Quote Originally Posted by kurogane View Post
A ti vjerujes u ono sto ti srce zeli ali u tvome malome postu ima vise gresaka.
Prvo narod ga ne voli a on je prije godinu i po uzeo na izborima 60% glasova kako to bas me zanima.
Dio naroda ga ne voli to je istina.Dobar dio ne da ga ne voli nego ga mrzi patoloski i to je istina.
Zasto da oni objasnjavaju sta sedogodilo kad kamera je sve snimila i zaviljezila a reporter N1 u direktnom prenosu nije ni pomenio nikakve zvikove niti topove nego kao sto vec rekoh koskanje medju demonstrantima kao razlog sto su ljid krenuli da se sklanjaju u stranu.
Dosta mojih prijatelja je bilo na demonstracije,protive se Vucicu ali jedan od njih mi je rekao pametnu stvar a to je da medju ovima koji su bili na demonstracijama nema ni jednog jedinog koji i do sada nije glasao protiv rezima.
Samo nisu htjeli da mitinguju na poziv Djilasa a sad oce sa studentima i to je to.
Pomjeranja medju biracima nema i to je surova istina koju je jasno izrekla i Mila Pajic par dana prije u snimljenom razgovoru.
E sad dosta ljudi voli da sam sebe laze i da projektuje stvarnost prema sopstvenim zeljama-ja nisam od tih.
Imaće kod apstinenata sigurno, to je najvažnije.