Quote Originally Posted by Zvek_Zivi View Post
Mrcoje imas li ti oci a ??? Gledas li slike ovije naskije djevojaka odje na forum ???????? I ko se moze poredit sa njima !

hahahhahahahhhahahahahahhah...boga mi bi se tu sa tobom Zvek slozhila...ako tjemo poshteno...ewo ja zhivim u zemlji koja vazhi za zemlju sa lijepim zhenama...i dje svi stranci dolaze upravo iz toga razloga, ni iz jednoga dr00gog vjeruj mi!!!(shto ja onda odje chinim ne vidjela se???! )...

elem, ono shto robi veli je mnogo ruzhno...ili se on onda ne kretje dje treba...ili je jednostavno tjorav...ili josh jednostavnoije kivan na nekoga pa generalizuje???!A?A?:PPP sve u svemu, mozhda su maniri ono shto fali nashim c00rama, na chemu bi, chast boga mi nekim valitetnim ziuzecima, trebalo da se poradi itekako...ali posmatrajutji objektivno(ewo ja sam c00ra oca mu :PP), stvarno nema ljepshih ...bar iz nekog mog lichnog iskustva i proputovanja...stvarno svaka chast azijatkinjama a tu podrazumijevam indijke...boga mi i latino-amerikanke ne zaostaju da nijesu onoliko plastificirane...zato momci,zalozhite se da vi b00dete mozhda malo suptilniji...i mozhda bash vi sa malo vishe manira na koje vjerujte mi c00re padaju iha ha ha...

ne znma zashto sam vam ovo sve isprichala...ko zna zashto je sve oov dobro...anyway, ja volim CG i SFRJ i kako god oj...i jedva chekam nazad...i nije me briga shta svi lajete...buahahahhahahaahhaahhahahahaha...

HaLaJ m AnEt!