Ne sumnjam da ce kockari naci nacina da to zaobidju i dodju do $€Ł.
Drzava mora pod hitno da suzbije tolike kladionice i kockarnice. Ali i da organizuje lijecenje.
Dobro je da banke obracaju paznju na to. Naravno i zbog sebe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A koliko treba da prođe vremena da se čovjek "očisti" tako da kažem od tih uplata?
Evo ja sam do prije godinu manje više svake nedelje po par stotina uplaćivao pa isplaćivao da bih dobio raznorazne bonuse i to na par kladionica ne samo na jednu znači, lob, maxbet volcano admiral...pa ako treba nekom drugu da se uplati daj da mu uplatim...
Evo batalio sam ima skoro godinu račun nikad nije prazan ima po par hiljada uvijek e sad ako hoću neki kredit ili nešto koliko treba da prođe vremena a da im odbijanje u startu ne bude zbog kladionica.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ja sam cuo pola godine.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
da uglavnom od 3-6 mjeseci . Sad su upravo odbili kredit u NLB jednom drugu jer su mu nasli da ponekad uplati tiket preko neke od ovih online kladionica![]()
ali isto tako su njegovom bratu odobrili kredit u NLB i ako svake nedelje uplacuje i isplacuje na kladionicu ali lik radi u drzavnu firmu pa izgleda im nije rizican![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zar se nije pominjala isto neka prica o registru tih online uplata kako bi banke imale uvid u to? Mozda sam i ja tu nesto umislio. Svakako, kocka je po meni mozda cak i najgori porok jer iz toga pojedinac tesko sam izadje, a kod nas institucije koje bi pomogle ne postoje, al zato postoje kladionice na svaki cosak i reklame za iste koje izbijaju i iz frizidera (kao vucko hehe, to je od njih vidio). Ja sam sa tim muku mucio dosta dugo i izvukoh se relativno skoro bas zbog toga sto sam bio odbijen za kredit u HB, treba narod uciti odgovornosti i posledicama, tako da podrzavam banke u ovom slucaju
Ne pricam ja o tome.
Ali ako ja imam platu kojom cu da vracam taj kredit, odakle bilo kome pravo da zadire u moje privatne navike i na osnovu njih da gleda da li da odobre kredit ili ne?
Banku treba samo da zanima da li sam ja sposoban da vracam taj kredit ili ne..
Kocka mozda jeste porok, ali dok god su kladionice legalne u nasoj drzavi me vidim problem.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja koji sam izgubio vremena i da ne nabrajam chega sve ne po kladionicama,toliko vremena koliko vjerovatno ti imash godina,sam iskljuchivo za to da se svaka zatvori,i fizichka i online...shto se naravno nece nikad desiti najvishe radi pranja para i prihoda,ali dobro,svako se uchi dok je živ
Žao mi je mladih koji unishtishe sebe + svoje familije,ali nikako da se stane na put tome,da progledamo konachno,nažalost.
...
Nemaju to banke. Vide samo ono što imaju kod sebe ili donesete iz druge banke.
Ne odgovoriste mi.
Aj još jednom da pitam. Znamo se iz viđenja, znaš da volim kladionicu, sjutra te sretnem na ulicu bi li mi pozajmio pare? @Netowrkmaster
Ne zadire niko u tvoje privatne navike. Banka je obavezna da odradi provjeru kreditne sposobnosti. Između ostalog i da provjeri primaš li zaradu kod nje npr.
Na današnji dan možeš biti kreditno sposoban, ali ljudi koji se kockaju ne važe baš za osobe koje umiju da stanu, donesu razumne odluke i slično. Ono mneđe im fali integriteta i karaktera.
U konačnom najgorem scenariju, zbog kockanja može taj neko ima podubde da napravi neku prevaru na posao i tu se izgubi njegova sposobnost da vraćeš kredit.
Evo ovaj je imao vrhunsku kreditnu sposobnost, dok nije pobrkao privatnu i poslovnu karticu 19 puta.
Perunović podnio ostavku zbog korišćenja službene kartice u privatne svrhe
Last edited by hercules; 21-10-25 at 17:38.
Mogu li ja u tom slucaju da povucem sve pare sa racuna, zatvorim ga i otvorim u drugu banku racun i uzmem kretit, takoreci da pre***** ovu prvu!?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
@hercules a bi vazda te 20 eura koliko mi nije zaopa nek ide sve na celzi
Ja iskreno ne vjerujem da ce ovo ista ucinjeti u neku preventivu niti spasiti nekoga od poroka kocke... ada 90ih rodjak na karte je kucu izgubio...tad nisu postojali bankomati niti kartice... drugu zet dva put gubio i opet dobijao kucu... karte...
Sto kaze kolega imamo legalnu kladionicu kockarnicu kazino a ilegalno je kladiti se !? Pa ko koga tu gađe pod rep?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Eto vidis. Dao bi nesto da prezalis ali ne bi par hiljada.
Banku nije briga za preventivu kockanja. Jedina briga im je da sto manje rizicnih klijenata imaju u porftoliju.
A osobe sklone kockanju su rizicne za vracanje kredita jer nikad se ne zna kad ce da izgubi kompas u potpunosti.
Isto tako je diskreciono pravo klijenta na privatnost. Kod nas je to dosta razvodnjeno i normalizovano. Banka treba da zna iskljucivo finansijsku situaciju klijenta,a na sta trosi pare je njegov problem.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Ajde kad velite. Bice da je zadiranje u privatnost to sto banka iz ociglednoga vidi da je neko kockao. Zadiranje bi bilo da ti gleda bez tvog odobrenja kod drugih banaka npr sa sve pretpostavkom da ta mogucnost postoji a ne postoji trenutno.
Good luck sa tim stavom kod svih banaka po Evropi. Mislim na banke van CG jer zna se ove u CG su najgore.
Na kraju eto ideje za biznis 250k osnujete MFI i pozajmljujte pare kome hocete pa i kockarima.
Moram.
A što ako osvedočeni i banci poznati kockar traži namjenski kredit da bi sebi platio liječenje u nekoj ustanovi za odvikavanje od kocke.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Legenda kaze da ce se banka smilovat i dat mu kes da sam ponese i plati lijecenje.
Last edited by hercules; 21-10-25 at 20:43.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks