Results 1 to 25 of 617

Thread: Pojam Srbin narod je smatrao za vjerski pojam, SRBIN=PRAVOSLAVNI - izvori/dokumenta

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ћипуре, ево је народ почео и да Вас исмијава... :?

То је зато што папагајски понављате једно исто. Не може један исти одговор бити прави и добар одговор на свако питање које се постави. Зато и изгледте смијешно за овим својим copy-paste дискутовањем.

Кад сам већ почео едукативно да дјелујем на Вас, ево Вам још мало доказа колико знате о стварима које пишете:

Ви кажете:

ha ha ha ha

tacno legendo!
    A zakon se zvao Zakon za Vasojevice i za Srbe, jedan zakon za dva razlicita naroda!

Тачно, легендо - одговор на моју тврдњу да Васојевићи нису црногорско племе, јер се у поменутом закону Црногорци нити било шта црногорско не помињу?

Закон се звао "Васојевички закон у 12 точака", а не ово што Ви кажете да је назив закона.
    У првом члану тог закона се каже:
    Да се беспоговорно умире сва братства васојевичка и србљачка. Ко не буде олџија, да буде нагонџија. .

То значи, да се братства из племена Васојевићи и остала српска братства умире. То се односило на крвну освету и сукобе који су вјековима постојали тим поводом међу братствима.

Дакле, говори се о братствима, а не племену.

Сљедећа ствар коју би требали да знате, то је да Васојевићи нису народ,(jedan zakon za dva razlicita naroda!) него племе, дио народа.

Након што сам Вам ово фино појаснио, можете ли ми сад, ако је могуће културно и без увреда која се тичу мог идентитета и мозга, одговорити зашто се у том документу не помињу Црногорци?
    Last edited by Boxy; 09-05-07 at 12:50.
    Најгоре је - бити између.

Слава је - бити изнад.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)