Originally Posted by
Ostoja
Ne podnosim g*ovnare koji mijenjaju mišljenje kako vjetar dune. Prije mjesec dana sam sa twitera Borisa Raonića skinuo i postavio na ovaj CDM forum odluku Državne komisije da nijesu poznate žrtve zločina Krsta Popovića. Nije rekla-kazala. Svjedok sam. Do prije oko mjesec dana je Boris Raonić na svom twiteru imao postavljen taj dokumenat. Danas kad sam pokušao da ga potražim, umjesto tog dokumenta našao sam twiter Borisa Raonića o tome da je Rako Mugoša bio žrtva saradnika fašističkog okupatora Krsta Popovića. Ja nemam problem s novim twiterom, ali đje i zašto nestade prethodni!? Treba li da crtam zašto? Zato što se onome ko ga je postavio na mjesto direktora RTCG ne bi dopalo da vidi twit u kojem Boris Raonić ustaje u odbranu Krsta Popovića. I da je prigodnije postaviti twit u kojem pljuje po Krstu Popoviću. O tome se radi. O nesojluku zbog fotelje.
Meni je to gadno i odvratno. Kome nije, prosto bilo. Svak ima pravo da misli što ga je volja.
Ovo o narodu u CG ne pričam napamet. Pokvarenijeg naroda teško da se može naći na kugli zemaljskoj. Toliko podlosti, pokvarenosti, prevare, zlobe...teško je naći. Istina, na Balkanu je to svuda dosta slično. Izuzev Slovenije. To je drugi svijet. Naravno, ne mislim da je sav narod takav. Govorim o prosjeku. Najozbiljnije, ja niđe ne provjeravam na kasi kusur. Osim u CG. I to nešto govori.
Bookmarks