Quote Originally Posted by Djoks View Post
Kod mene je tehničar iz T-Koma došao jučer da montira Extra TV.

Bojim se da priznam (da ne ureknem) - ali to je prvi servis T-Koma koji me je potpuno oduševio počevši od ljubaznosti, stručnosti i usluge tehničara koji je montirao sistem, preko kvaliteta uređaja do funkcionalnosti i osobina samih uređaja i sistema.

Moram da priznam da sam vrlo prijatno iznenađen, i nadam se da će kvalitet Extra-TV ostati na ovom nivou nakon tog famoznog prvog mjeseca kada se može vratiti oprema i raskinuti ugovor.

Problem je, jedino, u administraciji (ma da - to je uvijek bila "najslabija karika" kompletnog društva). Dok se "gospoda" u kancelarijama nakane da udare pečat po blanko ugovorima koje sam potpisao, pa dok se šefovi okupe da ih potpišu, pa dok ih ove "ćate" ponovo zavedu u registre i ture kockaste pečate, i dok to kurir okupi pa dopremi do pošte, pa dok pošta to preuzme, rasporedi i isporuči na kućnu adresu - proteći će barem još 2 mjeseca (ako se Ugovori uopšte i vrate, jer se često dogodi da se izgube u putu)...

Ali što se tehnike tiče - svaka čast!!! Samo nastavite tako!!! I da ubacite i ove svježije filmove u videoteku, pa ću ja biti čest gost tog vašeg virtuelnog video-kluba. Još kad bi uveli i kladionicu kroz Extra TV - pola naše nacije ne bi uopšte imalo potrebu da izlazi iz kuće, osim da odemo do kafane. :mrgreen:
Drago nam je da stvari krecu na bolje. Krece update filmova (SVOD HBO - u toku je, VOD-uskoro).