Originally Posted by
biljaneta
Znaci Rusija/Srbija i ostale sile mraka bore se protiv EU u Crnoj Gori spomenikom i Botunom. Epska borba. Spram sveca i tropar.
Dronovske odnosno bezbjedonosne tehnologije. Ne zaostaju SAD + EU nego ogromna visoka korupcija u tamosnjim sistemima obesmisljava razvoj i proizvodnju bilo kakvih pa i dronovskih tehnologija. Ili respiratora. Ili lijekova. Ili toliko toga. Tako da je danas jedna Juzna Koreja, Izrael ili pak Turska daleko pozeljniji partner nego EU i SAD sto se i vidi u samoj EU poput poljskog slucaja. Ili u samoj CG poput kineskog finansiranja i izgradnje autoputa. I naprave ga brze i bolje nego Crnogorci sto prave bulevar u Podgorici.
Marta, Kaja i Ursula su nivo Aleksandra Vucica. EU je odsjecena sa svih strana u stagflaciji i stagnaciji. Uvaljuju jedni drugima migrante kao sto su svojevremeno otimali jedni od drugih respiratore. Nadam se da ce sve to pokusati da nadomjeste Crnom Gorom, Moldavijom i Albanijom. Jer ni jedna niti druga strana za bolje nijesu.
Mhm, kad mi ti ovako komentar napišeš, mene nekako sve oko srca lijepo dođe
E onda znam da mora da sam nešto potrefio kako treba
Čak i bez potrebe da putujem u Koreju, da uživo čekiram one čipove/tehnologiju/materijale, povlaštene kineske, što jedini Koreanci u svijet imaju, i zbog kojih bi i marsovcima, da postoje i bave se visokim tehnologijama, atraktivni bili
Nego, kad ti neko nazove dobro jutro, odgovoriš li mu analitikom i eksplicitnim spiskom kosmičkih razloga zašto ništa niđe ne valja i sve propada, ili implicitnim zašto ipak u Srbiju i Rusiju i kod Trampa doma pomalo valja, ponekad, dalo bi se implicitno doć do zaključka?
E sam skontao da mu dobro jutro sigurno nazad nećeš nazvat, prekonkretno je i preprosto to
Praštaj ti mene, manit mi je neki dan
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Bookmarks