View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 186 of 2251 FirstFirst ... 861361761821831841851861871881891901962362866861186 ... LastLast
Results 4,626 to 4,650 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ponosan sam! Poraz od svjetskih prvaka od 2:1 i igra koju niko na svijetu nije ocekivao od nas. Svaka cast momci!
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    380
    Thanked in
    202 Posts

svaka chast momcima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li je kraj 2-1.
    Nijesam mogao da gledam utakmicu pa ne znam.Jesu li nas Italijani razbili ili su igrali koliko im je bilo dovoljno?
    Ili smo možda mi solidno igrali?
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

najvise mi se svidio transparent NO POLITICA
    Haec olim meminisse ivvabit
    http://1944killingfields.co.uk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

momci su se borili za cistu 10...falilo malo srece
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Zadovoljan sam , ipak je to Italija. E da je Mirko dao onaj go kad je izasao 1 na 1, ali nema veze, sve u svemu nije lose

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

OoOo Crna Gora le o le, OoOo Crna Goro volim te .... - nova pjesma navijaca koja se cula tokom cijelog drugog poluvremena....
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Ja josh Bugare ne mogu prezhalit..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka cast nasim pulenima. Naravno,odbrana zastekala kao i uvjek,ali mi smo igrali protiv Amelie,Aquilanija,nase odbrane i SUDIJE DA MU MATER *****!!! Pa koliko faulova nije svirao,posebno nad Joveticem,ono je sramota! Simon,Mirko i Stevan,vrhunska igra. I Jovanovic,sem one greske kod prvog gola,odlicna igra. Zabari se nisu vidjeli u drugo poluvrijeme,ali smo to navikli da gledamo od njih. Takodje pohvale za navijace. Odlicno.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    6,214
    Thanks Thanks Received 
    13,855
    Thanked in
    5,252 Posts

Vukcevic kondiciono totalno OUT, Jovetic SJAJAN (u zadnje vrijeme neodoljivo podsjeca na Ronaldinja, njegovo kretanje i pas ) Vucinic odlican, e sad Jovanovic. Pa ljudi jel ono moguce. Aj sto je direktni krivac za onaj go, no sto lose igra svaku utakmicu dosad ja ne znam sto je onaj Filipovic vidio kod njega!!!! Gubimo 2-1 coek nista ne mijenja ka da je mrtav zadovoljan sto gubimo minimalno pa nece "da gata". Kriminal stvarno. I usta se po***** zhabarima glibavim kako se porazbachase po terenu vrijeme da zadrze sve ih ***** do jednoga!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Ne znam na kojem nivou to može da bude odbrana?! Ja sam vidio samo ekipu male zemlje koja igra jako dobro. Vučinić se jese izglupirao dosta, ali je i stvorio dosta prilika sam, i jako fino je kombinovao sa drugima. Jovetić je sve bolji, Vukčević je bio korisniji nego ranije... ne znam, mislim da je to "gledanje odozgo" zatrovalo Jugoslovenski fudbal nekad i donedavno, a sad se ponovo javlja. Mislim da je licemjerje gledati na situaciju u fudbalu na drugi način sem kao autsajderi koji se trude da drugima pomrse račune. Po mome, dosad smo itekako zapržili čorbu, i sve smo bolji. Ja sam srećan i boli me uvo.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    202
    Thanked in
    133 Posts

talijani u drugo poluvreme skoro da nisu prelazili centar. stvarno nismo lose igrali...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka chast momcima,bili smo ravnopravni u veci dio utakmice sa svjetskim shampionom shto nije mala stvar!
    Sa malom boljom odbranom smo mozda mogli do boda, ali to sad nije toliko bitno!
    Navijachi su se super chuli u par navrata!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moj utisak je da su italijani igrali onoliko koliko je bilo dovoljno,a ocekivao sam ovakvu utakmicu,crna gora je igrala onoliko koliko je mogla i to je to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Ja josh Bugare ne mogu prezhalit..
    Samo da nam ono na kraju ne bude nedostajalo. Veceras Gruzija pomogla ali opet .....
    Svaka cast momcima za srce i borbu, a cudno je kako je Filipovic tvrdoglav sa izmjenama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Super su igrali, da je bilo vise srece u Pg bi se doslo sa bodom, ali i ovako je dobro pruzili su strasnu partiju protiv svjetskih prvaka. Bravo, AJMO CRNA GORO , MONTENEGRO !!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

a morali su i uvalit 2 sunjava gola.

p.s Vucinic nece igrati protiv italije u PG zbog parnih kartona

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sve je to lijepo, nismo se obrukali i td, ali ljudi trebaju nam bodovi, bolje da smo posrano igrali a da smo izvukli bod nego ovako! Evo Irci su se vec odlijepili!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Onaj Djilardino, samo se previjam mater mu ..... a i jos mu sudija svesvira pic.. mu materina !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    a morali su i uvalit 2 sunjava gola.

p.s Vucinic nece igrati protiv italije u PG zbog parnih kartona
    Jedan su nam dali sunjavi, drugi smo mi sami sebi dali sunjavo

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Sve je to lijepo, nismo se obrukali i td, ali ljudi trebaju nam bodovi, bolje da smo posrano igrali a da smo izvukli bod nego ovako! Evo Irci su se vec odlijepili!
    A što možemo sad? Što nam vrijedi sad da pljujemo kad je završeno? Treba bodove tražiti na realnijim mjestima, ja sam zadovoljan onim što sam vidio, a rezultat - malo sreće nam ne bi bilo na odmet, ali tako je kako je. Samo neka oni igraju dobro, pa ne osvojili ni jedan bod više ako nije moguće - A JESTE. Vidjeli smo da itekako jeste.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Irci su igrali dosta jakih utakmica npr s Gruzijom i Kiprom
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam ko ce go dat za nas u PG. Jos ce se Italijanima vratit igraci. Bice muke,ali smo nocas vidjeli da nista nije nemoguce,samo ako se igra srcem i mudima. A onaj Filipovic misli da nasi imaju snage da trce 100% 90 min,pa nece izmjenu da napravi.

I ljudi,ne moramo se plasirat na WC2010. Bitno je da dobro igramo,da se kalimo. Sad ce evropsko kroz koju god,i tu realno mozemo trazit nasu sansu.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

s jedne strane mozemo biti zadovoljni, ipak da izgubimo u gostima od svjetskog prvaka 2:1 nije mala stvar...pritom smo dobar dio meca mi diktirali tempo igre,ali sudije (ipak ne pretjerano), iskustvo i sportska sreca su veceras presudili u korist Italijana...naravno da su i znatno kvalitetniji od nas, samo nocas i nisu bas to dokazali na terenu...mada to su Italijani, igraju koliko im je dovoljno...
    po meni, najbolji kod nas su bili Jovetic i Poleksic...Jovetic je zaista nevjerovatan igrac, igra bez greske...Poleksic po meni nista gori od Amelije nocas, ako ne i bolji, skinuo je par zicera...Vucinic je klasa za sebe, razbijao je u prvom poluvremenu, ali mu je po obicaju nestalo snage u nastavku...Simon potpuno van ritma, vidi se da mu fali utakmica u nogama...razocarali su me Boskovic i Drincic veceras, nisu bili na uobicajenom nivou, Zverotic je bio bolji od njih...odbrana ocajna kao i uvijek, Pavicevic je drzao koliko-toliko, mada je i on imao nekoliko kikseva...onaj Jovanovic je stvarno sprdnja od igraca, nije mi jasno ko njega gura u reprezentaciju uopste,i odakle je on dobio prednost nad Bozovicem, koji je sasvim solidno rjesenje na poziciji lijevog beka?Italijani su svaki napad tjerali preko desnog krila jer su vidjeli da se ovaj ne moze sastavit sa loptom!!!direktan je krivac za prvi gol, a umnogome i za drugi!!Batak i Tanasijevic su jos i dobri bili kako sam mislio da ce bit,ali svaki put kad ih vidim u akciji, pretrnem...
    Filipovic mi definitivno nije jasan...nije nista mijenjao do 10 min pred kraj, i onda je 1 po 1 poceo da izvrsava izmjene...znam ja da je on zadovoljan ovim rezultatom,ali zar nije trebalo svim snagama pokusati izvuci taj bod, koji bi nam bio zlata vrijedan, a nismo imali nista pritom da izgubimo???
    uz par igraca koji ce,nadam se, uskoro dobiti sansu da zaigraju, mislim da bi mogli zakrpiti rupe koje zjape u nasoj igri...Vujadinovic, Knezevic i Brnovic bi zaista mogli da donesu kvalitet vise i mislim da je krajnje vrijeme da ih Filipovic pozove, posto ima vremena do proljeca kada ce se igrati sledeci kvalifikacioni mecevi

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Drugo poluvrijeme fenomenalno... cak su se i Pavicevic i Jovanovic trgli i bili tamo dje treba da budu. Pavicevic u par navrata spakovao Zambrotu u dzep. U napadu bar 3 sjajne sanse. Konacno posjed lopte na sredini terena, i to na gostujucem terenu protiv ekipe kojoj je stil igre da drzi i davi loptu. Italijanima u zadnjih 10 min i nije bas bilo svejedno, cak su i njihovi komentatori rekli da ono trosenje i zadrzavanje vremena dovoljno govori o stanju na terenu (kad je Amelia zuti dobio). Vjerovatno najbolja utakmica Drincica do sad, sa mnogo vise kretanja a i batalio je ona njegova ispucavanja u orbitu sa 20 m.

Sto se negativnih strana tice, vidi se da Zverotic i Jovanovic jednostavno nisu na ovom nivou. Zverotic nije pravio mnogo gresaka, ali mu je najveci uspjeh i domet na mecu neko jednostavno dodavanje u liniji kojim se ne dobija nista, takodje vrlo los sut. Jovanovic pravi pocetnicke greske ka i vazda, mada je korektno odigrao drugo poluvrijeme, sa njegove strane smo primili golove a reakcija kod prvog je bila pravo samoubistvo.

E da. I dalje mislim da Filipovic treba da ide. Po ko zna koji put je ekipa morala da ispravlja njegove greske i da trpi njegovog Jovanovica. Ako mu je Bozovic vec previse ofanzivan, neka igra Luka Pejovic, bar ima vise potencijala i koristice mu iskustvo, a moze se i prodat nedje bolje. Gore greske od Jovanovica sigurno ne moze pravit.
    Last edited by MadGod; 15-10-08 at 22:38.

Page 186 of 2251 FirstFirst ... 861361761821831841851861871881891901962362866861186 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)