Results 1 to 25 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    26,373
    Thanks Thanks Received 
    8,452
    Thanked in
    4,166 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Oni jesu crnogorski orjentisani ako to smeta ali ja ne mogu stvarno tim ljudima zbog toga da uskratim priznanje da jesu pristojni, ozbiljni i posvećeni svom poslu što je danas rijetkost na našoj političkoj sceni. Jesu li imali grešaka? Jesu. Za mene jedino su za nijansu "crnogorskiji" nego što mi prija pogotovu posle Draginjinih izleta i izlaska sa Milom na CT da brane CG od "crkvene operacije" . Lako se za nijansu korigovati. Savakako mislim da naša scena sa njima izgleda civilizovanije.
    To što su pristojni treba da ih predloži za neko ministarsko mjesto? A to što su godinama i godinama držali dps na vlasti je nebitno. Nemoj da ste neozbiljni.

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ranja je političar sa pedigreom. Predsjedavao OEBSom, grdilo kontakata sa međunarodnom zajednicom.

Mislim da će biti bolji i ozbiljniji MVP od odlazećeg ministra za makar dva koplja.

Meni je u vladi najveći problem Ervin Ibrahimović.

Bukvalno je tu neđe lvl Ratko Mitrović.

Da se ponovim...

Kapiram da manjinske stranke trebaju da budu uz svaku vlast, ali u taj BS ne znam ima li ko da pogura nekog sa nekim radnim iskustvom u finansijskom ili realnom sektoru, nekog ko nije kompromitovan i ko nije nesposobna dalabu ko Ervin.

Zato Nikola Vukčević za kulturu...
    PUN POGODAK

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Malo malo pa ti se ta ljestvica kad je u pitanju nova vlada spušta. Nego neka.

Quote Originally Posted by jokaš View Post
    Problem je jer je veliki crnogorac...
    Problem je jer je ultra Crnogorac. To što nema retoriku jedne Draginje Vuksanović ne znači da je išta manje desno. Čak naprotiv. To je čovjek koji je velikim dijelom direktno zaslužan za podjele u našem društvu. Ništa manje od jednog Mandića. I čim odgovara tebi i sličnim ultra Crnogoracima odmah je jasno o čemu i kome se radi. Isti ste kao oni kojima je Mandić kralj.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)