Quote Originally Posted by TAKUMI View Post

40 minuta je OK. E sad pazi ovo, da voziš svugdje 20 na sat preko ograničenja, stigao bi za 35 minuta. Razlika između normalnog vozača i degenerika je 5 minuta.

Nigdje na svijetu nisam vidio bolje i čistije puteve nego u Japan, za 3 nedelje sam prečao oko 2000 km i nisam naletio ni na jednu rupu, neispravno vozilo ili ludaka/degenerika. Ograničenja kroz naselja (Saitama, Chiba...) 30-40 na sat, na autoput max 90 na sat, izlaz sa autoputa 40, pričamo o autoputu sa 6-7 traka, pričamo o vozačima koji drče rastojanje 50-60 metara, pričamo o vozačima koji paze ostale isto kao sebe...a ograničenja manja nego kod nas.

A Biban naš sa francuskim poluproizvodom, na putu koji je konstruisan odmah nakon WW2, među vozačima degenericima/narkomanima/pijanima sa raspalim kantama hoće da stigne od Virpazara do Podgorice za 12 minuta. Pa to ne bi mogao ni PCINTAA.
E kad ovo pročitam i sjetim se onoga juče te reče ođe da se spustio 120km/h do Budve sa Cetinja i još prije toga ođe prosu priču ka epopeju i ka sam Prometej da je pripadne mi muka.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk