Malo moje filozofije.
Ja mislim da su banke ljubomorne jer ne ostavljate pare njimapa da ih oni obrću i i još vam to naplate nego dajete kladionicama đe možete da ih izgubite, možda i dobijete ali će vas častiti i neki bonus. Hehehe
Banka ima pravo da vam ne odobri kredit i tu je kraj priče... ali način razmišljana oko uplate na kladionicama je po meni očajan iz poslovnog ugla jer nije dovršen.
Što pušačima ne zabrane kredite? Oni imaju povećanu vjerovatnoću da će umrijeti od raznih bolesti.
Alkoholičari? Isto.
Drogeraši? Isto.
Bi li ti dao alkoholičaru pare koji uništava sebe?
Bi li ti dao pušaču pare koji uništava sebe?
Bi li ti dao drogerašu koji uništava sebe?
Ljudi svašta plaćaju karticama, mnogo gore stvari nego što neko uplati na nalog na kladionicu.
Itd.
Pa je pitanje - što njima onda banka daje kredit?
E to pitanje zašto onda njima banka daje kredite, a ovima ne je vjerovatno u poenti što je neko nekad dao banki pravo da bude neki moralni sud pa ove odmah da osuđuje da su kockari i KATEGORIŠE tako... e to kategorisanje nije u redu...nego onda po pravilnicima, procedurama itd. svi radnici to papagaje a pojma nemaju o tome.
Svaka uplata na kladionicu nije kockanje. Neko odigra radi zabave dok prati ligu šampiona i slično. Naravno tu se krije zamka da onda to pređe u nešto više, ali ovdje imamo zastupljeno mišljenje da je svaka uplata kockanje. Nekome je to zabava.
Nedovršen posao banke, mora ovo pitanje da zatvori mnogo elegantnije.
Eto neki moj filozofski pogled, mada neko će ga više pogledati kroz pitanja...
Pitanje za upućene, postoje li neke odluke o tome? Da li ima neki zakon? Ok znam da nema nego haj...
Ima li neka procedura od CBCG? Imaju li banke pismeno proceduru šta ako neko ima uplatu prema kladionici?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk

pa da ih oni obrću i i još vam to naplate nego dajete kladionicama đe možete da ih izgubite, možda i dobijete ali će vas častiti i neki bonus. Hehehe
Reply With Quote
Bookmarks