Gdje provjeriti da li su prodata vozila i dalje registrovana na bivše vlasnike?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poenta je da se kupoprodajni ugovor sacuva. Sa njim svaka kazna prijava se brise. E ako ga nemas onda muka...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Posle ovoliko pravnih dilema nek ide pjesma od Cece:
Pazi s kime spavaš
Kod notara ko se budi
Osetićeš što je kupac kad poludi
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Neprevođenje auta do registracije će sad biti kao neka vrsta garancije na ispravnost polovnog vozila.
Ode plivajući ili crkne motor kupcu, ako neće prodavac da plati trošak(pravi se lud), narihtaš do Danilovgrada ili Budve 80-90 konstantno i kad te zovne kod notara praviš se lud
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
40 minuta je OK. E sad pazi ovo, da voziš svugdje 20 na sat preko ograničenja, stigao bi za 35 minuta. Razlika između normalnog vozača i degenerika je 5 minuta.
Nigdje na svijetu nisam vidio bolje i čistije puteve nego u Japan, za 3 nedelje sam prečao oko 2000 km i nisam naletio ni na jednu rupu, neispravno vozilo ili ludaka/degenerika. Ograničenja kroz naselja (Saitama, Chiba...) 30-40 na sat, na autoput max 90 na sat, izlaz sa autoputa 40, pričamo o autoputu sa 6-7 traka, pričamo o vozačima koji drče rastojanje 50-60 metara, pričamo o vozačima koji paze ostale isto kao sebe...a ograničenja manja nego kod nas.
A Biban naš sa francuskim poluproizvodom, na putu koji je konstruisan odmah nakon WW2, među vozačima degenericima/narkomanima/pijanima sa raspalim kantama hoće da stigne od Virpazara do Podgorice za 12 minuta. Pa to ne bi mogao ni PCINTAA.
Last edited by TAKUMI; Today at 14:05.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mene zanima kako će nas sa stranim tablicama da kazni komunalna za nepropisno parkiranje?
Za radar znam da će te zaustavit prva patrola jer ne mogu mi na strane table poslat na adresu...
Lijepo, na granici.
edit: a izvini, zaboravih da ti ne ides nidje, samo nam pokazujes strane table
nothing comes from violence and nothing ever could
Treba obojici uvesti i svima sa stranim tablicama ka što je Albanija pa bi bili mirni.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Sta je AL uvela?
Prema tome, šta da ti kažem?
Naplatiše kaznu komšiji na trotinetu, nema naljepnicu... 150€
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
možda toga bez tablica jesu zaustavili, ali mu kaznu napisali nisu. Da jesu, ne bi vas stigao i prestigao tako brzo...
vidjeh juče u City kvartu mečku s klasa v12 biturbo, kod Spaga nijednog auta parkiranog (šok!), on se lagano parkira i odlazi. BiH tablice, lagano.
(nečitko)
ovo i ja čuh, tako sam ga shvatio. Elem, ja sam i s rođene majke preveo auto na sebe, ove šeme s petnaest promjena vlasnika, a svi na ovlaštenje voze, ja to ne razumijem kako može i kako neko to očekuje da radi dovijeka
slažem se, ali i da smanje. Ne znam da li i dalje traje ono privremeno smanjenje sa 5 na 2,5%... Ja sam ga iskoristio, tj. mislio sam da jesam, uhvatili me na glupu caku: s obzirom da je usvajanje toga već bilo najavljeno, završio sam odmah kod notara sve što je trebalo i predao među prvima, samo da bi mi rekli da nemam pravo na 2,5%, jer je datum na ovjerenom ugovoru par dana PRIJE nego što je zakon stupio na snagu, pa bi trebalo da raskidam ugovor, pišem novi, plaćam opet notara... Nije mi se cimalo više oko toga... Naplatili su mi 5%, iako u samoj odluci piše da su naplatili 2,5%, genijalci![]()
(nečitko)
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks