pozdrav,
    ja samo krivim selektora sto nije smio hrabrije da igra.....igracima svaka cast...sem jovanovicu...al opet nije on kriv sto ne zna no selektor sto ga je stavio....i nije dovoljno da kazes borili su se,dali sve od sebe....jer svi to rade...pogotovo manji protiv vecih....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj reci mi kako da platim kada nas nema na listi zemalja:hardrock::hardrock::hardrock::hardrock:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ovako bi trebalo da izgleda tabela nase grupe poslije ovog kola>
    prve cifre su osvojeni bodovi.. a druge broj odigranih utakmica

1. Italy ...........10........4
    2. Ireland..........7.........3
    3. Bulgaria.........3.........3
    4. Montenegro....2.........3
    5. Georgia..........2.........4
    6. Cyprus...........1.........3

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Steta, moglo se do boda, no dobro i Bugari su zapeli kod Gruzije, sem Italije niko nije jos pobjego...

Golovi sa kvalifikacija
    I sa meca Italija - Crna Gora, svakako

Sad je nekoliko mjeseci pauze, da se momcad pripremi za nastavak kvalifikacija, nista jos nije izgubljeno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bolje nego sto sam ocekivao;
    golman dobar, vucinic dobar,
    jovetic dobar ali previse koci igru [mlad je] sa nekim fintama, nidje to ne vodi
    17-ca dobar samo su trebali vise duple sa njim i treba praksirati sut po zemlji da mu se ne dize previse [ne ona stvar] nego lopta hehe
    ona trojka za nas los danas i sedmica skroz los, nesto forsira i glumi ronaldinja ili sta

ipak sveukupno igrati u italiji i parirati velikim dijelom utakmice je za svaku pohvalu...

da se sad koja pobjeda moze nanizati jer se vidi da smo po kvalitetu odmah iza italije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by salex View Post
    Ne ne, to je Drincic, ali Batak, a Vukcevic je osoba C. Ono kao, plav kao nebo a crven kao zut..

:yipiiii::yipiiii: JOVETIC STEVAN !!!
    Last edited by ckamalama; 16-10-08 at 00:59.
    roll tide

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ao kako nas je ukopa Jovanovic sa onim njegovim greskama! Svaki put kad bi lopta bila kod njega ja sam strijepio U svakom slucaju nasi su odlicno odigrali danas pogotovo u drugom poluvremenu. Vucinic je trebao da izjednaci ali sreca nam je u tom trenutku okrenula ledja.. Ocekivao sam puno vise od Vukcevica koji je po mom misljenju totalno razocarao. Takodje i Filipovic nije bio na visini zadatka i mislim da on nije pravi covjek da vodi nasu reprezentaciju.
    Io ci credo!

Welcome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Desert Eagle View Post
    Ao kako nas je ukopa Jovanovic sa onim njegovim greskama! Svaki put kad bi lopta bila kod njega ja sam strijepio U svakom slucaju nasi su odlicno odigrali danas pogotovo u drugom poluvremenu. Vucinic je trebao da izjednaci ali sreca nam je u tom trenutku okrenula ledja.. Ocekivao sam puno vise od Vukcevica koji je po mom misljenju totalno razocarao. Takodje i Filipovic nije bio na visini zadatka i mislim da on nije pravi covjek da vodi nasu reprezentaciju.
    svaka cast, potpisujem.

sto se vukcevica tice, jednostavno covjek ima poteze i to ali ne moze dupe da mrdne vise, nema kondicije, kako moze pocet utakmicu snjim ako za sporting ne moze da igra....

sto se onog jovanovica tice... mislim sta reci...
    zverotic je podbacio maksimalno, trebalo ga mijenjat ranije, nego kao sto rece, zoran nije bio na visini zadatka... mada kad bolje razmislim, ipak je to idealni trener za nasu repku kad se ustvari on ne pita nista za tim, startnu postavu itd...

u svakom slucaju, imamo mirka, najboljeg napadaca evrope, talentovanog jovetica koji je vec poceo da iskazuje svoj veliki potencijal...i sa njima mozemo uvalit gol svakoj repki u svaka doba....

sve cestitke nasima:dring:

Page 187 of 2255 FirstFirst ... 871371771831841851861871881891901911972372876871187 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)