Quote Originally Posted by Mojsije View Post
Ovdje ljudi emotivno dosta reaguju

Radi se samo o ponudi i potraznji, shodno tome se i formiraju cijene na trzistu. I naravno urgenciji da se nesto proda. Urgencija ce obaliti cijenu i do 50%.

Ja sam pomenuo ovo sto prodajem, ali gledam i druge modele kako bih valorizovao zemljiste. @Kimmi mi je dao neke jako korisne informacije i hvala mu na tome. Svako valjda zeli da prodje dobro, a ne lose

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Slazem se da se siri neki negativni naboj.
Ja jesam prokomentarisao da je cijena nerealna, ali slozicu se da je I cijena zemlje u PG postala nerealno visoka. Znaci kuca je bas postala luksuz, odnosno treba bash dosta para da se zavrsi cijela konstrukcija. Ako nemas svoj plac tesko je razmisljati o tome, sem ako covjek nije bash u keshu pa ide sebi merak da ispuni.

Gledam neki plac da uzmem u okolini PG, da nije predaleko a da je jeftin, da imam vikend varijantu za rostilj I sjutra da poperim neku kucicu manju I da se kulira tamo cesto I zanima sa vocem itd. Sto vise gledam to kapiram da za tu varijantu treba bas dosta para. E sad ja gledam tu oko 1000m2 I bih sto jeftinije da prodjem. Jedino u Martinice se moze natrcati na nesto jeftino.

Kupio sam neki plac na Verusi ima 10 godina za smijesne pare. Tacno vidim da ce se tamo raditi ova varijanta o kojoj pricam jer ce biti na 15tak minuta autoputem.

P.S. kad izvadis UT javljaj se...

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk