Quote Originally Posted by METZ View Post
Predali papire za kredit za jedan stančić u CKB, 20% učešće to je standardno osim ako banka ima dil sa nekim od investitora pa da ide 10% učešće, u CKB neki novi sistem rekoše da ćemo biti prvi po tom novom sistemu koji kako ukapirah nema veze sa nama nego je neka procedura kod njih promijenjena...

Uspio sam da zaobidjem agencije pronadjem vlasnika i spustim cijenu stana oko 6% upetljao se čovjek iz agencije sa raznim ponudama i petljavinama kako ima kupca na vecu cijenu a ja se uspio posvadjati sa vlasnikom stana jer smo se bili dogovorili oko cijene...

U glavnom, politički posle nedelju dana spustih loptu a vjerovatno je i vlasnik stana ukapirao da od agencije i njihovih kupaca nema ništa i dogovorismo se iz drugog puta...

Koliko ja ukapirah izmedju redova da je sve manje kreditno sposobnih a sa garavim parama ko ih ima je sve teže i rizičnije kupiti stan.
Ti neki veći investitori što imaju lovu sigurno neće spuštati cijene, ovi što prave zgrade bez centa sa kompezacijama i čudima vjerovatno hoće, zajedno sa ovim što su podizali kredite i kupovali stanove za izdavanje a sad grcaju jer ih nemaju kome izdati a rate treba plaćati.
Da čekamo onda da panu cijene?

Sent from my SM-S918B using Tapatalk