Ide to lagano na 80.000e.
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Eno se gradi ka fudbalskom jos jedna, najveci stan 29m2
A sto, spustice se neko
nothing comes from violence and nothing ever could
Ide to lagano na 80.000e.
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
A jednih sto imaju zlatne nozdrve...skrti na paru
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako nema nikakvog smisla nista kod nas, pazi ovo:
Podgorica: https://estitor.com/me/nekretnine/na...rica/id-246910 375k
vs
Amsterdam: https://www.instagram.com/p/DXhCj-3IcDW/ 420k
Jasno da tu ima razlike u kvadraturi, ali mislim da nijesmo ovoliko blizu sa Amsterdamom dje se ovakakav stan lagano izdaje 2-3k mjesecno
Ne bi trebalo ni kod nas da mozes. Previse je prljavog novca, koji se na ovaj nacin ubaca u legalne tokove...
Amsterdam ... sjajan stan pola miliona a prostorije 2mx6m i sve tako uzduzne...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakve god, veca je to vrijednost nego ovog u pg
Da nema neko slucajno vise informacija vezano za zgradu u Igalu koja je gradjena za policijske sluzbenike? Tacnije kontakte fizickih lica koja su dobila tu stanove (minus Budo, znati ce Novljani koji, ne interesuju me njegove ponude).
Počela izgradnja stambeno poslovnog objekta – stanovi za 32 službenika policije u Herceg-Novom
Kaže mi jedan drugar koji ima agenciju za nekretnine, nikad u životu manje posla nije imao, bukvalno jedva kraj sa krajem sklapa...I to što su i ukr, rusi i turci pošli apsolutno ne utiče na cijene, štaviše samo će i dalje da rastu jer se približavamo EU i onda će se zbog toga to tako odraziti na cijene. Ali meni je samo jedna stvar nejasna, kako može biti jeftinije u Španiju nego kod nas....Što je najtužnije kod nas ove cijene prolaze i prolaziće...
Nema potrebe da ga reklamiram, samo prenosim. Potajno se nadam da ovo nije istina što mi je rekao za cijene stanova.
Kakav si ti teski drug kada neces ni free reklamu da mu odradis... Eh zivote...
Nema vise pranja para kroz nekretnine
Na osnovu cega je predvidjanje da bi ulaskom u EU cijene drasticnije porasle, jel to neki kolektivni utisak stanovnistva Crne Gore tipa "kad udjemo u EU stan cu da podignem odmah jos za 1000K" ili se ocekuje odjednom najezda kupaca iz EU koji mozda do sada, iz ko zna kojih razloga, nijesu mogli kupiti stan u Crnoj Gori?
Sent from my iPhone using Tapatalk
E oce, od cijele evrope sa istim pravilima, bas ce da izaberu cg. Odje su dolazili jer su mogli svasta, zato sad i odlaze.
Doduse, kad kazem "mogli svasta", ne mislim na one "investitore" od 2006. koji su bili reketirani
Vjerovatno će CG postati jedna zemlja koja će da bude 'pogodna' za strance da se sjate ovđe da žive, tu dolazi ono 'polako postajemo stranci u našoj zemlji'. Samim tim kakva nam se bude politika vodila, tako će nam se direktno odraziti na standard i na kvalitet života zbog toga. Cijene mogu samo da skaču, ne mogu više nikad da se vrate na ono đe su bile. Investitori koriste to jer Podgorica se samo širi i širi. Samim tim što postajemo članica EU će po defaultu morati da skoče cijene još.
Predali papire za kredit za jedan stančić u CKB, 20% učešće to je standardno osim ako banka ima dil sa nekim od investitora pa da ide 10% učešće, u CKB neki novi sistem rekoše da ćemo biti prvi po tom novom sistemu koji kako ukapirah nema veze sa nama nego je neka procedura kod njih promijenjena...
Uspio sam da zaobidjem agencije pronadjem vlasnika i spustim cijenu stana oko 6% upetljao se čovjek iz agencije sa raznim ponudama i petljavinama kako ima kupca na vecu cijenu a ja se uspio posvadjati sa vlasnikom stana jer smo se bili dogovorili oko cijene...
U glavnom, politički posle nedelju dana spustih loptu a vjerovatno je i vlasnik stana ukapirao da od agencije i njihovih kupaca nema ništa i dogovorismo se iz drugog puta...
Koliko ja ukapirah izmedju redova da je sve manje kreditno sposobnih a sa garavim parama ko ih ima je sve teže i rizičnije kupiti stan.
Ti neki veći investitori što imaju lovu sigurno neće spuštati cijene, ovi što prave zgrade bez centa sa kompezacijama i čudima vjerovatno hoće, zajedno sa ovim što su podizali kredite i kupovali stanove za izdavanje a sad grcaju jer ih nemaju kome izdati a rate treba plaćati.
Last edited by METZ; Today at 08:44.
Nemoj molim te da postavljas logicna pitanja, to je za vecinu CG stanovnistva problematicno. Htjedoh i ja pecnuti (jer toliko cesto cujem to misljenje) al' odustadoh.![]()
Ljudi iz EU trenutno mogu kupiti i kupuju, nemaju skoro nikakve ekstra benefite za kupovinu nekretnine u CG kada CG udje u EU. Al' eto, ljudi se tripuju kako ce masovno da skacu cijene sa ulaskom u EU a to sto ce vjerovatno (nadajmo se) biti otezana kupovina sa sivim novcem, te sto skoro pa niko iz RU vise nece moci kupovati, e to je nebitno.![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks