Quote Originally Posted by zvoncica View Post
...ali ja jedva cekam ponovo da vi ostavim koji dinar!...
Inace, odem ja ponekad i na docek Nove godine i na zimovanje tamo...nijesam neki skijash pa mi setnja i kajmak dobro dodju...
Ne moraš da svaki čas trčiš u Srbiju.

Iskreno rečeno, ja bih voleo da svi vi iz C.Gore, uključujući i vaše sunarodnike sa privremenim boravištem u Srbiji, u širokom luku zaobilazite ne Zlatibor nego celu Srbiju i da nas malo ostavite na miru.Idite malo po BiH,Hrvatskoj šta ste se samo za Srbiju zalepili.

ako tvrdis da je Zlatibor jeftiniji od mora (apartman dobar se ne moze naci ispod 70 eura, a bogami i malo vise...zavisi sto ces i dje ces, a ja ne volim da palim kola za svaku sitnicu pa vidji kako prodjem)onda nemamo sto da pricamo...
Da se razumijemo, ja nemam primjedbu na cijene, jer da imam ne bih isla...usluga...kao i svuda na brdovitom Balkanu...samo mi nemoj reci da se tamo konobari klanjaju i ljube u obraz kad im nesto porucis...ada ka ovi na moru, isti ljudi rade i na Zlatiboru i na moru ...
Ne trvdim ja ništa, nisam upoznat sa turističkom ponudom C.Gore jer nisam bio u C.Gori 10 godina i ne mogu da upoređujem Zlatibor i C.Goru.

I dalje mislim da neko ko provede 4 sata godišnje na nekoj turističkoj destinaciji ne može da realno oceni njenu ponudu.
ili si zaboravio da su hiljade i hiljade tvojih sunarodnika nasli posao konobara i sankera po moru?
Nisam zaboravio.Zato moramo da podignemo spomenik zahvalnosti C.Gori čim nađemo sredstva.
Da li si ti zaboravila da su desetine hiljada tvojih sunarodnika našli posao(stalni ne sezonski) u Srbiji?