Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
Da se drvi o tome? Pa picousti i njegov potrcko dačić su rekli da ga nisu koristili.
Jesu li makar mogli da objasne o čemu se radilo? Posle neka se ne čude sto ih narod ne voli,niko normalan ne voli takve lazove,vidim po komentarima po internetu da je narod bas bijesan zbog takvog poteza,ne bi me čudilo da mu idući put izadje više nego juče
A ti vjerujes u ono sto ti srce zeli ali u tvome malome postu ima vise gresaka.
Prvo narod ga ne voli a on je prije godinu i po uzeo na izborima 60% glasova kako to bas me zanima.
Dio naroda ga ne voli to je istina.Dobar dio ne da ga ne voli nego ga mrzi patoloski i to je istina.
Zasto da oni objasnjavaju sta sedogodilo kad kamera je sve snimila i zaviljezila a reporter N1 u direktnom prenosu nije ni pomenio nikakve zvikove niti topove nego kao sto vec rekoh koskanje medju demonstrantima kao razlog sto su ljid krenuli da se sklanjaju u stranu.
Dosta mojih prijatelja je bilo na demonstracije,protive se Vucicu ali jedan od njih mi je rekao pametnu stvar a to je da medju ovima koji su bili na demonstracijama nema ni jednog jedinog koji i do sada nije glasao protiv rezima.
Samo nisu htjeli da mitinguju na poziv Djilasa a sad oce sa studentima i to je to.
Pomjeranja medju biracima nema i to je surova istina koju je jasno izrekla i Mila Pajic par dana prije u snimljenom razgovoru.
E sad dosta ljudi voli da sam sebe laze i da projektuje stvarnost prema sopstvenim zeljama-ja nisam od tih.