Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post
A molim te, kad si tako nadasve moralan i principijelan, a navijac :lolblue: , cisto jedno malo podsjecanje...
Prosle godine, ili pretprosle ako znam vise... Buducnost igra sa Partizanom u Pg i grupa djecaka iz Niksica se zaputi da navija za Partizan, boze moj sa navijackim salovima i dresovima. I vidis grupa tih principijelnih Varvara postenjacina, starosne dobi oko 30, a njih 20 komada, napane 4 djecaka iz Niksica i ubije boga u njima, jednog probace kroz izlog da li kafica, ili butika... Dakle, 20ak djuturuma od 30ak godina krene na 4 djecaka od 15 godina, pa mi poslije pricaju o moralu! Preslatko.
Dusho,pazi sluchajnost,ja sam tamo bio,i to ti nije tachno! Toliko cu ti reci!
Ne podrzavam `muchenje mladjih`,samo mu uzmesh shal i zdravo,jer NE SMIJE po navijachkom kodexu da se `sheta tudji shal` u tvom gradu,pa bilo to dijete od 5god,ali naravno,bez fizichkog kontakta! Ali ja ne krivim te navijache,vec roditelje koji su ih pushtili...a ti dEchaci chim su doshli an tekmi,ishli sa namjerom da dobiju ili daju batine...uostalom kao i svaki navijach... uostalom,ti si zensko,ne mozesh ti to shvatit dusho!