Page 96 of 225 FirstFirst ... 46869293949596979899100106146196 ... LastLast
Results 2,376 to 2,400 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post
    A molim te, kad si tako nadasve moralan i principijelan, a navijac :lolblue: , cisto jedno malo podsjecanje...
    Prosle godine, ili pretprosle ako znam vise... Buducnost igra sa Partizanom u Pg i grupa djecaka iz Niksica se zaputi da navija za Partizan, boze moj sa navijackim salovima i dresovima. I vidis grupa tih principijelnih Varvara postenjacina, starosne dobi oko 30, a njih 20 komada, napane 4 djecaka iz Niksica i ubije boga u njima, jednog probace kroz izlog da li kafica, ili butika... Dakle, 20ak djuturuma od 30ak godina krene na 4 djecaka od 15 godina, pa mi poslije pricaju o moralu! Preslatko.
    Dusho,pazi sluchajnost,ja sam tamo bio,i to ti nije tachno! Toliko cu ti reci!
    Ne podrzavam `muchenje mladjih`,samo mu uzmesh shal i zdravo,jer NE SMIJE po navijachkom kodexu da se `sheta tudji shal` u tvom gradu,pa bilo to dijete od 5god,ali naravno,bez fizichkog kontakta! Ali ja ne krivim te navijache,vec roditelje koji su ih pushtili...a ti dEchaci chim su doshli an tekmi,ishli sa namjerom da dobiju ili daju batine...uostalom kao i svaki navijach... uostalom,ti si zensko,ne mozesh ti to shvatit dusho!
    Намјерно Другачији...

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Samo cu da dodam - posle finala kupa Sutjeska - Rudar, moj brat od ujaka koji ima 13 godina sa drugom prolazio pored Njegoshevog Parka sa shalom Sutjeske, 15 Varvara se odjednom stvorilo, ubili Boga u njemu, a drug nekako pobjegao...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    Dusho,pazi sluchajnost,ja sam tamo bio,i to ti nije tachno! Toliko cu ti reci!
    Ne podrzavam `muchenje mladjih`,samo mu uzmesh shal i zdravo,jer NE SMIJE po navijachkom kodexu da se `sheta tudji shal` u tvom gradu,pa bilo to dijete od 5god,ali naravno,bez fizichkog kontakta! Ali ja ne krivim te navijache,vec roditelje koji su ih pushtili...a ti dEchaci chim su doshli an tekmi,ishli sa namjerom da dobiju ili daju batine...uostalom kao i svaki navijach... uostalom,ti si zensko,ne mozesh ti to shvatit dusho!

po kom kodeksu, zhivota ti? je li ga meni ko uzeo, posle bilo kog Zvezdinog ili Sutjeskinog gostovanja u Pg, a prolazio sam uvijek u grupicama sa 3-4 momka pored 20-30 Varvara? a redovno napadaju djecu, po 10-12 godina...
    i mislis, zaista, da ta djeca idu na utakmice da dobiju batine e, divno...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E grehote. Jeste jadni posteni i mirni Varvari i kastizi od navijaca Sutjeske. Mislim hello, je li vas neko operisao od realnosti? A Vijesti mrcne samo sto ne dizu Varvare(slava im i milost) u nebesa, Pih kakva tuga. DSodju ljudi, izavijau nerede, provociraju navijace Sutjeske, biju se sa policijom i na kraju ispadnu zrtve Oh my God!
    Molim da ne pricate o navijanju za The Club posto se dosli da se bijete s policijom a ne da navijate. A super je sto se sprdate navijacima Sutjeske zbog, kako rekoste, par pjesmica... Milsim sta je to za onih 78 godina postojanja vaseg navijackog kluba :lolblue: i silnih pjesama koje ispjevaste :roll:
    Neka ste dobili po turu vala mi je milo jer se ne moze opstat od vas. Ka' da ste ne znam sta a ne presmijesna grupa individua koja sebe naziva strasnim navijackim klubom. Kako ne.
    ODMAH NA PSIHIJATRIJU

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bradrlend,pazi,navijach na gostovanju ide svjestan shto mu se moze desit! Pravi navijach! A ne fan... A ovo shto sam rekao za shal je kodeks s pochetka tifo scene,znachi promijenilo se vrijeme,i pravi navijach dira samo pravog navijacha,a ne fanove!! U tome je i svrha...a i draz...kad nabodesh ovog sa crveno bijelim ili pak crno bijelim shalom,duxom,fantomkom... haaaa,fuckin love it!!! To je punk!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Samo cu da dodam - posle finala kupa Sutjeska - Rudar, moj brat od ujaka koji ima 13 godina sa drugom prolazio pored Njegoshevog Parka sa shalom Sutjeske, 15 Varvara se odjednom stvorilo, ubili Boga u njemu, a drug nekako pobjegao...
    ubuduce ce ce svi dobiti batine,dosta je bilo setanja po podgorici kako nas docekate ,tako ce te biti i docekani

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O bogo moj... Najgore je kad ljudi pocnu da ti serviraju nenormalnosti kao normlanosti, nemoral kao moral i jos se bas oni pozivaju na nekakve kodekse. Moralne nadasve. I naravno, ja ispadoh luda. Cu's dijtete prolijece kroz izlog, to je bas moralno i uobiacjeno. A sam je trazio, to obavezno.

Oprostite mojoj malenkosti sto se javila na temu jer je bila isprovocirana situacijom gdje se Varvari postavljaju kao bogom dana grupacija divnih momcadi sa dugom tradicijom :lolblue: (izvinite, ovo me svaki put nasmije) koji su inace predobri, preopsteni i premirni a svi ostali su suste suprotnosti njima... I oni su mrcni vazda zrtve.

Ostajte mi zdravo (opet mi je smijesno) i avetno ka' do sad i samo cu reci sacuvaj me boze vaseg morala i pameti...

Ajte cmok
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E grehote. Jeste jadni posteni i mirni Varvari i kastizi od navijaca Sutjeske. Mislim hello, je li vas neko operisao od realnosti? A Vijesti mrcne samo sto ne dizu Varvare(slava im i milost) u nebesa, Pih kakva tuga. DSodju ljudi, izavijau nerede, provociraju navijace Sutjeske, biju se sa policijom i na kraju ispadnu zrtve Oh my God!
    Molim da ne pricate o navijanju za The Club posto se dosli da se bijete s policijom a ne da navijate. A super je sto se sprdate navijacima Sutjeske zbog, kako rekoste, par pjesmica... Milsim sta je to za onih 78 godina postojanja vaseg navijackog kluba :lolblue: i silnih pjesama koje ispjevaste :roll:
    Neka ste dobili po turu vala mi je milo jer se ne moze opstat od vas. Ka' da ste ne znam sta a ne presmijesna grupa individua koja sebe naziva strasnim navijackim klubom. Kako ne.
    mala pretjerano seres. Ajde navedi jednu pjesmu kojom su vrijedjani 'navijaci' sutjeske! A ja mogu barem 7-8 koje su oni nama pjevali.
    Gadju nas ljudi citavo vrijeme (kako su unijeli kamenje, flase niksickog...) a policija samo gleda.
    I nismo dobili po turu, i ako nas nazivas presmijesnom grupom zapitaj se kakva je ona grupa navijaca sutjeske.
    I zaboravih da napisem grfiti na ulazu skocko *****, cikotici *****...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A molim te, kad si tako nadasve moralan i principijelan, a navijac :lolblue: , cisto jedno malo podsjecanje...
    Prosle godine, ili pretprosle ako znam vise... Buducnost igra sa Partizanom u Pg i grupa djecaka iz Niksica se zaputi da navija za Partizan, boze moj sa navijackim salovima i dresovima. I vidis grupa tih principijelnih Varvara postenjacina, starosne dobi oko 30, a njih 20 komada, napane 4 djecaka iz Niksica i ubije boga u njima, jednog probace kroz izlog da li kafica, ili butika... Dakle, 20ak djuturuma od 30ak godina krene na 4 djecaka od 15 godina, pa mi poslije pricaju o moralu! Preslatko.
    ne lazi, jes sve su varvari od po 30god, reklo bi se da nema mladjih generacija, ako nesto ne znas ili nisi upucena, zasto komentarises sa takvim zarom ko da si bila na mjestu dogadjaja a ne iz prica i prepricavanja
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

po kom kodeksu, zhivota ti? je li ga meni ko uzeo, posle bilo kog Zvezdinog ili Sutjeskinog gostovanja u Pg, a prolazio sam uvijek u grupicama sa 3-4 momka pored 20-30 Varvara? a redovno napadaju djecu, po 10-12 godina...
    i mislis, zaista, da ta djeca idu na utakmice da dobiju batine e, divno...
    kad si to bio zadnji put, pa te niko nije dirao? bas me interesuje, jer prije ce biti da si naletio na neke navijace sa zapada, nego one sto idu u varvare, jer da je drugacije bilo sad bi drugu pricu pricao

milice niko ne prica za varvare da su dobri i posteni i sl, samo pricamo realno, izuzmi navijace i jedne i druge, ono je sramno, ne za fudbal u cg, nego za niksic, da se gadju igraci protivnicke ekipe, krsima, bocama od piva i sl, to je sramotno!!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default ....................................!

... ali eto,komplex sporednih gradova prema glavnom gradu...
    Mislis ono kao inicijativa za izmijestanje Muzicke akademije, Ocne klinike, Fakulteta za dramske umjetnosti,..... pa sve do Orlovog krsa iz Cetinja u Podgoricu? Ili mislis na poslijeratno stvaranje administrativnog centra na ustrb jednog grada u kojem su se nekad nalazile adrese svih institucija? Ne znam na koji od kompleksa..... No da sa lokalnih tema predjem na onu od interesa za temu:

Slazem se - ako se zbog icega treba imati kompleks prema gradu koji jedino u Crnoj Gori sa ovako poremecenim sistemom vrijednosti moze biti smatran metropolom, onda je to zbog huligana.
    No, da ne shvatis ovo kao neki lokal-patriotizam,zamisli kako je ovo jadno drustvo kad grupa Niksicana, Beranaca, Barana, Cetinjana, Novljana, Budvana.... moze sebi dozvoliti da im primjer sportskog navijanja budu bukaci, a najveci domet sukob sa podgorickim reprezentima ove aktivnosti.... Ne volim generalizacije i nisam im sklon. Cak sam na utakmicama reprezentacije CG u rukometu u BP prepoznao veliki broj faca koje znam sa navijacke tribine "Buducnosti". Isto tako, ponasanje jednog od "lidera" te navijacke grupacije u Bijelom Polju smo svi uglas isto ocijenili - "zaliBoze!". Jos javna licnost....

Da se razumijemo - nije to nista novo i nista neobicno. Fudbalska groznica, strast je koja se manifestuje na razlicite nacine. Pricati o tome da li se fudbalski klub voli vise ako se potuces sa policijom (makar bila i tako odvratno nadmena i neprofesionalna kao crnogorska), nego ako zbog utakmice koju tvoj omiljeni klub igra izvuces zadnjih 54eura iz dzepa i sjednes na autobus koji te punih 19 sati vozi do odredista da bi 90 minuta gledao 11 fudbalskih idola - to je stvar pojedinca. Ali je to, takodje, stvar za strucnjake. Prekjuce sam procitao da na stolicama fudbalskih klubova u Engleskoj postoje imena navijaca, koji vec duze od 3 decenije (30 godina), dolaze i sa istog mjesta posmatraju svoj tim. U prvoj, drugoj ili trecoj ligi, nebitno. Da li je njihova navijacka strast manja od one koju manifestuje huligan sa nacistickim simbolom na utakmici SS "Lazio"?! (na pr.)

AC Milan je za finalnu utakmicu Lige Sampiona protiv Liverpula u Atini, prednost u kupovini njihove kvote ulaznica ponudio prvo starim pretplatnicima. Dakle onima koji su redovni gosti na San Siru, nebitno da li je u pitanju istorijska fudbalska makljaza Mancester Junajteda ili je bolno mucenje sa Askolijem kada si nakon 45 minuta u minusu....

"Mrznja je potrebna, ali zdrava mrznja"? - Sto je zdrava mrznja?
    Ne zelim da Buducnost pobijedi Zetu u proslogodisnjem derbiju (jer smatram da je FK "Buducnost" nacin kojim se lokalni politicari i mocnici sluze da bi dosli do parcele u centru koja puno kosta i crpili ekonomsku korist iako u klub nisu ulozili ni dio svoje moci) i pola mojih prijatelja iz Podgorice me pita kako mogu da navijam za "Raja Bozovica, Arkanovog saborca....tandara mandara i Vukasina Marasa i Miga Stijepovica". Pazi ti to razmisljanje: Izbor izmedju ratnog profitera udruzenog sa shtihovima vladajuce partije i grupe interesdzija okupljenje od "Notingemskog Sherifa" na celu UO FK "Buducnost" dovodi se na nivo rasprave: "Za i Protiv" drzave. To je navijanje? To je izbor? Ne, hvala.

Idemo dalje u potrazi za izlazom. Najstariji klub u CG. Cak klub iz mog grada. Logican izbor, zar ne? Svi argumenti za jednog navijaca se mogu naci. Ali kad ne bi znao da je: 1. Prilikom preuzimanja kluba firma predsjednika istog oslobodjena placanja odredjenih doprinosa, 2. Raskinut je ugovor sa (legalnim) zakupcima stadiona, 3. Pokrenuta inicijativa za izmijestanje stadiona iz tzv. "sportske zone" grada u dio grada koji nije uredjen DUP-om, a na zemlju (sasvim slucajno) u vlasnistvu i neposrednoj blizini najveceg poslovnog objekta predsjednika FK "Lovcen", 4. Istovremeno firmi predsjednika fudbalskog kluba iz mog grada dodijeljen posao izgradnje dvije stambene zgrade, iako se njegova firma bavi prehrambenm djelatnoscu.

Za mene - dovoljno razloga da ni za njih ne navijam.

Dakle, nije potrebna mrznja. Ona treba samo onima koji je smatraju neophodnim opravdanjem sopstvene poremecene navijacke svijesti. Ona je prevashodno socijalni problem. Ne bih zelio da se bilo ko uvrijedi, ali je buka i bijes najjednostavniji nacin da u jednom zamrlom drustvu dodjes do izraja. Kontrast, pocev od onog koji boja koze sama po sebi proizvodi, kod onih koji ne znaju sto znaci "braniti drugoga od sebe", uvjek je granica, nepremostiva barijera i najlaksi nacin za pronalazenje uvrede. Na pr. duga kosa vecine u hipi pokretu, prozivela je celavost neonacista.

Da zakljucim jedim, mislim, opste poznatim stavom - podgoricka "Buducnost" je, uz "Zetu" i donekle "Sutjesku", klub u koji se najvise ulagalo u prethodnom periodu. Uz rezultate koji su - najblaze receno - ispod svih ocekivanja. Klub, navijaci i rukovodstvo zauzimali su vise prostora na sportskim stranama nasih novina i to najcesce zbog razloga koji se, po prirodi stvari, opisuju u dijelu predvidjenom za socijalne, politicke i kulturne probleme. Dualitet Zete i Buducnosti doveden je na razinu odnosa prema nezavisnosti drzave, pri cemu je (ne)namjerno stavljen pod tepih onaj strasni argument: I jedan i drugi klub rezultat su prljavog (anti)ratno-profiterskog kapitala, koji su vlasnici klubova stvorili zahvaljujuci bliskim vezama sa mocnim politickim krugovima. Klubovi vec godinama ne posluju rentabilno, sredstva koja se u njih ulazu oduzeta su nekom vrstom "nacionalizacije" (crnogorske ili srpske nebitno). I to svi prihvataju. Cute.

No, sto drugo ocekivati od drustva u kojem predsjednik Vrhovnog suda javno kaze da ne zna da njegova zena ima u vlasnistvu stan, te da ce, cim dodje kuci, provjeriti navedenu informaciju! Sto ocekivati od drustva koje za Novu godinu i rodjendan kao zelju navodi: "Dabogda imao strica na birou rada!"

Kompleks sporednih gradova prema glavnom gradu, pa to ti je....
    Last edited by Thomas_O_Malley; 11-08-07 at 16:05.
    Caesar`s wife must be above suspicion

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by neobican View Post
    ubuduce ce ce svi dobiti batine,dosta je bilo setanja po podgorici kako nas docekate ,tako ce te biti i docekani
    I ti sebe racunas u navijace Buducnosti? Nikakve razlike nema izmedju tebe i onih sto su pjevali ubij zakolji da varvar ne postoji a klub i navijanje vam je samo pozadina i kao neki motiv. Posto vjerovatno nemas vise od 13 godina pitaj starije pa ces cuti da su navijaci Buducnosti vazda bili gospoda, a ne primitivci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bradrlend,pazi,navijach na gostovanju ide svjestan shto mu se moze desit! Pravi navijach! A ne fan... A ovo shto sam rekao za shal je kodeks s pochetka tifo scene,znachi promijenilo se vrijeme,i pravi navijach dira samo pravog navijacha,a ne fanove!! U tome je i svrha...a i draz...kad nabodesh ovog sa crveno bijelim ili pak crno bijelim shalom,duxom,fantomkom... haaaa,fuckin love it!!! To je punk!
    bate jeli u vasem gradu bila prije 20ak dana neka navijacka grupa iz splita?ne mislim na ove sto ih cuvala murija ko polarne medvjede nego na one sto su vam sjedali u centru grada?pa sto onda niste muda pokazali i navijacki kodeks?
    Ako nisu bili izvinjavam se...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

necu ti brisat post, al si potpuno promasio temu, jer svodis sve na politiku i politicare, ne navijamo mi (varvari) za buducnost jer je na njemu predjesnik iz dps/snp ili slicno, volimo taj klub i dali bi sve za njega, za klub ne za predstavnike tog kluba, ili mozda igrace koji su tu do mozda prekosjutra (cast izuzecima)
    ti odje navodis probleme u nasem drustvu, ne u gradovima, nego u cijeloj drzavi, ovo bi prije trbealo biit na politiku nego odje
    ficoole je skrenuo paznju na nesto drugo, dje god podjemo na sjever uvijek neka frka, uvijek lokalno stanovnistvo pokusava na razne nacine da nas iprovocira povrijedi i sl, a sto je najtuznije uvijek se nadje tu policija da im pomogne,
    prije par god, autobusi su nam kamenovani, bez ikakvog posebnog razloga, niti smo pljuvali po niksicu, niti po tom narodu, navijali smo za svoj klub, i gle kad izlazimo sa tribine pljusak kamenica???? mora da je to nacin kako ispracaju svakog iz grada da ne pominjem sad lomljenje kola sa pg tablicama
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    bate jeli u vasem gradu bila prije 20ak dana neka navijacka grupa iz splita?ne mislim na ove sto ih cuvala murija ko polarne medvjede nego na one sto su vam sjedali u centru grada?pa sto onda niste muda pokazali i navijacki kodeks?
    Ako nisu bili izvinjavam se...
    zato ste ti(ako si ti) i tvoja grupa presao preko 500km da bi napao, hrvate u drugu drzavu, wow kakav podvig,
    sto se tice onih sto su dosli u pg, bili su "sami" po ure do 40min, a kako su sami bili necu da ti pricam ja koji sam vidio to, cuces ti vec neke price
    oni koji su mislili da mogu bez pratnje da setaju i da se odvajaju prosli su kako su prosli

i ovo je prepricana prica necemo se vise vracat na istu
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    kad si to bio zadnji put, pa te niko nije dirao? bas me interesuje, jer prije ce biti da si naletio na neke navijace sa zapada, nego one sto idu u varvare, jer da je drugacije bilo sad bi drugu pricu pricao

milice niko ne prica za varvare da su dobri i posteni i sl, samo pricamo realno, izuzmi navijace i jedne i druge, ono je sramno, ne za fudbal u cg, nego za niksic, da se gadju igraci protivnicke ekipe, krsima, bocama od piva i sl, to je sramotno!!!!
    Zadje 4 godine, na bilo kom Zvechkinom ili Sutjeskinonom gostovanju, mislim samo jedan put nijesam bio u prilici da ne prodjem pored vece grupe Varvara, i to najcesce u Njegosevom parku, uvijek sa shalom ili u dresu. I niko, nikad nije nista dobacio, ni mi njima ni oni nama, mirno prodjemo, i to je to, i hvala Bogu da je tako. Mozda sam samo svih ovih godina imao dosta srece. Znaci, shta meni smeta - shto navijaci Buducnosti maltene ispadoshe majstori sachekusha, a gotovo uvijek se radilo o napadima na 1-2 navijaca gostiju, u prosjeku mladjih od 15god!
    A gadjanje kamenicama, chuda... jeste debilizam, chak i komichan. Ali ako sinocna utakmica i poredjenje sa navijacima Sutjeske sluzi Varvarima kao dokaz da su ozbiljna i kvalitetna navjacka grupa, a pri tom su i zrtve vjecite nepravde... Onda stvarno
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    I ti sebe racunas u navijace Buducnosti? Nikakve razlike nema izmedju tebe i onih sto su pjevali ubij zakolji da varvar ne postoji a klub i navijanje vam je samo pozadina i kao neki motiv. Posto vjerovatno nemas vise od 13 godina pitaj starije pa ces cuti da su navijaci Buducnosti vazda bili gospoda, a ne primitivci.
    hari pricas o necemu i tvrdi nesto sto ne znas, zato ti ej stav kakav ti je stav, u svakom gradu dje su fudbalski timovi jaki, problem je isti, ne mozes nositi obiljeznja svog kluba, jer ce te nekao napasti, da ti skine sal/dres, da te prebije ne opravdam to ali .....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zadje 4 godine, na bilo kom Zvechkinom ili Sutjeskinonom gostovanju, mislim samo jedan put nijesam bio u prilici da ne prodjem pored vece grupe Varvara, i to najcesce u Njegosevom parku, uvijek sa shalom ili u dresu. I niko, nikad nije nista dobacio, ni mi njima ni oni nama, mirno prodjemo, i to je to, i hvala Bogu da je tako. Mozda sam samo svih ovih godina imao dosta srece. Znaci, shta meni smeta - shto navijaci Buducnosti maltene ispadoshe majstori sachekusha, a gotovo uvijek se radilo o napadima na 1-2 navijaca gostiju, u prosjeku mladjih od 15god!
    A gadjanje kamenicama, chuda... jeste debilizam, chak i komichan. Ali ako sinocna utakmica i poredjenje sa navijacima Sutjeske sluzi Varvarima kao dokaz da su ozbiljna i kvalitetna navjacka grupa, a pri tom su i zrtve vjecite nepravde... Onda stvarno
    imao si srece onda i nismo mi majstori nikakvih sacekusa, radilo se o onome sto znas iz novina
    niko ono sinocnje nije uzimao da kaze kako su varvari ono ili ono, sinoc su zakazali organizatori kao prvo jer smjestiti dvije navijacke grupe na istu tribinu je suludo, onda je milicja zakazala, odakle na tribini, kamenice, flashe?? (upaljaci se mogu prosvercovat)
    i trece ajde da su gadjali vojvode igrace buducnosti, nego publika na zapadu, to je van pameti!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

DIDI, molim te, objasni mi tu filozofiju - zasto bi bilo ko nekome otimao shal ili dres? Nekom djetetu od 12 godina, koje je prvi put u tom gradu, i pojma nema da se tu okupljaju navijaci Buducnosti ili bilo kog kluba... Sasvim razumijem ono - dogovore se dvije grupe, na tom i tom mjestu, da se fino podzapaju... Ili posle dobacivanja, chuda... Ali 90% tih ljudi kojima se otme shal nijesu dosli na mec da bi vrijedjali, dosli su na gostovanje da bi vidjeli i podrzali svoj tim! I vjerovatno ni ne znaju za sacekuse, ni za opasna mjesta, ni za bilo sta sto ima veze sa tim aspektom "navijacke kulture". Koja je poenta oteti shal djetetu nekom, ako nemas priliku da isto to uradis nekom iz grupe od 20-30 protivnickih navijaca? I uopste, kad se zadnji put desio "sudar" Varvara i neke navijacke GRUPE u Podgorici? Rad, ako se sjecam... Ali, cini mi se da su upravo navijaci Rada inicirali sukob...
    Opet, ove teme mi nijesu mnogo bliske, tako da ocekujem da me ispravis ako grijesim u vezi svega ovoga. Jedini stav koji branim - da su te sacekuse pojedinaca ili malih grupa gostujucih navijaca najveci debilizam i kukavicluk koji postoji.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

imao si srece onda i nismo mi majstori nikakvih sacekusa, radilo se o onome sto znas iz novina
    niko ono sinocnje nije uzimao da kaze kako su varvari ono ili ono, sinoc su zakazali organizatori kao prvo jer smjestiti dvije navijacke grupe na istu tribinu je suludo, onda je milicja zakazala, odakle na tribini, kamenice, flashe?? (upaljaci se mogu prosvercovat)
    i trece ajde da su gadjali vojvode igrace buducnosti, nego publika na zapadu, to je van pameti!!!
    E, sa tim se slazem - veliki kiks su napravili organizatori, malo milicije, jako neozbiljno, i pored javnog (tv) poziva Varvarima da imaju organizovan prevoz... I sam si vidio kakav je raspad ona istocna tribina. I vidio si nesretni profil navijaca Sutjeske, uglavnom djechurlija...
    I sam vidis koliko je sve ovo zalosno komicno, da starci i penzioneri na zapadu gadju navijace... Cudan smo narod Nije to dio price o navijackoj kulturi i organizovanom navijanju, vec dio one opste, Thomasove...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

hari pricas o necemu i tvrdi nesto sto ne znas, zato ti ej stav kakav ti je stav, u svakom gradu dje su fudbalski timovi jaki, problem je isti, ne mozes nositi obiljeznja svog kluba, jer ce te nekao napasti, da ti skine sal/dres, da te prebije ne opravdam to ali .....
    Problem pseudonavijaca je na cijelom svijetu, ali nikad, bas nikad ne mogu identifikovati klub Buducnost sa takvima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne imam 3 godine,ali sasvim dovoljno da pisem sa tobom,dosta mi je vise mi dobri a oni losi,dopizdjelo..zapamtio sam ja prijatelju na stadionu i antu mirocevica ako znas o kome se radi,pa isao na finale kupa i navijao za sutjesku,zbog onih starih vremena.ali to vise nije ta sutjeska ili grad niksic,to je primitivizam,zato i kazem dosta je vise kulture prema njima.. ili ce nam zasluzeno prikaciti natpis da smo idioti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i jos nesto..zecani se sepure po podgorici sa shalovima i navijackim rekvizitima i trebaju se setati ovo je i njihov grad,ali navijaci ostalih klubova van podgorice ne,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by neobican View Post
    ..zapamtio sam ja prijatelju na stadionu i antu mirocevica ako znas o kome se radi,pa isao na finale kupa i navijao za sutjesku,.......
    Iskreno mi je drago sto si to zapamtio jer onda znas o cemu pricam kad pominjem navijace Buducnosti kao gospodu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskreno mi je drago sto si to zapamtio jer onda znas o cemu pricam kad pominjem navijace Buducnosti kao gospodu.
    priznajem..u pravu si

Page 96 of 225 FirstFirst ... 46869293949596979899100106146196 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)