Quote Originally Posted by _betrayer_ View Post
Mislim da nisam nista cimnuo. Kao sto rekoh, bol nisam osjetio ni u jednom trenutku prilikom treninga, cak ni kada sam trenirao u par navrata nakon toga... Sjedenje i lezanje mi ne prijaju i treba mi malo vremena da pronadjem polozaj koji mi odgovara.

Evo jedan update: Od javljanja prvog simptoma sada je proslo vise od dva mjeseca. Odradio sam CT vratne kičme i nalaz je uredan, ne prikazuje nikakve hernijacije niti bilo kakve promjene.
Bol je sada znatno manja nego u pocetku i skoro da je zanemarljiva osim prilikom pomjeranja glave unazad. I dalje su mi konstantno utrnuti palac i kaziprst desne ruke, ali ne uvijek jednako, nekad manje nekada vise. Ponekad osjetim i strujanje u podlaktici. Snaga je i dalje drasticno smanjena. Primijetio sam atrofiju misica grudi, sada je vidljivo manji u odnosu na lijevi i jedna glava tricepsa je skoro nestala. Takodje, mislim da je zahvacen i lattisimus. Ovi misici su vrlo mlitavi i mekani i nisam u mogucnosti da ih u potpunosti aktiviram. Sa druge strane, podrhtavanje misica je skoro nestalo.

Pokusavam da uhvatim vezu za MR, pa se nadam da cu uspjeti da je odradim prije 4. septembra.
tebi je druze upaljen nerv, trebao bi ti odmor i struje i sve ce to doci na svoje.