To što su pristojni treba da ih predloži za neko ministarsko mjesto? A to što su godinama i godinama držali dps na vlasti je nebitno. Nemoj da ste neozbiljni.
Malo malo pa ti se ta ljestvica kad je u pitanju nova vlada spušta. Nego neka.
Problem je jer je ultra Crnogorac. To što nema retoriku jedne Draginje Vuksanović ne znači da je išta manje desno. Čak naprotiv. To je čovjek koji je velikim dijelom direktno zaslužan za podjele u našem društvu. Ništa manje od jednog Mandića. I čim odgovara tebi i sličnim ultra Crnogoracima odmah je jasno o čemu i kome se radi. Isti ste kao oni kojima je Mandić kralj.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Čekaj malo brt.
U prošloj vladi je bilo, ajde da ne prećeramo 3/4 Srba, od čega je ultraaevtna Vesna Bratić baš skakala po nervima većini normalnog naroda.
Stijović je isto ultraSrbin i ultradesno pa ga niko nije nešto puno stigmatizovao zbog toga, a nije preskakao da se kao ministar slika sa svim ultrasrpskim udruženjima i aktivistima.
U ovoj vladi će bit svega, i Crnogoraca, i Srba, i manjina, što je ogledalo Crne Gore i to tako i treba da bude, a ne 80% jednih a drugi neka se češu.
Ono što je dobro što očigledno nikome nije palo na pamet da crnogorsku verziju Vesne Bratić (Draginju) ubača u vladu.
Ranko za MVPa je dobro rješenje zbog kontakata i jer je političar sa međunarodnim pedigreom.
Svakako neće biti ministar kulture, nauke, prosvete i sporta pa da dijeli državne nagrade nekim ultranacionalistima ko što je Bratićka radila.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ne čuh da je Ranko govorio da su Srbi etnički inženjering i da se Crna Gora dijeli na Crnogorce i opoziciju.
A i staviše ga pored Tita u hramu.
Znači,dobar.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by ASC; 13-04-22 at 10:32.
Slagah li ja što sa tvojom ljestvicom? Ne. To upoređivanje je totalno nebitno. Znači ako je Bratićka bila budala daj da je zamijenimo sa nekim ko ima iste stavove samo ne onakvu retoriku. Nisam primijetio da je Stijović imao bilo kakvih "desnih" izjava? A kamo li da je učestvovao u političkim dešavanjima kao ova dvojica i uticao na sve nas. Nego dobro. Meni je bitno da ste zadovoljni.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Đe sam ja napisa` da sam zadovoljan?
Nijesam zadovoljan.
Oću cijene od prije 2 god a plate kao sad.
Prije neki dan je neđe analizirano koliko je tačno Vučić slagao kad je rekao da nije pominjao Crnu Goru 7 mjeseci. Naveli mu jedno desetak izjava koje ga demantuju. Pomene Crnu Goru, ali Crnogorce nijednom, samo veli da u Crnoj Gori žive i Srbi i oni koji se izjašnjavaju kao Crnogorci. Pošto većina u Srbiji i dobar dio Srba u Crnoj Gori misli da je odgovornost Crnogoraca za podjele sama činjenica što postoje, jasno je da je jedini scenario u kojem nema podjela taj da ne bude Crnogoraca. Odnosno, da ne bude onih koji se izjašnjavaju kao Crnogorci. Naravno, razne Draginje, Novaci i slični ni najmanje ne pomažu svojim ponašanjem. O ulozi dps-a u izgradnji institucija, zaštiti istorijskih i kulturnih dobara, radu na jačanju identiteta i slično stvarno ne treba potrošit ni jednu jedinu riječ.
Last edited by NHM; 13-04-22 at 10:48. Reason: jedinu
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Problem je što i ova vlada ima sumnjive likove za koje znaš u startu da će vjerovatno biti promašaji.
Za funkcionisanje države je najmanje bitno kako se izjašnjava i koje je vjere, ako je dovoljno stručan i hoće pošteno da radi.
Evo, SD veli neće da daju legitimitet još jednom eksperimentu.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Pa ne kad su ih odjebali sa foteljama, a dobar im je i kontra-predlog da se tehnička Vlada organizuje sa DF-om.
Najljigavija partija što postoji.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Ali Damir Sehovic koji je predlozio tehnicku sa DF samo zato sto nije dobio kolac.
Kakva splacina!
teško je porediti Krivokapića i Mandića, kad je ovaj drugi izdajnik, radi protiv države i građana u kojoj živi i proda bi je SNSu dok kažeš keks
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Oni ne postoje vise. SD nema cenzus, URA zna zasto.
Ja kao građanin gledao bih ovu Vladu kao cjelinu. Svi igrači ovdje vuku neke repove iz prošlosti da se ne lažemo. DF zato što je nesposoban bio da smjeni DPS sve ove godine ako ništa drugo, a veličine im nije falilo za to ali u glavu štošta jeste. To što su srbi im je izgovor za neuspjeh vazda bio. Dakle paravimo Vladu sa tim što imamo bez DFa i DPSa. Volio bih da su i Demokrate tu al šta je tu je. Oću da kažem da je raznolikost dobra. Neće biti tu prostora da se razmanu ni srbi ni crnogorci no da im se pruži prostor da se razmanu na ekonomskom i spolnopolitičkom planu mudrošću i inventivnošću. Neće ova Vlada biti loša. Da nam samo ne bude žao što idu posle godinu dana, a za ostalo ćemo lako. Neće R&R produbljivati podjele jer su svi pod lupom. Ranko jes crnogorac ali ako sam dobro shvatio Ranko nema problem sa srbima već sa svim onima koji žele da CG bude manje samostalna i nezavisna. To što je sad većina srba u toj priči je slučajnsot jer su lako mogli biti i albanci ili bilo ko drugi ali eto nisu. Zašto srbi jesu, a ovi nisu isto je pitanje. U principu ja npr. sa Demokratama i njihovim deklarativnim stavom nemam problem ali riječi su jedno, a djlela drugo. R&R su dobra personalna rješenja i za VLadu na duži rok.
Last edited by Caesar; 13-04-22 at 11:29.
γνῶθι σαὐτόν
Najveci problem kod Raska i kod svih je bio sto su pljuvali od starta Evropa sad program, znaci nisu dali ni promil sanse da to moze da uspije (sto se pokazalo da moze kad ne krades i postavis kompetente ljude), e sad ne vidim sta oni bolje mogu da ponude od toga a da ovo ne useru, ali ajde da vidimo sta cemo da dobijemo, ali u startu su bili protiv toga da gradjanima bude bolje, znaci da ce ovo da bude sve po starom ako sa takvim razmisljanjem nastave...
Kad ce to zasjedanje skupstine?![]()
Sve stoji ali kao sto rekoh imaju svi gresaka i nisam pristalica retrospektivnog prognoziranja tipa evo Evropa Sad je super kako to niste znali debili? Svi mi imamo stavove i vjwrujemo jwdan dan u nesto da bi se sutra ispostavilo drugacije. Ono sto je bitno kod Evrope Sad je da li zaista uspjela. Mislim da je prerano jos za slavlje iako bih volio svim srcem da uspije. Kompleksna je tema i samim tim legitimna su oprecna misljenja. Ne bih protivnike odmah stavljao na dismiss i kad uspije program. Ono o cemu ti govoris su zapravo motivi izjava da nece uspjeti program. Ja nemam informacija da je Rasko zato sto je zli crnogorac prognozirao neuspjeh programa vec izekonomskih razloga. Ali ako izuzmemo zle srbe i zle crnogorce kao nacin razmisljanja vjerujem da ce Vlada bit ok. Mislim nemam izbora bez da vjerujem
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Damir Šehović borac za bolju Crnu Goru i prava svih nas Crnogoraca je bio spreman da uđe u vladu sa DFom samo radi fotelje. toliko o tome kako on brani evropske vrijednosti ove države
srećno gašenje te partije
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks