Originally Posted by
sinisam
Pozitivan i dobar komentar.
Poraz je poraz.Naravno ljepše je izgubiti 2-1 nego 5-0 ali Italija je jedna od rijetkih velikih reprezentacija koja ne uništava ,,male" već ,,odrađuje" posao.
Filipović se ponašao kao mali trener male reprezentacije.Ko gubi, normalno je da rizikuje.
Upravo se tu razlikuju mali od velikih. Mali se zadovoljavaju da ne izgube većom razlikom a veliki ne žele uopšte da izgube.
Mislim , iz ovoga što sam pročitao i saznao od prijatelja da se moglo mnogo više.
A NE NO JE TREBAO DA SE PONASA KAO VELIKI TRENER VELIKE REPREZENTACIJE????????!!!!!!!!! Da rizikuje pa da dobije sest golova, kao Yu protiv Holandije...pa da posle pricamo da smo *leprsavo* igrali ali nas mrze sudije....OVO JESTE VELIKI USPJEH I FILIPOVICA I REPREZENTACIJE, a sto smo mi MEGALOMANI NESHVATLJIVI-TO JE DRUGA PRICA (U PITANJU JE SVJETSKI PRVAK NA SVOME TERENU, I OVO CE SJUTRA DA ODJEKNE PO FUDBALSKOM SVIJETU ( a skoro cio je svijet fudbalski danas)-KAO VELIKO IZNENADJENJE!!! Ovaj rezultat mogao je samo *katanadjom* koji je trener doobro naucio od Miljanica i striktnom odbranom da ostvari, inace bi mi dobili cetvorku ili tu negdje...). Cak ni igra nije bitna, jer nas niko ne bi ni gledao u svijetu-BITAN JE SAMO REZULTAT ZA NAS OVDJE , A JOS VISE REKLAMA MONTENEGRA SA 67O.OOO STANOVNIKA PROTIV PRVAKA SVIJETA NA DOMACEM TERENU i bitna je mala ALOI REALNA sansa da se poboljsa igra kao 45 min sa Bugarskom, pa da u PG remiziramo (.........ili cak dobijemo....uuuuhhhhhh-TESKO JE I POMISIT, ALI IPAK, SA OVIM REZULTATOM SVE JE MOGUCE!)
Filipovicu svala cast za ovo do sada....vec dva remija su uspjeh, A OVO JOS VECI! Pa mi imamo 2 (dva) igraca prve klase, od kojih je jedan stalno povrijedjen....ajd imamo i treceg, ali vrlo mladog, koji je VELIKI TALENAT, ALI EGOISTA I rezerva je u Portugalskoj ligi, koja je II klase liga....I TO JE SVE...ostalo su *vodonose*, koje je Filipovic uklopio u vrlo solidan tim! Treba li da podsjecam da Italija bira od 30 igraca svjetske klase njih 22.
Ako nisam u pravu-objasnite mi.
Pozdrav,
Last edited by Old Bone; 15-10-08 at 23:55.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Bookmarks