To što su pristojni treba da ih predloži za neko ministarsko mjesto? A to što su godinama i godinama držali dps na vlasti je nebitno. Nemoj da ste neozbiljni.
Malo malo pa ti se ta ljestvica kad je u pitanju nova vlada spušta. Nego neka.
Problem je jer je ultra Crnogorac. To što nema retoriku jedne Draginje Vuksanović ne znači da je išta manje desno. Čak naprotiv. To je čovjek koji je velikim dijelom direktno zaslužan za podjele u našem društvu. Ništa manje od jednog Mandića. I čim odgovara tebi i sličnim ultra Crnogoracima odmah je jasno o čemu i kome se radi. Isti ste kao oni kojima je Mandić kralj.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Oni jesu crnogorski orjentisani ako to smeta ali ja ne mogu stvarno tim ljudima zbog toga da uskratim priznanje da jesu pristojni, ozbiljni i posvećeni svom poslu što je danas rijetkost na našoj političkoj sceni. Jesu li imali grešaka? Jesu. Za mene jedino su za nijansu "crnogorskiji" nego što mi prija pogotovu posle Draginjinih izleta i izlaska sa Milom na CT da brane CG od "crkvene operacije" . Lako se za nijansu korigovati. Savakako mislim da naša scena sa njima izgleda civilizovanije.
Bookmarks