Originally Posted by
_betrayer_
Mislim da nisam nista cimnuo. Kao sto rekoh, bol nisam osjetio ni u jednom trenutku prilikom treninga, cak ni kada sam trenirao u par navrata nakon toga... Sjedenje i lezanje mi ne prijaju i treba mi malo vremena da pronadjem polozaj koji mi odgovara.
Evo jedan update: Od javljanja prvog simptoma sada je proslo vise od dva mjeseca. Odradio sam CT vratne kičme i nalaz je uredan, ne prikazuje nikakve hernijacije niti bilo kakve promjene.
Bol je sada znatno manja nego u pocetku i skoro da je zanemarljiva osim prilikom pomjeranja glave unazad. I dalje su mi konstantno utrnuti palac i kaziprst desne ruke, ali ne uvijek jednako, nekad manje nekada vise. Ponekad osjetim i strujanje u podlaktici. Snaga je i dalje drasticno smanjena. Primijetio sam atrofiju misica grudi, sada je vidljivo manji u odnosu na lijevi i jedna glava tricepsa je skoro nestala. Takodje, mislim da je zahvacen i lattisimus. Ovi misici su vrlo mlitavi i mekani i nisam u mogucnosti da ih u potpunosti aktiviram. Sa druge strane, podrhtavanje misica je skoro nestalo.
Pokusavam da uhvatim vezu za MR, pa se nadam da cu uspjeti da je odradim prije 4. septembra.
Bookmarks