Results 1 to 25 of 617

Thread: Pojam Srbin narod je smatrao za vjerski pojam, SRBIN=PRAVOSLAVNI - izvori/dokumenta

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Послије свих ових неистина које сте изнијели, и незнања које сте показали, у усљед нервозе која Вас хвата због тога што је неко показао да нисте у праву, покушавате неким смијешним пецкалицама да ме нападнете какав сам ја Србин и ко ме је научио да сам Србин. Ја нећу одговарати истом мјером, ко је Вас и како научио да будете Црногорац, јер ме то не занима, вјерујте. Мени Ви, као ни било који Црногорац уопште не сметате, зато што сте Црногорци, јер сматрам да је Ваше право да се изјасните према својој вољи. Ја нисам реаговао ни на Вас, ни на Ваш национални осјећај, него на неистине које сте написали.

А што сте алергични на Србе? Да нисте љубоморни што су Срби постојали прије 1100 година у списима и што се прича да су на ове просторе дошли прије 1400 година?

Ако јесте због тога, то је Ваш проблем, мени је лијепо што сам Србин и што имам тај аргумент на мојој страни,а који Ви не оспоравате.
    Ако није због тога, онда би било добро да се полако ослобађате фрустрација и мржње, јер нису добри по здравље.
    Last edited by Boxy; 09-05-07 at 09:34.
    Најгоре је - бити између.

Слава је - бити изнад.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)