Page 196 of 250 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... LastLast
Results 4,876 to 4,900 of 6250

Thread: Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika

Thanks Thanks Given 
    884
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Da se drvi o tome? Pa picousti i njegov potrcko dačić su rekli da ga nisu koristili.
    Jesu li makar mogli da objasne o čemu se radilo? Posle neka se ne čude sto ih narod ne voli,niko normalan ne voli takve lazove,vidim po komentarima po internetu da je narod bas bijesan zbog takvog poteza,ne bi me čudilo da mu idući put izadje više nego juče
    A ti vjerujes u ono sto ti srce zeli ali u tvome malome postu ima vise gresaka.
    Prvo narod ga ne voli a on je prije godinu i po uzeo na izborima 60% glasova kako to bas me zanima.
    Dio naroda ga ne voli to je istina.Dobar dio ne da ga ne voli nego ga mrzi patoloski i to je istina.
    Zasto da oni objasnjavaju sta sedogodilo kad kamera je sve snimila i zaviljezila a reporter N1 u direktnom prenosu nije ni pomenio nikakve zvikove niti topove nego kao sto vec rekoh koskanje medju demonstrantima kao razlog sto su ljid krenuli da se sklanjaju u stranu.
    Dosta mojih prijatelja je bilo na demonstracije,protive se Vucicu ali jedan od njih mi je rekao pametnu stvar a to je da medju ovima koji su bili na demonstracijama nema ni jednog jedinog koji i do sada nije glasao protiv rezima.
    Samo nisu htjeli da mitinguju na poziv Djilasa a sad oce sa studentima i to je to.
    Pomjeranja medju biracima nema i to je surova istina koju je jasno izrekla i Mila Pajic par dana prije u snimljenom razgovoru.
    E sad dosta ljudi voli da sam sebe laze i da projektuje stvarnost prema sopstvenim zeljama-ja nisam od tih.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,161
    Thanked in
    1,032 Posts

Zabolje me briga druže,meni je zao taj narod sto mora da slusa i gleda tog bolesnog lazova svaki dan,apsolutno me ne interesuje N1 i ostali mediji,samo da kažu istinu o tome šta se desilo. Na nekoliko snimaka se čuje strašan zvuk,to ne može biti koskanje medju demonstrantima nikako.

Sto se tiče njegove vladavine i izbora,pa on je dobio većinu na nepunih 60% izašlih gradjana,pritom ko zna koliko je potplatio i ucijenio.A smetalo je to kad je odje kod nas radio Milo i kompanija.
    Radi mene neka vlada do smrti,ja i sam kažem da treba da ga sruše na izborima,a ne na ulici,ali ovo sto se sinoc desilo je za osudu. Ali od tebe vala i ne očekujem i da im je bombu bacio ti bi našao neki izgovor da ga opravdaš.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

pičk@usni dobija izbore na istu standardnu foru koju je provalio hitler i ekipa ima tome i 100 godina - polarizacija društva,jak partijski aparat i zavisnost osnovnog glasačkog tijela od partije na sve moguće načine.razlika je samo što su mediji i propaganda rafinisani do kraja ali za razliku od sjeverne koreje on nije imao mogućnost da i internet ukine/kontroliše do kraja (iskreno mislim da mu je to previd zbog neznanja i relativnog straha da ipak ne dođe do tog sjevernokorejskog nivoa).

ne pišem ovo tebi nego da ne ostavim to a on ima 60 posto (nema,ima u najboljem slučaju 20-30 posto instruisanih penzionera i radikalizovanog prostog drušva) neodgovoreno.ti naravno sve ovo znaš,zna svako ko ima telefon a za tvoje motive što ti dolaziš na cg forum da pišeš ove baljezgarije me zabolje.

Thanks Thanks Given 
    672
    Thanks Thanks Received 
    674
    Thanked in
    447 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Prvo narod ga ne voli a on je prije godinu i po uzeo na izborima 60% glasova kako to bas me zanima.
    Dio naroda ga ne voli to je istina.Dobar dio ne da ga ne voli nego ga mrzi patoloski i to je istina.
    Zasto da oni objasnjavaju sta sedogodilo kad kamera je sve snimila i zaviljezila a reporter N1 u direktnom prenosu nije ni pomenio nikakve zvikove niti topove nego kao sto vec rekoh koskanje medju demonstrantima kao razlog sto su ljid krenuli da se sklanjaju u stranu.
    Dosta mojih prijatelja je bilo na demonstracije,protive se Vucicu ali jedan od njih mi je rekao pametnu stvar a to je da medju ovima koji su bili na demonstracijama nema ni jednog jedinog koji i do sada nije glasao protiv rezima.
    Samo nisu htjeli da mitinguju na poziv Djilasa a sad oce sa studentima i to je to.
    Pomjeranja medju biracima nema i to je surova istina koju je jasno izrekla i Mila Pajic par dana prije u snimljenom razgovoru.
    E sad dosta ljudi voli da sam sebe laze i da projektuje stvarnost prema sopstvenim zeljama-ja nisam od tih.
    Imaće kod apstinenata sigurno, to je najvažnije.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    884
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Imaće kod apstinenata sigurno, to je najvažnije.
    To je kljucno pitanje kako natjerati njih da izadju i glasaju a drugo je kako da opozicija po treci pot ne prepusti Vucicu vlast u Beogradu sa 45% glasova koliko rezim ima tamo.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,845
    Thanks Thanks Received 
    5,383
    Thanked in
    2,072 Posts

Nije uzeo 60% nego 48%.
    54,8% zajedno sa Dačićem, na izlaznost od 58,77%.

Dakle, vlada je dobila povjerenje 32% upisanih birača.

Vijesti
    Fajnenšel tajms: Podrška Vučiću znatno opala, trećina mu vjeruje, 55 odsto ne

Njegovo biračko tijelo jeste stabilno, ali ako opozicionari izvuku još 6-7% apstinenata i naguraju izlaznost na 65%, imaju računicu po kojoj mogu da ga sklone.

Ono što Vučiću ide u prilog je da je opozicija šarena, ideološki heterogena, te da ne mogu da formiraju neku stabilnu političku platformu koja ide dalje od Vučićevog razvlašćivanja.

P.S.
    Ova priča da je ono momentalno rasturanje mase rezultat nekog "koškanja" je komična.
    Last edited by ASC; 16-03-25 at 10:37.

Thanks Thanks Given 
    6,152
    Thanks Thanks Received 
    13,576
    Thanked in
    5,143 Posts

Veliki Topić

Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk

8. The Following 6 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Default Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika

Reporten N1je sa lica mjesta javio da ili su ljudi pomislili da se neko auto zalijece na njih ili je sto je po njemu vjerovatnije doslo do koskanja medju demonstrantima.
    Sad svi trube o zvucnim topovima i ima 10 dana o tome da se drvi.
    Mediji su čudo.

jes eo koškanje jasno prikazano i kako se svi sklanjaju radi toga branite ga jače nego oni njegovi.

https://x.com/BiljanaLuki/status/1901064602378457122

https://x.com/mtiosavljevic/status/1900994627739496637

https://x.com/mtiosavljevic/status/1901044847835820319

dakle, studenti izveli preko pola miliona ljudi na ulice. zajedno sa ratnim veteranim obezbedjivali skup jer je policija čuvala onaj zoološki vrt koji je sns instalirao u pionirskom parku. u momentu kad se PAZSAD odaje počast žrtvama jz NS koje je ubio sns, ti bolesnici odluče da to prekinu. tolko o toj bolesnoj partiji. danima se ne miču sa njihovih javnoklozetskih televizija na kojima su drvili kako će biti svašta nešto, doveli su maloumnike & plaćenike u onaj park i opet nije uspio da izazove veće nerede. nikad onoliko naroda nije bilo. nije ih izveo nijedan političar no studenti. i lako se njemu boriti protiv Djilasa i ekipe kad su splačine (naravno bolji duplo u odnosu na ove bolesnike) ali protiv studenata i naroda nema 1% šansi.

svaka čast ljudima iz Srbije na onom od juče na obraz ovima iz CG koji plakyyy o ugroženosti a ćute u vezi protesta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by outline; 16-03-25 at 10:51.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

10. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

btw juče u BGu na protestu bili - Vidić, Bodiroga, Saša Ilić, Davidovac, Kalinić, Topić, Mandić, fudbaleri Partizana, Simonović, Vanja Grbić. podržali Novak, Bogdan, Lučić, Avramović. na čijoj veli strani da budem

Thanks Thanks Given 
    884
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Nije uzeo 60% nego 48%.
    54,8% zajedno sa Dačićem, na izlaznost od 58,77%.

Dakle, vlada je dobila povjerenje 32% upisanih birača.

Vijesti
    Fajnenšel tajms: Podrška Vučiću znatno opala, trećina mu vjeruje, 55 odsto ne

Njegovo biračko tijelo jeste stabilno, ali ako opozicionari izvuku još 6-7% apstinenata i naguraju izlaznost na 65%, imaju računicu po kojoj mogu da ga sklone.

Ono što Vučiću ide u prilog je da je opozicija šarena, ideološki heterogena, te da ne mogu da formiraju neku stabilnu političku platformu koja ide dalje od Vučićevog razvlašćivanja.

P.S.
    Ova priča da je ono momentalno rasturanje mase rezultat nekog "koškanja" je komična.
    Kazem moze covjek da sopstvene zelje projektuje kao realnost ali stvarnost ce ga prije ili kasnije demantovati.
    I na predsjednickim i na parlamentarnim izborima 60% biraca je za Vucica i negovu vlast.
    Toga su svjesni svi koji pokusavaju da ga skinu.
    Glupo je da kao kolega govorimo o pola miliona demonstranata a oni sami pocjenjuju da je bilo izmedju 275 i 325 hiljada ljudi.
    A organizatori nekog skupa obicno dupliraju broj ucesnika praksa pokazuje.
    Treba biti trezven i realan to naglasavam.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    957
    Thanked in
    550 Posts

https://x.com/ZeljkoKisa/status/1901...937238891?s=19

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    svaka čast ljudima iz Srbije na onom od juče na obraz ovima iz CG koji plakyyy o ugroženosti a ćute u vezi protesta.
    To, bre! Ajmo nedje 50 'iljada kod nas da izvedemo, da vracamo DPS, jer.. nema drugih.

Moj outline, providan li si...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Default Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika

kakvih 60%? - https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-67744444.amp

Lista SNS osvojila je 46,75 odsto
    dje je tija 60%? ondje dje su se pobili medjusobno sinoć po tvom mišljenju?

https://x.com/sviublokade_fdu/status...07643083845704

bilo je par puta više naroda od 107 iljada o kojima MUP mlati.

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    To, bre! Ajmo nedje 50 'iljada kod nas da izvedemo, da vracamo DPS, jer.. nema drugih.

Moj outline, providan li si...
    dje sam ja to napisao? svaka čast ljudima u Srbiji na onome od juče. jer su izašli na ulicu radi užasne situacije i da se izbore za bolje sjutra. nikakav dps nisam pominja' i nema potrebe da lažinjaš ovako masno. kad odje narod odluči da se bori za sebe kao što rade Srbi, biće bolje. oni makar imaju kulturu protesta i izlaženja na ulicu. i ebe im se ko što priča i šta misle ovakvi ka' ti i njima slični.

Last edited by outline; 16-03-25 at 11:27.

Thanks Thanks Given 
    6,122
    Thanks Thanks Received 
    5,771
    Thanked in
    3,332 Posts

23:23 Arhiv javnih skupova iznio procjenu o broju učesnika na protestu „15. za 15“

Arhiv javnih skupova, organizacija koja se bavi brojanjem učesnika na javnim okupljanjima, iznijela je procenu o broju ljudi na velikom protestu „15. za 15“.

Na osnovu terenskog istraživanja i analize snimaka sa današnjeg protesta ’15. za 15′, Arhiv javnih skupova procjenjuje da je ovom skupu prisustvovalo između 275.000 i 325.000 ljudi, uz mogućnost da je taj broj bio i veći, naveli su u objavi na Fejsbuku.

Ajde da je bilo 800k to bi bio 5 oktobar

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,221
    Thanked in
    1,559 Posts

pa to i mene zanima obzirom da u milionskom gradu ne može da skupi 500 narkomana i alkoholičara i to za dobre dnevnice dok sa druge strane izađe hiljadu puta više ljudi onako čisto od srca

možda ima nešto do toga što glasanje kontrolišu ovi crnokačketaši koji su bili viđeni prošlih dana i koji dovlače pooštene Srbe iz Bosne i CG da glasaju po nekoliko puta
    She is only here to annoy herself!

18. The Following 2 Users Say Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,864
    Thanks Thanks Received 
    9,783
    Thanked in
    7,303 Posts

Tako je NSX možemo mi ođe zborit što oćemo ali region drži Vučića na vlast jer ovaj ima svoje igrače u sve države bivše Yuge.
    A da ne rečem da svim tim istim državama se miješa u rabote.I umjesto da imamo bivšu Yugu đe svi međusobno sarađuju iako su administrativno odvojene granice,imamo kriminalce,dilere,nacionalističke vođe koje sa centralom (Beograd) nas sve skupa drže u govnima.I ono što sam pozitivno primjetila kod Hrvata na njihov forum oni su me tako prijatno iznenadili da su se uzdigli iznad prošlosti.JBG ljudi putuju,vide,druže se iznad su priča što Zagreba što Beograda.

E ako Hrvati i Srbi zakopaju ratne sjekire mi smo svi na konja.Za Crnu Goru je već specifično jer su do kraja bili u dilu tih dana.A i najviše su povezane države u svakom smislu.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,221
    Thanked in
    1,559 Posts

nema ovo više nikakve veze sa politikom i regionom, ovo je iskonsko zlo
    She is only here to annoy herself!

21. The Following 2 Users Say Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,864
    Thanks Thanks Received 
    9,783
    Thanked in
    7,303 Posts

A đe nije ovo je najveće zlo u istoriji Srbije samo ne znam kako će Srbija povratiti one rabote đe je na tacnu dao svim stranama svijeta.
    Inače,lakmus papir jel ovaj ide il ne ide je Željko Mitrović samo njega treba posmatrati jer je onaj neopjevani kameleon koji je od JUL-a iskočio drugđe to je tek zlo.
    Sva ta pink mašinerija.Da ti se život zgadi od ljubičanstvene televizije.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

E, kad ovog izguba vidim kako je zapjenio, onda.. mrka kapa! Meleeeni na ulicama, breee! Hahah..

https://vm.tiktok.com/ZMB66CxCT/

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

eo kakvi monstrumi brane vlast u Srbiji.

https://x.com/azdejkovic1/status/1900819360081404276

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    dje sam ja to napisao? svaka čast ljudima u Srbiji na onome od juče. jer su izašli na ulicu radi užasne situacije i da se izbore za bolje sjutra. nikakav dps nisam pominja' i nema potrebe da lažinjaš ovako masno. kad odje narod odluči da se bori za sebe kao što rade Srbi, biće bolje. oni makar imaju kulturu protesta i izlaženja na ulicu. i ebe im se ko što priča i šta misle ovakvi ka' ti i njima slični.
    Aha, to je ona vasa: ''Nismo mi za promjenu vlasti, no za promjenu vlasti.'' Hahah, kakva tuga...
    Last edited by ovizionizi; 16-03-25 at 12:53.

Thanks Thanks Given 
    23,864
    Thanks Thanks Received 
    9,783
    Thanked in
    7,303 Posts

Aha, to je ona vasa: ''Nismo mi za promjenu vlasti, no za promjenu vlasti.'' Hahah, kakva tuga...
    Teško je tebi skapirati da su predsjednici administrativni radnici ništa manji i ništa veći od nekog mašinovođe.U stvari su i manji od mašinovođe jer treba da budu njemu na usluzi.
    Ali,nebitno što ti ne moš to skapirati problem je što ne može dobar procenat kolektivne svijesti na jebeni Balkan.
    Sviklo na vođe pa ha.
    Last edited by Bluemoon; 16-03-25 at 12:58.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

naša, vaša. čija? ovo je tema o Srbiji, juče se vas dan (uz par postova o nečem drugom) pisalo o najvećem skupu ikada u Srbiji. fino napisah, ljudi u Srbiji imaju kulturu bunta, izlaženja na protest i zajedništva kakvog mi odje nikad nećemo imati. i ja im zavidim na tome i svaka im čast. odje se dese dva masovna ubistva, narod izadje na protest protiv toga i takvi ka' ti ih prozivaju. isto ka' što su prije par godina targetirali učesnike Odupri se. ove ljude u Srbiji konkretno zabolje briga kako ih naziva sns i šta o njima misli bilo ko. nazivaju ih ustašama i plaćenicima eo unazad par mjeseci oni ne ebu živu silu. smiju mu se u facu. oni izadju i od Beograda naprave ovo:

https://x.com/StojakovicL_/status/1900985063908532379

dok vi jelte branite iduće:

https://x.com/Insajder_net/status/1901247521621741787

https://x.com/i_cirkovic/status/1901230955924230375

https://x.com/OznaSrbije/status/1901014263147180199

28. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Sta je sledece, da ''borci protiv korupcije'' udju u SNS, pa da mijenjaju vlast iznutra? Jer.. nisu oni za promjenu, nego za promjenu.. ovaj.. razumijes ti mene.. hahaha

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

31. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Page 196 of 250 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)